Търговец обстреля инспектори с камъни

Продавал олио на улица в бургаски квартал
Обновена: 2 юни 2011 18:02 | 2 юни 2011 18:02,
73
Търговец обстреля инспектори с камъни
Снимка: Архив Булфото

Автомобил на общинската полиция в Бургас отиде на ремонт, след като избеснял мъж счупи задното му странично стъкло, съобщиха от пресцентъра на местната власт в морския град.

Инцидентът се е случил на 31 май в жк „Славейков”. При бл. 60 общинските инспектори са установили, че мъж на средна възраст продава незаконно олио на тротоара. Те отнели стоката и му написали акт.

Тогава мъжът започнал да буйства и направил опит да влезе в служебния автомобил, за да си върне олиото. След като не успял, той се отдалечил и започнал да обстрелва с камъни инспекторите и автомобила.

В крайна сметка нелегалният търговец избягал от местопроизшествието. Случаят е предаден на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
2
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
Като ученик продавах олио в подлеза на НДК, и един ден минава един полицай и вика, абе много ефтино го продаваш това олио, викам, еми промоция, е вика ти к'во печелиш, викам достатъчно, аз го вземам на половин цена директно от завода.Но проблем никой не ми е правил.А сега какъв име проблема не знам.Да вземат да ловят баш айдуците, а не хората дето работят за да изкарат некой лев за насъщния.
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Slu4aq s ob6tinskata POLICIQ bil predaden na policiqta - xaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaa
66
1
 
1
 
! Отговори
до НС преди 12 години
Ей , 240 празни кухи тикви в Парламента.Съседната новина в днес.бг е за американец , който нещо изтрещял и почнал да стреля наред( което не се случва за първи път) , при положение че САЩ е в пъти по добре устроена от България.Ако не си вземете поука съвсем скоро и тука ще стане същото ама да не сте вие от пострадалите.
65
1
 
3
 
! Отговори
но комент преди 12 години
контрабандни цигари се продават във всеки магазин, че и на всяка крачка по улиците-за тях няма полиция.щото ще се обърка бизнеса на "босовете", нали.
64
1
 
6
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Продавачите на дрога само дето пред сградата на полицията не са започнали да продават, тях никой не ги закача.затова ли харчим 1 милиард лева, затова ли храним 60 000 полицаи, да гонят по улиците продавачите на мляко и олио, и разни нещастници дето се чудят откъде да изкарат 5 лева та да се нахранят.
63
1
 
7
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Оня ден пред очите ми закопчаха с белезници и арестуваха, и отведоха в полицията човек за това че продава мляко."Родната полиция ни пази",нали, от продавачите на олио и на мляко.а в същото време в нашия малък град всички знаят кой и къде продава дрога, НО-там полицай не стъпва.
62
1
 
5
 
! Отговори
nexta преди 12 години
явно *** имат "законен" статут на амбулантни търговци :D
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а въпросните инспектори защо си затварят очите пред ***, които продават незаконно цигари - поне знам в Меден Рудник между блоковете пред училище Петко Росен - страхотна организация са си създали *** - но за тях няма закони. От *** всички се страхуват и полиция и инспектори- ще гонят бедният човечец. Направете една хайка на *** и вижте дали са така "измъчени" от немотията" - не ви е срам - предатели
60
1
 
3
 
! Отговори
grajdanin преди 12 години
DNEC EIN XVARLQ KAMANI,YTRE DRYG,A NA IZBORITE ZA VA^ITE ZAKONOTVORZI IGRMADA OT KAMANI DA SI IZ4ICTIM GRADINKATA OT TEZI,KOITO NI DOVEDOXA DO TAZI CIROMA6IQ.BEZOBRAZIE E TOVA,4e v BG c 4ecten tryd nqma ozelqvane-takiva ca pravilata.VREME E ZA METLATA.
59
1
 
1
 
! Отговори
goran преди 12 години
PRECTAPLENIE E BG DA XRANTYTI INCPEKTORI C PARI OT DANAKOPLATZITE,A 80% ot NAPODA,4iito pari ot cabooblagane ca IZQDENI i QDAT OT TIQ DOBRE PLATENI XITRETZI-TE ZA ZA XRANTYTNIZITE NA BG,za koito IMA LOBITA V PARLAMENTA.C DANAZI OT BEDNITE NE CE PALNI XAZNATA.CBARKAN VI E PROEKTA GERB<DPC<CDC BCP,za6toto vremeto pokaza,4e VCI$KI TE XAR$AT $YJDI GOTOVITE PARI NA OCIGYRQVA^TITE CE ZA POLITIKI GARANTIRA^TI IM VLACT I NEVAZMOJNOCT DA CE JIVEE NORMALNO V BG>
58
5
 
22
 
! Отговори
олиото преди 12 години
абе, умници, имате ли идея на кой свят се намирате? НАРУШИТЕЛ бил, ПРЕСТЪПНИК бил.... бе не ви ли мина през кратуните прости, че човекът се чуди как да върже двата края и се е хванал с тая умряла търговийка ОТ ПРИНУДА? да не мислите, че клечи по бордюрите да продава олио, та да си поддържа яхтата и имението? голяма работа, че нямал разрешително. измряхме от глад, а тия *** "управниците" исмислят само данъчета, таксички и забрани.
57
3
 
22
 
! Отговори
наивен преди 12 години
Голям нарушител са хванали *** от общинска полиция. Тия *** само харчат парите ни. Държавата се напълни с всевъзможни униформени ***. Вече станаха над 200 000, от които 60000 в МВР.И тая *** не успя да хване бързоногия *** с олиото.Нормално, баш- шефът им е *** физкултурник!
56
1
 
13
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
пича е приложил методата - "контра-инспекция" :-)
55
1
 
2
 
! Отговори
LEKAR преди 12 години
V balgaria ima Balgarski , Rumanski , Turski i Srabski *** , a koito ima HEMOROIDI da hodi na lekar , a ne da draska gluposti ot BOKLA tuk.
54
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно време труда беше задължителен.Милицията правеше проверки в заведенията и питаше защо не сте си на работното място.В паспортите имаше печат месторабота и проверяваха,ако някой няма печат,го прибираха в районното за да се изясни как се издържа.А днес ако се трудиш идват и ти пишат акт.Ми освен да почне да ги избива!Реакцията е напълно предвидима.щом не му дават да работи ще стане престъпник.Това са фактите.
53
6
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Брей, че лоша власт дойде... ИСКАТ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, Натискат честната преса с присъствие, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата... и изборните туристи!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с гласове, наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят дори и и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сегашните сейбий да прибират за себе си тези пари.., можеха да ги внасят във фондации...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали се сещате какво би се случило на някой ако се опита да внесе олио на 1,50 лева за литър?Или ако внесе бензин или нафта?И защо ли хора,които са в бранша от години не го правят?само се сетете за Мишо бирата и ще си отговоритеА може и по-грубо да стане...
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
42Нищо политическо не виждам в статията.Но ти си богаташче и не си гладувал явно за да избиваш в коментара си към политика.Ориент или не човек иска да яде!Когато обаче се разрешава само на ''наши'' фирми независимо кой е на власт,защото всички партии имат обръчи,човека няма друг избор освен да импровизира на тротоара.И ако гледаме конституцията в нея пише,че всеки има право на труд.Не е извършил престъпление.Дори най-вероятно е щял и данък да си плати.Не се казва как е стигнал до там,но сетруди
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колко е литъра?
49
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати и полицейската държава - не е истина.......................