Ученичка от Катуница: Учителят ме опипваше!

Случаят с арестувания за детско порно преподавател потресе селото
Обновена: 13 май 2011 23:11 | 13 май 2011 23:09,
94
Ученичка от Катуница: Учителят ме опипваше!
Снимка: архив Getty Images/Guliver Photos

Случаят със скандалния учител по история и георграфия Красимир Памуков, който беше задържан заради разпространение на детско порно с участието на деца между 6 и 10-годишна възраст, потресе жителите на пловдивското село Катуница. Темата с арестa му беше най-коментираната в селото.

34-годишният преподавател е обучавал учениците от 5 до 8 клас в Основно училище „Христо Ботев”. Той има профил във Фейсбук, където сред приятелите му масово преобладават негови ученици. Днес повечето от тях бяха изненадани от ареста на своя преподавател.

„Добър учител е, преподаваше си урока и си говореше с нас на всякакви теми”, разказа петокласникът Васил.

„Учителят ме опипваше и ми гледаше в пазвата, получавала съм и неприлични предложения от него”, сподели пред Dnes.bg седмокласничката Зара.

Още по темата

По думите й редовно е получавала намеци за секс от своя преподавател.

Другите ученици отричат да са получавали намеци или предложения за секс от даскала по география.

„Поведението на преподавателя не показвало педофилски наклонности”, разказа Илия Костов, който е част от персонала на учебното заведение.

Задържаният за 72 часа преподавател работи в училището от началото на годината. Досега е нямал провинения. 

„До ден-днешен всичко беше нормално, за случая съм уведомила образователния инспекторат”, обясни директорът на ОУ „Христо Ботев” Катя Пендева.

„Образувано е досъдебно производство заради разпространението на порнографски материали с непълнолетни”, каза районният прокурор Гергана Мутафова.

Ако бъде признат за виновен, учителя от Катуница го грози наказание от 6 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: порноКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
luja преди 12 години
tova ne e verno nito za gospodina nito za zara ... momi4eto ne e kazvalo takova ne6to i tova ne e verno a y4itelqt si e prepodaval yrocite bez da pravi ni6to na nikoigoo .. i dvamata sa nevinni tq ne e govorila pred nikakvi jurnalistii !! qsny li vie na VSI4KI
90
1
 
1
 
! Отговори
Real преди 12 години
abe hora za gospodina ne znam oba4e zara ni6to ot tova ne znae ... 1* ne znae 4e e spodelqla pred razli4ni saitova2*tq ne e ciganka 3*poneje nikoi nqma dokazatelstvo sre6to gospodina sega si izmislqt .....togava sled kato go e kazala za6to ne e na video ,za6toto nikoi ne e pital zara .Ne e vqrno 4e tq e kazala tova !!!! a na tova negramotno dete zapo4nalo s 1 komentar da i kaja 4e xorata ot katunica bez zna4enie 4e sa ot selo sa mnogo po gramotni i ot neq i ot mnogo drygi "grajdani"
89
0
 
19
 
! Отговори
Майна преди 12 години
Само на 8 км от Катуница - на Скобелва майка , момичета по малки от Зара предлагат и правят на улицата секс - истински, не виртуален, срещу 20-30 лева. В Столипиново да не говорим. Там обаче има и полиция ,но няма PR, поради което всички се правят ,че не го виждат и няма наказни
88
0
 
13
 
! Отговори
Гочо преди 12 години
"Той има профил във Фейсбук, където сред приятелите му масово преобладават негови ученици." - да, наистина е страшно подозрително, г-н Илиян Великов! Вероятно журналистическият Ви нюх се е развил в Бургаския Свободен Университет...
87
0
 
8
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Защо ли си мисля, че заподозреният за педофилия учител, има някакви други грехове, които засега не могат да бъдат доказани. Педофилията е повод, а причината е друга. Мисля, че няма юзер, който поне веднъж да не е посетил порносайт, па макар и от любопитство, или случайно. Често изскачат такива под друго наименование. Ако е свалил файловете за лично ползване и лъскане в къщи, това престъпление ли е? 4 ГБ са 2 филма?! Ако ги е разпространявал в мрежата - тогава да го *** в "Академията".
86
2
 
9
 
! Отговори
an преди 12 години
Много странно- когато заловят престъпник, изписват само инициалите му и крият лицето му- защото има права. А учителят? Какво точно е направил? Защо не се изслушват учителите за сексуални намеци от ученички и ученици? Кой луд си мисли, че скандалното, "магистрално" поведение на ученичките е само навън? А да ви минава през ум на какво са способни "мацките", за да предизвикат вниманието на по-млад учител и да се похвалят? Е, не ви е минавало. Ами с тази заплата това ще прави-ще гледа...
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на всеки 5 години юли е с по 5 съботи и недели. Ти си педофил и си за съдене, на Зара сестра й се оплака!
84
0
 
16
 
! Отговори
бла преди 12 години
Абе всеки си има някакви извратени фантазии.Никой не може да бъде съден за помислите си, а само за делата си.На ученичката Зара не й вярвам никак.Щом сега се е оплакала явно е имало причина преди да не каже нищо.Разпространявал детско порно?Тва не го разбирам.И пак не го вярвам, понеже може да е гледал, но не е и разпространявал.
83
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари Нека си опитаме късмета
82
10
 
5
 
! Отговори
ОДП преди 12 години
Даскал Памуков , същия като даскал Гоце ТРИПЕРО , обикновен комунистически педофил .
81
0
 
9
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
Не знам обаче къде си учил, че си нямал проблеми.:)Най-малкото, не се пише даскЪл, а даскАл.Проблемите и пропуските в образованието, като навсякъде в държавата..
80
15
 
1
 
! Отговори
aaa преди 12 години
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари Нека си опитаме късмета
79
2
 
26
 
! Отговори
Do 72 ot 60 преди 12 години
Имам деца и не гледам порно.Никакво. Просто не ми харесва. Но напоследък се очернят хора по бързата процедура без доказателства, без да са осъдени след дело. Още веднъж си подджржам мнението, че независимо от професията човек има право на личен живот, стига с това да не причинява вреда никому.
78
2
 
20
 
! Отговори
Иван Вазов преди 12 години
Абе колега , не знаеш как да процедираш с дечицата ! Не ставаш за тази работа , виж аз колко години съм ги .... тея 13 -14 годишните ,ама никой не ме хвана ,а ако не бях получил инфаркт по време на ..... с една 13 годишна ,никой нямаше и да се усъмни в мен за такава работа ! Опичай си акъля ей !
77
1
 
8
 
! Отговори
hath преди 12 години
може да са му хакнали компютъра от дистанцияабе ретард, ти дефиницията на хак знаеш ли каква е?
76
9
 
23
 
! Отговори
Фидоската преди 12 години
Да го изберем за депутат от Герб!
75
2
 
20
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
"Всеки е невинен до доказване на противното",но ако това е истина,то учителя да се стяга за сериозни изпитания в затвора.
74
1
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Ха ха ха ти от де знайш бе пич?
73
3
 
23
 
! Отговори
кофти преди 12 години
Ако наистина е снимал деца на 10 г.! А може и да са му хакнали компютъра и от дистанция да са качили снимките ,знае ли човек?! А за опипването на 14-15г. български ученички от по-възрастен мъж ,просто без да дадеш 20-30 лв. е невъзможно !
72
0
 
34
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Аз имам деца,но също съм на мнение,че един човек не бива се заклеймява без доказателства и то приети от съда.Разбира се,че педофилите са болни *** и ги мразя.Но личното ми мнение е,че един човек е педофил,когато има пряк контакт с малолетен.Тва,че някой някъде е гледал такъв филм не го прави педофил,но носи наказателна отговорност и трябва да понесе.Иначе би ислязло,че всеки който гледа порно е изнасилвач.