Луд екшън: Пиян насилва момиче, хора го целят с камъни

За минути полицията е заловила 42-годишния насилник
Обновена: 30 юли 2011 17:17 | 30 юли 2011 17:11,
192
Луд екшън: Пиян насилва момиче, хора го целят с камъни
Снимка: Архив Булфото

Истински ужас изживя 26-годишно момиче от Пловдив. Към 21,30 часа в петък вечерта то се прибирало към дома си. Когато минало покрай гаражни клетки, разположени на улица „Димитър Талев”, пиян и загорял 42-годишен мъж я издърпал между гаражите и започнал да й нанася удари по главата и тялото, след което направил опит да я изнасили.

„Чухме писъци, момичето викаше за помощ и двама мъже се втурнаха да видят какво се случва”, разказа пред Dnes.bg 50-годишната Мария Николова, която живее на същата улица.

Насилникът се изплашил и побягнал. Минувачи се опитали да го настигнат, като са го целили с камъни, но той успял да се изплъзне.

Хората подали сигнал в полицията и за минути на място се отзовали полицаи от близкото Първо районно управление. Започнало издирване на непознатия мъж и претърсване на всяко кътче от квартала.

„За минути полицаите са заловили 42-годишния насилник, той е известен на полицията и е осъждан за кражби”, съобщиха за Dnes.bg от МВР-Пловдив.

Мъжът бил тестван с дрегер, който е отчел 2,24 промила алкохол в кръвта му. Пред разследващите обяснил, че искал да удовлетвори сексуалния си нагон.

Той е задържан за 24 часа и срещу него е образувано досъдебно производство. Очаква се прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение за опит за изнасилване и побой срещу криминално проявения мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: пловдивнасилник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
По-строги закони трябват,по-строги,защото с настоящите погалвания се остава с убеждението,че се поощряват легално насилията в БГ.Неотложна и бърза трябва да е промяната в Наказателния .
170
0
 
2
 
! Отговори
???? преди 12 години
Опитът за престъпление (каквото и да било) според нашия НК се наказва като довършено престъпление. Преди да изразявате мнение, първо се информирайте.
169
0
 
6
 
! Отговори
ето го на преди 12 години
освен побой, опит за изнасилване, опит за грабеж и каквоот още има, спокойно може да прибавят и ОПИТ ЗА УБИЙСТВО.Ако грабежа и изнасилването БЯХА УСПЕШНИ, то следващото логично нещо е как да си прикрие следите нали?Като случая в борисовата градинка, ако е имало хора наблизо които да реагират и убийството там щеше да бъде само ОПИТ за грабеж/изнасилване.ОПИТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА САМО СЪС ОПИТ ЗА ПРАВОСЪДИЕ!!!!
168
0
 
8
 
! Отговори
ЖОРО преди 12 години
СМЪРТ ЗА НАСИЛНИКА.
167
0
 
4
 
! Отговори
РАФА преди 12 години
Крайно време е общината да се раздели с тези грозодили-гаражите,от които цоцка по 30лв. на месец.А в града са хиляди.И маистина си е страшничко,особено в Столипиново
166
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, веднъж да прочета, че някой в Бг се е притекъл на помощ на жена, браво, хич да не го пускат тоя....
165
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
az moga da go pipna i nikoga da ne pomisli poveche za tova
164
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
na takiva im se polaga birena butilka ot zad.da si spomniat vo veki vekov
163
2
 
3
 
! Отговори
valio преди 12 години
az da go xvana i iznasilia da vidi kolko e hubavo,da mu e....maikata na tozi pederast
162
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега тоя като излезе след два месеца,за ''добро поведение'' (ако изобщо влезе!)трябва родата и приятелите на момичето да го чакат та и те да му се порадват! Защото държавата-това са хората,нали?????
161
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е какво друго обвинение да му повдигнат ,бе мама ви прокурорска?За дребно хулиганство ли?За преминаване на червен светофар ли?Естествено,че ще е за опит изнасилване,побой и даже трябва да му закачат и за опит за грабеж.Улиците са пълни с *** и прокуратурата трябва да ги прибира за дълго!!!!!!А,не за 7-8 месеца и после,като излезе да се напие пак и нападне някое дете!!
160
0
 
14
 
! Отговори
? преди 12 години
"...прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение..."?тая прокуратура е голям проблем, май!
159
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственото хубаво в случая е, че хората са реагирали вместо да гледат сеир! А иначе това, че е задържан само за 24 часа и прокуратурата мисли ДАЛИ да му повдигне обвинение ме изуми! А ако това беше дъщерята или съпругата на някой прокурор? Тия хора не са добре!
158
0
 
29
 
! Отговори
ГМ преди 12 години
"Очаква се прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение за опит за изнасилване и побой срещу криминално проявения мъж"Значи може и да не повдигнат обвинение.Е.... ти държавата
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в нормалните сайтове е написано че въпросния "мъж" е с турско име ПАК
156
0
 
9
 
! Отговори
до днес"бг" преди 12 години
що не му напишете името бе "журналисти"
155
3
 
53
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Е ДНЕС СЪС ТАЗИ СТАТИЯ АЗ МОГА ДА КАЖА ЧЕ СЪМ ГОРД БЪЛГАРИН.АКО ВИНАГИ СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ,НА ПО СЛАБИТЕ, НА ЖИВОТНИТЕ-ТОВА СЕ КАЗВА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО И С ЕДИНСТВО ЩЕ СИ ОПРАВИМ И ДЪРЖАВАТА И ВСИЧКИ КОИТО СЕ ГАВРЯТ С НАС
154
1
 
30
 
! Отговори
дан преди 12 години
полага му се затвор в килия с ***
153
2
 
32
 
! Отговори
bravo преди 12 години
Браво на хората. Браво .....
152
2
 
5
 
! Отговори
shumaher преди 12 години
do yzada4en..........pipal e maika ti za pytkata