Екшън в Сандански. Разярен шофьор простреля полицай

Униформеният е ранен в рамото, стрелецът, получи куршум в корема
Обновена: 23 юни 2011 14:46 | 23 юни 2011 10:13,
164
Екшън в Сандански. Разярен шофьор простреля полицай
Снимка: архив Булфото

Истински екшън се разигра тази нощ в Сандански. Шофьор стреля по полицай от местното районно управление, а самият той бе ранен.

Всичко започнало около 23,50 часа в нощта срещу четвъртък, когато автомобил навлязъл с бясна скорост в пешеходната зона в центъра на Сандански. Полицай, който в момента не бил на работа, видял нарушителя и подал сигнал в районното, обясниха от областната дирекция на МВР в Благоевград.

На мястото пристигнал автопатрул, а униформените опитали да санкционират водача – 40-годишен мъж от Петрич.

Той обаче реагирал остро, започнал да обижда служителите и съответно бил отведен в районното управление. Въпреки че и там продължил да се държи арогантно, мъжът получил акта си и си тръгнал.

Няколко минути по-късно обаче връхлетял обратно в управлението, размахвайки пистолет, и афектиран, стрелял по един от полицаите. Служителят е ранен в рамото.

Друг униформен предупредил разярения петричанин да хвърли оръжието и да легне на земята и стрелял във въздуха. Това обаче не трогнало мъжа и той насочил пистолета си към главата на полицая.

Тогава служителят на реда стрелял, ранявайки 40-годишния мъж в корема.

Той е откаран в болницата в Сандански, където е претърпял операция. Пострадалият полицай е получил медицинска помощ, след което е транспортиран в МВР-болница.

Установено е, че петричанинът не е криминално проявен и е стрелял със законно притежавано оръжие. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Санданскистрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
12
 
1
 
! Отговори
carcass преди 12 години
"бай ***" ти навярно си некой *** полицай с промит мозък ! Земи пръсни главите на сичките граждани които ти плащат да ги защитаваш, и ще ми ядеш *** след тва. Не ми обяснявай некви Бойко Борисовщини, шото Вие колко промити мозъци сте, просто се плаша. Мишки долни - хората ги обират, Вие в храстите се криете да спирате коли за некой лев !!! Да мреш в картофа бе *** !!! И са като са простреляли човека, никой доктор неможе да каже колко бой са му качили преди тва в районното !
99
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мен трябва да направят системата за стрелба на полицаите както е в куба. Казват ти - Хрърли оръжието - 3,2,1 и стрелят. Защото който не се предаде веднага е ясно че най-вероятно ще стеля...
98
0
 
13
 
! Отговори
КЕФАЛ преди 12 години
Кефал - прякор на петричани защото много кекат и се фалят.
97
1
 
7
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
С техните камъни по техните глави.
96
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пак ли някой наркоман със законно оръжие, вече ги раздават като фадулки
95
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В БГ *** ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО,СТРАНАТА НА МУТРИТЕ Е ВСЕ ПАК ВИЕ КАКВО СЕ ОЧУДВАТЕ.
94
10
 
14
 
! Отговори
TOQGATA преди 12 години
Абе кви ченгета кви пет лева те и за кондуктори не стават тяхната деиност е да дразнят хората а не да помагат като в нормалните държави гледат те надмено едно също си им длажен за нещо ако някои не им играе по свирката започват проблеми за него и околните абе с еда дума полцейщина, нека Цвятко им направи един тест за интелигентност и да видим колко ще го вземат не повече от 5 дп 6% другото е лош матреал дето каза БОКО
93
1
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Може!НАРИЧА СЕ КОКАИН,АМФЕТАМИНИ,КАТО ПОВЕЧЕ КЛОНЯ КЪМ ВТОРОТО.....
92
9
 
5
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Какво ли е накарало този човек да постъпи така?Може ли някои да каже.Как ли са се отнесли с него полицаите за да го предизвикат да стреля по тях?Сигурно сега ще го изкарат терорист.
91
3
 
33
 
! Отговори
saki преди 12 години
Значи полицая сигурно има семейство, деца за които се грижи, кредит към банка, стари родители на които помага, приятели от детинство и т.н. И някакъв комплексиран батман-мутра решава ,да го застреля като куче и да му вземе всичко от живота-деца,жена,спомени, бъдещи намерения.Това е много страшно.За един акт да очерниш и съсипеш цяло семейство и отгледан човек. Децата му ще останат травмирани жцял живот. Направо нямам думи, колко ниско се цени вече живота.Искам присъда от минимум 20 години за тоя
90
3
 
14
 
! Отговори
123 преди 12 години
Петрич и Дупница са известни с престъпниците си живеещи по някакви техни правила и изобщо не признават законите на РБ.Там е пълен хаос и анархия , всеки се прави на бабаит , краде , лъже , убива , отвлича изобщо анархия.Никой не е в състояние да вкара някакъв ред в тоя регион.Горният случай го показва , просто без коментар повече.
89
3
 
13
 
! Отговори
местен преди 12 години
Ами те кафалите /петречаните/ открай време са си престъпни натури, идват в Сандански и го раздават големи бабаити, Навремето друг един кафал идваше и вадеше ножеве, брадви, заплашваше младите по дискотеките. Имахме нападение пак от кафал срещу тираджия на един паркинг в Сандаски, беше го обрал и набил. Ама нали преди време казаха: Петрич си е отделна държава, със собствени закони. А сега да видим какво става?
88
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яко зад закона и полицаите! Всяко друго отношение гони българите от родината и остават само *** и бандитите, но между тях трудно се открива разлика.
87
1
 
8
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 12 години
Та какво беше казал Лазар Колев, на един от първите му разпити, когато още не му беше съставена азбуката от Марковски "Ми не ги знам много тия двете, не несъм ги сношавал и никакви лоши работи с тях не съм им правил, .... те и двамата си го искахме това дето стана.... *** аз не съм ги убивал, не съм аз ....друг ги е убивал .........."
86
2
 
23
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Оставам с впечатлението,че всички психари и *** в Родината ни имат законно притежавано оръжие!
85
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНАТА МУТРА С ЗАКОНО ОРЪЖИЕ...........
84
14
 
3
 
! Отговори
1985849598 преди 12 години
kakvo samo zashtitavate KUKITE ?????tezi PARAZITI TE SA NOVITE MUTRI
83
11
 
14
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Съм на мнение, че за всичко това написано горе са виновни полицаите! След каране в пешеходна зона и непристойно поведение гарнирано с обида към длъжностно лице е трябвало да го тикнат в ареста за 24 часа да се кротне, но те винаги бягат от отговорност и последвалото не ме учудва!
82
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и наглеца тряа да благодари на бог дето ченгето не е пробило тъпата му кратуна сега нека да проверят на тоя коя партийка му е зад гърба колко и да си куку нямаш ли гръб няма да направищ такава тъпня
81
2
 
26
 
! Отговори
бай оня преди 12 години
carcass, ти чуваш ли се кви ги плещиш? обезвреждане на въоръжен нападател без огнева сила - това да. ако искат, рискуват и го правят. не са длъжни - щом е въоръжен, могат да стрелят. но могат и да не стрелят. но когато нападателят Е ОТКРИЛ СТРЕЛБА, вече НЯМАТ ИЗБОР - стрелят и те. айде кажи ми в кой правилник или друг нормативен акт пише, че полицията ТРЯБВА ДА ОБЕЗВРЕЖДА СТРЕЛЯЩИ БАНДИТИ без огнева сила? да го дебнат, докато той пуца на виля, а? ти акъл в главата имаш ли?