Отровиха 6 кучета в градината на хотел в Момчилград

Иззет е биологичен материал за експертиза
Обновена: 27 юни 2011 12:24 | 27 юни 2011 12:23,
96
Отровиха 6 кучета в градината на хотел в Момчилград
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Шест ловни кучета са били отровени в хотелски комплекс в Момчилград, съобщиха от полицията в Кърджали.

Сигналът за 6-те отровени ловни кучета е подаден в РУП-Момчилград в неделя.

Животните са били в селскостопанска градина на хотелски комплекс и са били умъртвени в нощта на събота срещу неделя.

Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Иззет е биологичен материал за експертиза. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
ДО 66 преди 12 години
От кучето: Прав си! Съгласен съм! Приемам забележката.
72
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бравооооо!!!!
71
19
 
12
 
! Отговори
! преди 12 години
Дай Боже повече такива новини!
70
1
 
3
 
! Отговори
Ос..бама преди 12 години
То аз съм медиен супергерой. Ни моиш *** отрови! Таз дори не съществувам!
69
1
 
12
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
Много страх бе,да ги тровят! Мъжкаранчета, що не отровихте Осама или само рИвете на бездомно куче.Ей,който не са му промивали търбуха с гадости не знам ,ще посегне ли на твар беззащитна ?
68
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който ги е отровил, да му се връща, пък дори и на оня свят.
67
3
 
2
 
! Отговори
от българина до идио преди 12 години
Ти разлика между цитат и интерпретация правиш ли?
66
1
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
ти НЕ си българин и НЕ споменавай името на дякона и не навирай чужди инерпретации в думите му-ГАДЕН ***
65
0
 
7
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
прав си като цяло ,ама тва с първобитния нагон малко прекаляваш.по-добре е човек да яде месо само когато го убие и одере -да види целият процес и да прецени иска ли да е вегетарианец отколкото да се прави на защитник на животните а вечер да яде пържоли от месарницата,където 1 животно се ражда и живее единствено да натрупа килограми и да бъде заколено(да не говорим и колко тона месо залежават по складове и се изхвърля после)
64
0
 
6
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
А ЛОВЦИ ОТ ПРЕПИВАНЕ И ПРЕЯЖДАНЕ ,НЯМА ЛИ УМРЕЛИ??
63
2
 
6
 
! Отговори
българин преди 12 години
Айде сега... казано било НЕ УБИВАЙ! А пък Васил Левски е казал: Който не е чист, убивам го.
62
4
 
12
 
! Отговори
кучето преди 12 години
Как може да сте толкова злобни, агресивни и неграмотни ??!!! Казано е: Не убивай! За всичко живо се отнася. А за ЛОВНИТЕ кучета: да не би тия породи да си ловят глигани и фазани за себе си? Не! Тъпите ловджии са ги научили, за да си задоволяват първобитната, ненужна, хищническа, унищожителна страст.
61
5
 
13
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 12 години
това което са направили някои "хора" е ужасно..незнам господ ли,съдбата ли , но всичко се връща някой ден-който обича да избива животни ,защото му пречат,миришат,лаят значи е пълен ***.подкрепям пост 60 , с двете си ръце.5 кучета имам само едно съм гледала за 4м. в нас защото беше болно и ми се разказа играта и на кучето също-те не са вещи да ги разнасяме където ни скимне а измъчването и убиването им трябва да се наказва със затвор
60
2
 
4
 
! Отговори
Кичка до Таня преди 12 години
Ами смисълът е че Бог не е създал кучето. Човекът го е създал. Биоинженерство един вид. Според теб генномодифицираните организми и те ли са божие дело? Монсанто наместник на Бог ли са?
59
5
 
26
 
! Отговори
Кучкар преди 12 години
Разбирам човек да гледа куче, но да е в двор където животното ще може да тича и да се чувства добре...Не разбирам всички изкукали кучелюби които гледат огромни кучета в апартаменти...Първо входовете на блоковете миришат ( кучелюбите естествено не усещат тази миризма, защото те самите миришат), апартаментите миришат,а и самото животно се мъчи в цялата теснотия...Влизал съм в домове където се отглеждат кучета...смрад невидена, косми навсякъде, ужас, ама иначе собствениците го раздават аристократи.
58
0
 
7
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Кичка, ти сътоври уникално изречение. "Кучетата не са божи твари, а резултат на целенасочена човешка селекция. " Смисъла ми се губи. Какво общо има селекцията? Или щом майката и бащата се избират, то коченцата не са божи твари? Как успявате да ги сътворите тия смешки?
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пък това пищене за данъци....преди да си търсите парите от данъците...светнете ме на колко пари се осигурявате... На реялна заплата ли? Значи хем ще крадете, хем ще пищите, кой ще плаща. Много ми е чудно на колко от вас ще плащаме пенсии после. Кътате на минимална...и на солидарен принцип ние тикаме по фондовете...Не са ни кучетата проблема.
56
3
 
7
 
! Отговори
Антикомунист преди 12 години
Комунистите убиват за забавление и кучета и хора.Когато се ликвидират комунистите, ще се решат и всички други проблеми.
55
2
 
7
 
! Отговори
кучето преди 12 години
И за Приютите: Такива "приюти" още Хитлер ги измисли през Втората световна. За хора, обаче. Така хубаво се грижеха за тях, че повечето лекичко излизаха през комина. Сега такива са и кучешките. Идете да ги видите, но да знаете, че не се препоръчва на хора със слаби сърца!
54
0
 
5
 
! Отговори
vazmutitelno преди 12 години
6 kucheta bili otroveni...a koi ste poeme raznoskite na operativnata grupa, ekspertizata i obrazuvanoto dosadebno proizvodstvo????Javno e che tezi kucheta sa bili sobstvenost na vidni mutri , sled kato dargavata taka shtedro shte poeme raznoskite !!!Predi dve 2 godini v edno selo, dokato edna gena doeshe kravite,10 svobodni i ozvereli kucheta koito ohranjavali kravarnika razkasaha 1-no godishnoto i dete !!! Togava njamashe ekspertiza i dosadebno proizvodstvo !!!!!!!!!