Майка изостави детето си насред улицата и напусна страната

Свалила 4-годишното момиченце от колата си и казала да я чака
Обновена: 28 мар 2011 11:43 | 28 мар 2011 11:43,
217
Майка изостави детето си насред улицата и напусна страната
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Майка, изоставила 4-годишното си дете насред улицата в непознат за него град, е обявена за издирване, съобщиха от полицията в Пловдив.

В петък жената пристигнала от Казанлък в Пловдив. Тя пътувала в кола заедно с дъщеря си и своя приятелка.

В един момент майката свалила момиченцето си от колата, казала му да я чака там и потеглила.

Граждани видели около 22,30 часа детето на ул. „Крайна“ и подали сигнал в полицията. Момиченцето разказало на униформените какво се е случило и майката е обявена за общодържавно издирване.

В хода на разследването полицаите са установили, че майката е Н. К., на 24 г., от село Копринка, а около 1,00 часа същата нощ е заминала за Турция.

Детето е настанено с полицейска закрила в приюта за бездомни деца „Майка Тереза” в Пловдив.  

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: изоставено дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изверг ! Заслужава да я убият с камъни !
125
0
 
2
 
! Отговори
* преди 13 години
А някои не са въртиопашки , съвсем нормални са . Но като се има в предвид какви са станали в последните 50 години българските мъже . Това за никого не е никаква изненада ... То и народа го е казал хубавият мъж няма род...А въпросното момиченце някъде наоколо и баща би трябвало да има . Къде го ???Иначе постъпката на тази жена изобщо не е хубава . Но от една страна по-добре за детето , че няма да бъде възпитавано от такива родители .
124
1
 
7
 
! Отговори
щЕ ГО НАРАНЯВА тЯ! преди 13 години
Мъжете не си оставя ли децата, посмали малко някои мъже изобщо не се вълнуват от децата си, оставят ги на произвола на съдбата! Други слушат жените си и не си поглеждат децата, трети мъжете си и не си поглеждат децата, говоря за втори жени и мъже трети и прочие. Много сте жалки и прости! Тя простотията не ходела по гората, а по хората! Но ,един ден , ще пораснат и никога няма да ви простят, цял живот ще плащате за тази болка!
123
1
 
5
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
do 116 Да си жива и здрава и ти и детето ти , не съжалявай за бащата , той не те заслужава , а някой ден като се сети че е баща , ще е много късно за него , детето само ще го осъди!!!
122
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
майка?????????????това изчадие не може да се нарече дори подобие на човек , камо ли майка
121
2
 
6
 
! Отговори
Малък Мушморок преди 13 години
Ето я причината: dnes.dir.bg/news.php?id=7467769
120
0
 
11
 
! Отговори
То е лесно преди 13 години
Проблема при ромите и бездомните кучета има едно и също просто решение - кастрация.
119
0
 
9
 
! Отговори
т преди 13 години
До - 116- Майка, Поздравления за твоята смелост, дано все повече жени да вземат пример от теб. Съжалявам за този ваш "татко" и неговата "омайница", това също е доста често срещано явление, мъжете да си намерят някоя повлекана и да забравят за всичко останало. На теб ти желая успех и дано никога вече да не ти се случва нищо лошо на теб и твоето детенце.
118
13
 
5
 
! Отговори
* преди 13 години
И на мен много пъти ми е идвало да си зарежа детето . През тези 21 години , какво не съм изстрадала . Била съм на ръбът на отчаянието . Спасявало ме е от подобна постъпка само мисълта : че ако го направя няма да има връщане , няма да има поправка ...Не всички имат силата на духът да издържат ада в който живеем ...въпросната жена е жив човек и е превъртяла в даден момент ... По- големият проблем е , че тези обстоятелства ако не се променят превъртелите ще стават все повече ..
117
6
 
4
 
! Отговори
turkinq преди 13 години
eh ama ne ot hahreshtiq etnos samo balgarka moe da go naoravi zaradi turksi huy :)))ama kak se navartat oko turcite varti opashki balgarki nqmam dumi
116
0
 
2
 
! Отговори
За теб не зная! преди 13 години
Не знам за теб, но да не попада на мен, че дупе да и яко!
115
11
 
3
 
! Отговори
Нинко Кирилов преди 13 години
Е защо да не го продаде за органи?? В Косово цяла индустрия направиха хората!
114
2
 
8
 
! Отговори
POTEN TIGAR преди 13 години
До марти #110Не се коси пич! Няма да те разберат, защото толкова им е акъла. Или не искат, защото например някой им плаща да ръсят дебилни бисери! И не се заблуждавайте, че в скандинавските страни няма изоставени деца. Има и то много! Друг е въпроса, че имат читави закони за осиновяването, материалният им стандарт е такъв, че с една заплата можеш да издържаш без проблем 4 деца и манталитета им не е български!А за статията - днес.бг отново манипулиратe, ама яко - искате ли да се хванем на бас, че изоставеното дете няма НИКАКВА прилика с ангелчето на снимката? А ***, дето го е оставила ко й пука? Ще си роди още 7-8! Млада е още - само на 24!
113
1
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
NA TAQ MAIKA 6TE I OTSEKA KRAKATA S EDIN ZAMAX DA SE VLA4I PO ULICITE I DA PITA KOI Q E NAKAZAL TAKA
112
0
 
13
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Трагедия , детето е на 4 години , вече е във възраст , в която разбира , помни , чуства ... Това дете е поредното от многото в България, които са обречени, отхвърлени, нереализирани..Жалко е , а като знам с каква слава се ползват нашите приюти за деца , не искам да си помислям какво ще стане с детето!!! Майката няма да я коментирам , думата майка не и подхожда , може би душевно болна *** , която предпочита 100 евро на вечер пред детето си !!!
111
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колко ли е самотно и отчаяно сега милото детенце :(((((( Как е възможно такава жестокост, това е лудост, дано Господ помогне на невинното човече.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия май няма да се интегрират? :)
109
0
 
47
 
! Отговори
майка преди 13 години
И аз отглеждам сама детет си. И нашият татко ни изостави без да каже защо. Всъщност закачи му се една омайница и сега изобщо не се сеща, че има дете някъде по света.Но НИТО ЗА МИГ НЕ СЪМ СИ И ПОМОСЛЯЛА, ЧЕ МОГА ДА ИЗОСТАВЯ ДЕТЕТО СИ! ТО Е ДАР БОЖИ. Готова съм на всичко за да отгледав и възпитам детето си и го правя,макар и с много лишения! Моля Бог да ми даде здраве и живот!
108
0
 
9
 
! Отговори
ИЗВОД! преди 13 години
Безчувствено същество!
107
2
 
4
 
! Отговори
лабадаба преди 13 години
Ами изпуснала е възрастта в която е можела да го продаде и какво да прави женицата?