Полицаят, пребил ученик – невинен!

Досъдебното производство вече е прекратено
Обновена: 4 апр 2011 07:20 | 3 апр 2011 21:03,
613
Полицаят, пребил ученик – невинен!
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Пазарджик прекрати досъдебното производство и отказа да повдигне официално обвинения срещу пазарджишкия полицай Георги Галевски, който беше обвинен в побой над 13-годишния съученик на дъщеря му – Николай.

Dnes.bg припомня, че на 11 февруари ученикът от СОУ „Георги Брегов” беше настанен по спешност в болница с високо кръвно и комоцио. Той твърдеше, че е пребит от бащата на съученичката си Михаела. По думите на Николай, Михаела се напила с бира по време на учебните часове.

След първия час тя отишла до мивките, за да се наплиска с вода, но това не помогнало. Тогава помолила момчето да я придружи до тях, за да облече нови дрехи.

През това време класната ръководителка на момичето уведомила бащата за нейното състояние. След като разбрал за случката, той се прибрал с патрулката от работата си до тях. Като чуло, че баща му се прибира, момичето се изплашило и помолило Николай да се скрие.

Още по темата
Бащата го открил и му нанесъл няколко удара с юмруци, е версията на пребитото момче. После с полицейски автомобил го върнал на училище, като през целия двор го стискал демонстративно за врата. Моментът е запечатан от охранителна камера.

Със записа разполагат и от Инспектората на МВР, които направиха проверка на случая и предадоха материалите на прокуратурата.

Магистратите обаче прецениха, че няма данни за извършено престъпление от общ характер. Тяхното решение може да се обжалва пред Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още по темата: Пазарджикпрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
485
2
 
2
 
! Отговори
Дядо Генчо преди 13 години
Повечето плюете полицая и считате , че е виновен ! Обаче защо не си представим /също така както си представяме , че полицая е нанесъл побой на младежа / че малкия поради една или друга причина лъже и преувеличава нещата ! Нали баща му му беше извадил медицинско ? Нали имаше неоспорими доказателства ? Къде са ? Ако мислите , че съдиите и прокурорите повдигат обвинения и издават присъди на голи приказки , то значи въобще не сте в час ! Отидете се образовайте малко и тогава пишете глупости !
484
0
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
И за какво сложиха камери след като не се признават за доказателствоВиж друго е ако си минал на червено и те заснеме камераАко си в униформа може да си чукаш на кръстовището и да те управдаят
483
1
 
7
 
! Отговори
Кокоша Глава преди 13 години
Време е да заколим ченгетос една бутилка "Каберне Совиньон",защото - всички ченгета са *** (х2).Всички ченгета - на мезета.
482
1
 
10
 
! Отговори
AnonymouS преди 13 години
Да си *** ,проста *** и да наричаш себе си полицай в България не е лесно! PIGS ..
481
1
 
2
 
! Отговори
много интересно! преди 13 години
На 534 няма нито един минус , на 539 продължението има 2 минуса?! Стреснаха се некоректните работодатели ! Убеден съм,че тези 2 минуса са на работодатели,които не обичат да плащат ,или дори и да плащат ,не плащат договорената сума ,а лъжат работниците си!Спокойно бе некоректни работодатели,никой няма да ви извади очите с прашка ,просто българина не е чак толкова отмъстителен за мое съжаление и ваша радост !
480
2
 
6
 
! Отговори
Питанчо преди 13 години
Съдът беше прав ,като пусна :тракторамаргинанаглитемасларкатакрокодилитецоневМоже би и сега е прав, позитански рапончета,а?
479
5
 
3
 
! Отговори
продължение от 534 преди 13 години
Няма от какво да се страхувате ,че можете да се издъните ,понеже не е възможно да останат отпечатъци върху изстреляния камък от прашката /върху камък отпечатъци не остават/,само трябва да се внимава да не се остават по нелепост ДНК данни /напр.кръв,ако пръстът ви е наранен/,мъхчета от дрехи и пр.! Много е лесно за осъществяване и прашката бързо може да се изгори,изберете зимни сезони за тези отмъщения!Можете да отмъстите дори за неплатени възнаграждения и за много др. неща! Успех !!!
478
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tozi milicioner ,kato e goliam bia4 ,za6to ne otide da se bie s niakoi palnoleten da go *** ,ispratettego v zatvora tam 6te go opraviat .takiva kato nego sa za klane . policaite vmesto da ni paziat ,a to4no obratnoto praviat .biat decata ni ,kradat pove4e ot romite tova li e na6ta balgaria ei hora ,, Vasil Levski ,,ako ziv toia napravo 6te mu derat kozata v besilkata ,pozelavam mu na tozi policai da otide tam na toplo da sedi za da se nau4e kade kak triabva da se darji .
477
0
 
6
 
! Отговори
мангал преди 13 години
Да живей демоКрадцията
476
1
 
5
 
! Отговори
528 преди 13 години
Това, че аз за вас съм "Дудньо" или "скаукауец" или пък "сектант"(?!!!) въобще не променя факта, че вие сте си от един дол дренки с този "полицай".
475
1
 
14
 
! Отговори
Toni преди 13 години
После защо всички мразят куките...80 процента от тях са с по-малко чело от на Гонзо и речник от 10-20 думи.
474
3
 
8
 
! Отговори
просто няма смисъл преди 13 години
от дела ! Аз на мястото на бащата на момчето бих изчакал някъде този полицай и бих му играл в главата няколко удара с железен предмет ! Дори по добре би било от разстояние да му изкарам едното око с прашка,така дори може и да не ме хванат,колкото и да се съмняват,че съм аз ! Ще унищожа прашката,а няма ли го предмета ,с който е извършено престъплението ,колкото и да се съмняват в мен нищо не могат да направят!
473
1
 
7
 
! Отговори
мангал преди 13 години
Ченгета не вземайте пари който не са ваши Млатете хайдуците и пишете актове на шофьорите эа да ви уважават
472
2
 
5
 
! Отговори
до 528/скаукауец/ преди 13 години
Ей сектант да се омиташ от тука да не ти присъдя два маркаса зад твойте два,да видиш тогава колко съм пошъл........................ще почнеш да ми викаш пошлю
471
2
 
7
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Ако тоя милиционер направи така на сина ми ,въобще няма да чакам измисленият съд да решава.Него ще го пенсионират заради инвалидност първа група,а аз влизам най-малко за 5 в затвора.Но като излеза и видя че малко се е оправил пак щего инвалидизирам ама този път за постоянно. Да допълня а Дъто на щерка му ще направя на попски ръкав,а носа на жена му на тефал за палачинки,пък после да видим ако влеза за пет то ще е поне след 15г а дотогава я камилата я камилара
470
1
 
4
 
! Отговори
до 528 преди 13 години
Чувството на превъзходство, което демонстрираш, също не е сред качествата на добрите хора, а е един от Седемте смъртни гряха, които водят душата до разложение и гибел.
469
3
 
10
 
! Отговори
до 528 преди 13 години
А ти Дудньо - какво точно предлагаш, а ? Да няма гняв и злоба срещу психопата облечен с власт и оръжие, който инквизира дете ?Какви точно чувства предлагаш ? Или си дуднеш ей така, по принцип ?Такива като тебе са изумително вредни твари ... които освен да дуднат, друго не могат !
468
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лелее вижте си коментарите... Едният щял да беси, другият да разстреля, третият да му извади очите... Че аз не виждам разлика между вас и въпросният полицай, той просто е един от вас - като вас, само че, облечен в малко повече власт. Та така, може да биете само безащитни и слаби, а омразата ви... Тя ще ви погуби. Не търсете други виновни - виновни сте си вие, защото сте пошли и лоши, няма чоешко във вас. Първо трябва да погледнете себе си, но къде ти ...
467
3
 
16
 
! Отговори
... преди 13 години
Мръсния ГАД, който е пребил момчето трябва да си изяде и той 100 пъти повече бой. Родителите на момчето трябва да си платят на когото трябва, да го смажат от бой тоя... Как така ще посяга на чужди деца... Никой няма право да удря деца, дори и техните родители!!!
466
3
 
19
 
! Отговори
Pevec преди 13 години
Haide, sega, da zapeem drujno himna na MVR " Nashata policia ni pazi "