Ученичка от Катуница: Учителят ме опипваше!

Случаят с арестувания за детско порно преподавател потресе селото
Обновена: 13 май 2011 23:11 | 13 май 2011 23:09,
94
Ученичка от Катуница: Учителят ме опипваше!
Снимка: архив Getty Images/Guliver Photos

Случаят със скандалния учител по история и георграфия Красимир Памуков, който беше задържан заради разпространение на детско порно с участието на деца между 6 и 10-годишна възраст, потресе жителите на пловдивското село Катуница. Темата с арестa му беше най-коментираната в селото.

34-годишният преподавател е обучавал учениците от 5 до 8 клас в Основно училище „Христо Ботев”. Той има профил във Фейсбук, където сред приятелите му масово преобладават негови ученици. Днес повечето от тях бяха изненадани от ареста на своя преподавател.

„Добър учител е, преподаваше си урока и си говореше с нас на всякакви теми”, разказа петокласникът Васил.

„Учителят ме опипваше и ми гледаше в пазвата, получавала съм и неприлични предложения от него”, сподели пред Dnes.bg седмокласничката Зара.

Още по темата

По думите й редовно е получавала намеци за секс от своя преподавател.

Другите ученици отричат да са получавали намеци или предложения за секс от даскала по география.

„Поведението на преподавателя не показвало педофилски наклонности”, разказа Илия Костов, който е част от персонала на учебното заведение.

Задържаният за 72 часа преподавател работи в училището от началото на годината. Досега е нямал провинения. 

„До ден-днешен всичко беше нормално, за случая съм уведомила образователния инспекторат”, обясни директорът на ОУ „Христо Ботев” Катя Пендева.

„Образувано е досъдебно производство заради разпространението на порнографски материали с непълнолетни”, каза районният прокурор Гергана Мутафова.

Ако бъде признат за виновен, учителя от Катуница го грози наказание от 6 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: порноКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
10
 
4
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Ти гледаш ли порно с деца от 6 до 10 години? Несравними са нещата. Порно с деца от 6 до 10 години не е порното, което хората си гледат в къщи, освен ако не са болни. Дали е опипвал деца не знам, тези от 7 клас не са му таргет, той явно харесва малки. Защитавате някакъв ***, защото жертвата може да е ***? Явно нямате деца.
70
7
 
6
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
А бащата ти???Той защо го е черпил тоя даскъл???Аз ще открехна драгите съфорумци.Щото си бил *** и трябвало да ти уреди тройката е за тва.Моите родители що никога не са черпили никой даскъл?Щото си учех и проблем не съм имал никога при никого.
69
0
 
34
 
! Отговори
мда преди 12 години
Седмокласничката Зара явно вече я пере хормона и почва да си измисля кво лине.Интересно що чак ся ги казва тез простотии и не е ли споделила вкъщи кво става,къде са родителите и?В тая държава всеки може да бъде очернен от когото и да е без да може да се защити.А каква отговорност носят клеветниците питам?В БГ никаква.
68
1
 
34
 
! Отговори
PPP преди 12 години
7-8 клас момичетата са на 14-15 години и отдавна правят вече секс и се обличат предизвикателно и гърдите са им два пъти по-големи от на майките им а за това как се гримират и какви прически си правят да не говорим... Донякъде го оневинявам и не мисля, че това е педофилия. Ако имаше снимки и филми с деца на 6-8-10 годинки да, това вече си е чиста педофилия
67
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Същия тоя даскал ни беше класен 2 срок в 10 клас - това в Пловдив.Много добре си беше човека.Сега какво го е прихванало обаче,не знам.Не очаквах това нещо от него!!
66
12
 
5
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
HORa, svinqvajte ...TYpa i prosta sYM I SI TYRsq vnIMANIE
65
3
 
9
 
! Отговори
м преди 12 години
Аз не съм се сблъсквала лично с такъв преподавател, ама преди 15 год имаше такъв учител, който ни преподаваше. Гледала съм как се присламчваше към една съученичка и я прегръщаше ала бала..ама в границата на нормалното.Интересното беше че само с нея се държеше така.Явно си я е харесал.Слава богу че не се стигна до по-далече, ама тогава годините бяха други
64
5
 
10
 
! Отговори
v преди 12 години
Може и пък да не е лош човек!!!
63
2
 
4
 
! Отговори
gogo преди 12 години
58 го каза :),абсолютно съм съгласен с него :)
62
2
 
10
 
! Отговори
Гадове преди 12 години
Сякаш е от вчера това,и през комунизма ги имаше такива,аз имах учител по история,уважаван в училището иначе,който не си криеше апетитите нито към ученички нито към по младите и засукани учителки.Та другаря Димитров до последно си беше уважаван,нищо че доста ученички направо с нежелание ходеха в часовете.Друга тема е че беше и пияница,предпочиташе да идва у нас на разговор с баща ми,и всеки път се напиваше,и забравяше за какво е дошъл,не че се оплаквах от това де,ама *** винаги е имало
61
1
 
9
 
! Отговори
774 преди 12 години
И аз имах такъв учител по математика навремето-преди ок. 25год.Така,че нищо ново.
60
6
 
1
 
! Отговори
kkk преди 12 години
aide nabarzo go o4ernixa 4oveka aide pojelaite mu priaten jovot
59
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може и да е педофил, но трябва да се спре със заклеймяването на хора без доказателства. Колко от вас гледат порно???Според мен *** гледа да измкне някой лев, след като другите отричат да има подобно нещо. В крайна сметка в личния си живот човек може да прави каквото си иска, без значение от професията му. Това, че е гледал порно на компа си, не означава, че е педофил в действие.
58
1
 
14
 
! Отговори
58 има известно преди 12 години
право. Знаят се не един и два случая,при които подрастващи момичета се правят на интересни.Щом фантасмагориите им стигнат до ушите на родителите, стой та гледай какво става. Да не забравяме, че има и хора,които не се свенят да търсят начини да изнудят някого за пари уж като компенсация за морални щети.Да не забравяме и какъв етнос обитава Катуница.Не казвам,че всички са изнудвачи,но според техните традиции,момичетата в 7-и клас са вече моми за омъжване.За доказан педофил обаче - никаква прошка
57
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това хлапетата от 6 и 7 клас са с развинтена фантазия. Въртят си дупетата нарочно пред по-големите момчета и ако не им обърнат внимание, опа-а веднага педофил. Май даскало трябва да съди това пикле с родителите барабар за нанесена вреда върху моралния престиж. Осъдете ги за 100 хилядарки, та да пресекнат мераците на тези с жълто по устата. Това е и средство за печелене на пари от пиклите. Имахме случай със съседче, добре че имаше свидетели, та се оттърва. Мамини готини лайнарчета.
56
3
 
14
 
! Отговори
лила преди 12 години
аман от глупавата латиница.Кремена или каквото си там що не пишеш на български, че да разберем какво казваш?
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
chetete vnimatelno nikade nee kazano che e spal s decha che da e pedofil a e imal dva filma i nqkolko snimki na pc.to svaleni ot nqkoi sait i ve4e go osadihte choveka sramota
54
0
 
24
 
! Отговори
Бай Член преди 12 години
Изобщо не е ясно колко е истината в тази "АКЦИЯ"......да не се окаже, че не било компютри, а компоти...
53
19
 
2
 
! Отговори
Дядо Педофил преди 12 години
Не го е срам!И това ми било учител .....
52
2
 
43
 
! Отговори
ttt преди 12 години
тоя е най -големият престъпник в БЪЛГАРИЯ--окраде милиарди от държавата и изгони милион и половина хора от нея!! затва да се обезглави на центъра показно!а другарката Масларова да и се извиним и да и напълним БЕНТЛИТО с гориво щото тая чанта за 6000 долара неможе да се носи така в тоя прах!!! Надувате ни главите за некви дребни престъпления а за големите МЪЛЧИТЕ