Полицаят, пребил ученик – невинен!

Досъдебното производство вече е прекратено
Обновена: 4 апр 2011 07:20 | 3 апр 2011 21:03,
613
Полицаят, пребил ученик – невинен!
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Пазарджик прекрати досъдебното производство и отказа да повдигне официално обвинения срещу пазарджишкия полицай Георги Галевски, който беше обвинен в побой над 13-годишния съученик на дъщеря му – Николай.

Dnes.bg припомня, че на 11 февруари ученикът от СОУ „Георги Брегов” беше настанен по спешност в болница с високо кръвно и комоцио. Той твърдеше, че е пребит от бащата на съученичката си Михаела. По думите на Николай, Михаела се напила с бира по време на учебните часове.

След първия час тя отишла до мивките, за да се наплиска с вода, но това не помогнало. Тогава помолила момчето да я придружи до тях, за да облече нови дрехи.

През това време класната ръководителка на момичето уведомила бащата за нейното състояние. След като разбрал за случката, той се прибрал с патрулката от работата си до тях. Като чуло, че баща му се прибира, момичето се изплашило и помолило Николай да се скрие.

Още по темата
Бащата го открил и му нанесъл няколко удара с юмруци, е версията на пребитото момче. После с полицейски автомобил го върнал на училище, като през целия двор го стискал демонстративно за врата. Моментът е запечатан от охранителна камера.

Със записа разполагат и от Инспектората на МВР, които направиха проверка на случая и предадоха материалите на прокуратурата.

Магистратите обаче прецениха, че няма данни за извършено престъпление от общ характер. Тяхното решение може да се обжалва пред Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още по темата: Пазарджикпрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
465
0
 
5
 
! Отговори
Обединител преди 13 години
Подкрепям Бачкатор и също смятам за необходимо да се обединим и да подпомогнем пострадалото семейство да съди до дупка самозабравилия се полицай и дори неговите бездействащи /разбирай съдействащи/ началници. Да си търсим правата до дупка - дори в Страсбург. Само така поне ще стреснем срасналите се като свински черва в провинцията полиция и съдебна власт.
464
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Тъкмо вчера се навършиха 9 месеца от ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО на Боби Райнов - да напомня - той бе дивашки сечен с брадви, лопати и ножове посред бял ден от банда *** - в София, пред апатичният поглед на няколко ушеви *** !!!И въпреки, че според наказателният кодекс, за бездействие на служебни лица, довело до особено тежки последици се наказва със затвор до 10 години, въпросните *** не само че не са съдени, но дори не са уволнени !!!Да убиеш Българин в българия е все едно да убиеш куче !!!
463
2
 
19
 
! Отговори
kroko преди 13 години
Те тия корумпирани *** само това могат, да бият жени и деца. Ако можеха друго сега в България нямаше да има мафия........ Клоуни
462
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Защо ли не се уудвам ?!? Живеем в робство, на територия, където ушевите *** и ***, които храним, могат да ни тероризират както си щат !!!!Защо не съм баща на пребитото момче - щях да го убия това прасе или да му извадя очите, пък ако ще да ме разстрелят !!!
461
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако бащата на битото момче е крадец рецидивист ,то поне на мен ми става ясно защо полицая му е посегнал. Не го защитавам! Ако така някой посегне на моите деца -тежко му и горко. Но полицаят може да не е разбрал ,че момчето придружава и да е помислил ,че е влязъл да краде щом се е и скрил...
460
2
 
27
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Жена съм,но ако на моето дете му направят това-ще го утрепя.Това ми било полицай!това ми било ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!Има заснето от камераИма от болницата медицински свидетелства-и *** полицай не е виновен?Къде сме хора?????Къде е Цветанов???????????Докога ще търпим свинщината на полицаите????????Крайно време е да покажем Червен картон на тази полицейщина!!!!!!!Днес това дете,утре може да е моето и на всеки друг детето.Ами ако направят същото на детето на Цветанов дали ще последва същото-невинен??
459
1
 
30
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Има такава държава! Полицейскомутренска! Еничарите ряпа да ядат!
458
0
 
13
 
! Отговори
kasha преди 13 години
nqma takava darjava tova e bezumie !
457
0
 
4
 
! Отговори
Dimo преди 13 години
lelele kakyf muj ako mi padne policaq 6te byde s komocio :) deba i mi6ocite
456
0
 
9
 
! Отговори
Az преди 13 години
NA BOIKO PRAVIA EVALA ZA MNOGO RABOTI.....PUSKA SE SRE6TU TE4ENIETO.....OPITVA SE NE6TO DA STANE V TAIA DARJAVA....I NE6TATA SE SLU4VAT,MAKAR I BAVNO,NO SE SLU4VAT............NO TEZI POLICEISKI BEZVOLIA I TOVA POLICEISKO TOLERIRANE E ABSURD !!!
455
0
 
8
 
! Отговори
TOGAVA... преди 13 години
SLED KATO SADEBNATA NI SISTEMA NE NAKAZVA SRE6TU POBOI....,IA GO NAMERETE TOIA *** I MU RAZMAJETE FIZIOLNOMIATA.........I SPOKO.........POSLE......NI6TO NE E STANALO........
454
8
 
3
 
! Отговори
до 507 преди 13 години
Като имаш излишни пари-давай ...те ще трябват , защото бащата на битото момче е вече в Затвора за извършени кражби.....забележи не кражба , а кражби.....четете бе хора -не пишете по инерция .....
453
0
 
21
 
! Отговори
A-95 преди 13 години
Комплексиран човек! Ще го унижава детето! Той за к'ъв се мисли? Нали ние му плащаме заплатите!!! Да ходи да си стиска детето вкъщи, но и това да прави НЯМА да е правлно и той няма право!
452
1
 
24
 
! Отговори
луд .!. преди 13 години
тоя полицая съм 100% сигурен че е битов алкохолик и чат пат побийва жена си и детето си ама ги е страх и срам да си признаят... така е поне при 80% от ТЪПИТЕ КУКИ МНОГО КОМПЛЕКСИ И АЛКОХОЛ
451
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естествено. Полицайте са винаги невинни. Истински душици, хич не взимат подкупи, не бият, не лъжат, не са комплексари, не пазят кварталните и т.н дилъри, даже и от проститутките не си искат. Мамини душици. Всички трябва да ги аплодираме и да им се радваме. Само едно не разбрах... Защо полицайте този път не пискат против съда? Нали все те ги хващали а съда ги бил пускал?
450
2
 
34
 
! Отговори
Справедлив преди 13 години
Освен побоя, позволено ли е да ползваш служебен автомобил за лични цели, та дори и патрулка??????
449
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В България е така вече , не знаем от къде ще ни дойде , дали от глад дали от здравеопазване , ПОЛИЦИЯТА , все нещо ще те застигне . Справедливост , тази дума няма реално приложение в тази колкото и да не ни се иска , вече жалка държава .
448
0
 
12
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
Така ... значи ей това сега ще е тест - има ли въобще наченки на гражданско общество в България. Сега точно, медии, неправителствени организации и т.н. трябва да не спират да питат ВСЕКИ ДЕН , какво всъщност се случва в държавата !!!
447
2
 
15
 
! Отговори
Бачкатор преди 13 години
Някой да създаде група за подпомагане на семейството на пострадалото дете ! Ще внеса месечна заплата за да има възможност семейството му да съди държавата до дупка !!!
446
0
 
14
 
! Отговори
мангал преди 13 години
Да живее държавата на хайдуците и пустиняците