Екшън в Сандански. Разярен шофьор простреля полицай

Униформеният е ранен в рамото, стрелецът, получи куршум в корема
Обновена: 23 юни 2011 14:46 | 23 юни 2011 10:13,
164
Екшън в Сандански. Разярен шофьор простреля полицай
Снимка: архив Булфото

Истински екшън се разигра тази нощ в Сандански. Шофьор стреля по полицай от местното районно управление, а самият той бе ранен.

Всичко започнало около 23,50 часа в нощта срещу четвъртък, когато автомобил навлязъл с бясна скорост в пешеходната зона в центъра на Сандански. Полицай, който в момента не бил на работа, видял нарушителя и подал сигнал в районното, обясниха от областната дирекция на МВР в Благоевград.

На мястото пристигнал автопатрул, а униформените опитали да санкционират водача – 40-годишен мъж от Петрич.

Той обаче реагирал остро, започнал да обижда служителите и съответно бил отведен в районното управление. Въпреки че и там продължил да се държи арогантно, мъжът получил акта си и си тръгнал.

Няколко минути по-късно обаче връхлетял обратно в управлението, размахвайки пистолет, и афектиран, стрелял по един от полицаите. Служителят е ранен в рамото.

Друг униформен предупредил разярения петричанин да хвърли оръжието и да легне на земята и стрелял във въздуха. Това обаче не трогнало мъжа и той насочил пистолета си към главата на полицая.

Тогава служителят на реда стрелял, ранявайки 40-годишния мъж в корема.

Той е откаран в болницата в Сандански, където е претърпял операция. Пострадалият полицай е получил медицинска помощ, след което е транспортиран в МВР-болница.

Установено е, че петричанинът не е криминално проявен и е стрелял със законно притежавано оръжие. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Санданскистрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
30
 
! Отговори
Надежда преди 12 години
Кой си позволява да изкарва така пистолет на униформен, че и да стреля с него? Още повече пред самото управление, заобиколен от други полицаи!Този, ако не е бил на наркотици, главата си режа. Ще вадиш ти оръжие на представител на закона... Горките ние.
79
0
 
13
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
carcass, *** мръсен, когато извършваш НАПАДЕНИЕ СЪС СМЪРТОНОСНО ОРЪЖИЕ или дори ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, най-маловажното нещо е дали оръжието ти е законно или не. ако беше ЗАПЛАШИЛ със законно притежавано оръжие, щеше да е виновен само в ХУЛИГАНСТВО. но щом е стрелял, вече е НАПАДЕНИЕ или ОПИТ ЗА УБИЙСТВО. и това, че пистолетът е законен, по никакъв, ама НИКАКЪВ начин не намалява вината му. а "тъпата кука" е имал ПЪЛНОТО ПРАВО да му пръсне тиквата - и жалко, че е не го е направил.
78
2
 
2
 
! Отговори
carcass преди 12 години
За щатите - да, съгласен съм. Аз не защитавам нито едните, нито другите. Просто се дразня като стават такива неща.
77
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В САЩ вече щяха да са му видели сметката...
76
0
 
27
 
! Отговори
$ преди 12 години
Законно притежаван пистолет е за самоотбрана. А не за нападение над полицай. Ако това се случи в Щатите директно ще бъде изпържен на електрическия стол.Освен ако не се смилят да го убодат с инжекция от която няма да се събуди.
75
27
 
2
 
! Отговори
carcass преди 12 години
Всички сме имали контакти с родната "полицията", и съм сигурен, че 90% от Вас са изтървавали нервите си. Кой обаче е воден в районото за да му напишат акт ? Нали за да те заведат до там трябва да си буйствал или да си много нервен, както са написали в статията. Е, да не мислите, че са го галили с перо там ?! В крайна сметка ония стреля с законно оръжие, а тъпата кука го е прострелял в стомаха. Има една стъпка която не е предприета от полицията - обезвреждане без огнева сила ...
74
0
 
27
 
! Отговори
пешеходец преди 12 години
представете си,че на този местен играч му направите забележка затова че може да прегази някой какво може да се случи с вас,ама и сега ще има някой правозащитник в кавички де който да обвинява полицаите
73
0
 
23
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Е,тук е ***,все пак...Ако беше другаде,оня да са го направили на решето ченгетата.
72
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При подобна ситуация а Америка мутрягата щеше да е мъртъв. Това да извадиш пистолет и да гръменш полицай...
71
0
 
27
 
! Отговори
crus преди 12 години
и това се случва в районното ?!?!? полицайте са действали по процедура ..устно предупреждение, изтрел във въздуха и после ниско в тялото .... да е щастлив този убавец че не са го разстреляли като куче ...ако бяхме бяла държава де .... сега ще го опеавдаят щото е бил под афект.... кретения
70
0
 
12
 
! Отговори
Завалията преди 12 години
щом не го е почерпил с кафе и бонбони, за това че е ранил полицай, пак сме добре, сега полицая ще отнесе присъда, ще го уволнят от работа, а баровеца за 2000лв ще се изкара най-много условна присъда, ама чисто са си го оправдали, не е стрелял, натиснал спусъка и пистолетът гръмнал- кой ще докаже, че това е стрелба, я да видим?!? Няма такова нещо нали !
69
3
 
21
 
! Отговори
ku4ka преди 12 години
повечето от тези, които пишат коментарите по този случай конкретно ще напълнят гащите в такава ситуация със сигурност...или пък ако видят премазан, пребит човек изобщо няма да си направят труда не само да му помогнат лично, ами дори няма и да сигнализират за това от малодушие.Бъдете хора в реалния живот, а не големи експерти и анализатори тук по форумите.Аман от комплексари!!!
68
4
 
9
 
! Отговори
тцтц преди 12 години
Оня прострелва полицай,а нашия му се моли да легне.хахахаха нема такива *** просто
67
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо полицаят е стрелял в корема? Трябвало е да го гръмне направо в главата!!!
66
2
 
5
 
! Отговори
Селски бек преди 12 години
Чангов-разяреният бик.
65
0
 
10
 
! Отговори
OoOoO преди 12 години
Причината за пукотевицата тепърва ще стане ясна.В града се говори за съвсем различна причина,от тая която излиза по медийте.Все пак нови коли не се купуват със заплата от 700 лева :)
64
2
 
8
 
! Отговори
chach преди 12 години
i 6to go lekuvat
63
0
 
14
 
! Отговори
койчо преди 12 години
Извод от статията: Ако застреляш някого със законно притежаван пистолет и не си криминално проявен-НЯМА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!Какво да кажа...той Ботев го е казал/дали е бил и в Петрич ?/: "А Вий...Вий сте *** !"
62
0
 
10
 
! Отговори
j преди 12 години
Alo Хуманиста, какво разговри когато по теб стрелят, явно неси за този свят. Я *** се гръмни или *** в манастир и си говори с бога. А когато има пряко нападение няма стой, легни и др глупости а се стрля, не е само професионално , а е и законна самоотбрана. В тия няколко реда има куп глупости и несъответствия. Егати инфото, пълно с догатки и несъответствия.
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOBA E KOCTOB.