Предотвратиха меле пред Джумая джамия

След напръскване със спрей над 30 мъже размениха юмруци
Обновена: 12 сеп 2011 11:59 | 12 сеп 2011 11:54,
138
Предотвратиха меле пред Джумая джамия
Снимка: Архив, БТА

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
8
 
! Отговори
lewis преди 12 години
Като си албанец, ходи да се биеш със сърбите, може пък да ми станеш симпатичен :)))
111
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И само да напомня на българите в този форум - повечето от жестоките кланета на българи в края на турско, като например унищожаването на Стара Загора, са дело на албанци. И тези примитивни същества днес имат наглостта да претендират да са наследници на най-близките ни братовчеди по тракийска линия, илирите?!!!
110
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАК Е БОРИЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОСМАНЦИТЕ? КАТО СЕ Е КРИЛ ЛИ ХАХА
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА....... НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВО ДА ПОТВЪРЖДАВА ТЕОРИЯТА ЧЕ БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ ИМАТ НЕЩО ОБЩО В КАВКАЗКИТЕ!!
108
1
 
2
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
абе къв е тоя албанец тука, от къде се взимате такива бе? само извратени психопати ей. утре какво ше четем история на Индонезия?
107
1
 
12
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
***,не се занимавай с Васил Левски заради келешки сбивания на наркодилърчета!Левски е разгромявал империя,а не събрани *** пред някакво минаре!Да си затваряш небългарската уста и като не ти харесва в България-върви в Албания,пий си бозата и не се връщай тука!Ама и ние сме виновни - от псевдотолерантност подобни келеше ни се катерят по главите вместо да са по-ниски от тревата!
106
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Албанците са наследници на илирите точно толкова, колкото турците са наследници на фригите - просто живеят на тяхна територия. Трако-илирите са не само носители, но и създатели на цивилизация, за разлика от албанските нискочели ***, които са се домъкнали на Балканите заедно с османските завоеватели. ДНК изледванията, за разлика т разтегачите на локуми "колко сме велики", са безпогрешни - албанците са азиатци от района на Кавказ.
105
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 101:НИТО СЪМ *** НИТО СЪМ ДЖУДЖЕ НО ТИ ЯВНО СИ И ДВЕТЕ..... А ТЕЗИ *** ПРОУЧВАНИЯ СИ ГИ ЗАВРИ ОТЗАДЕ!!! КАКЪВ КАВКАЗ КАКВИ 5 ЛЕВА ВЕ ***.... ДОКАЗАНО Е ЧЕ АЛБАНЦИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ИЛИРИТЕ!! ТИ АКО ИДВАШ ОТ КАВКАЗ НЕ СА ТИ ВИНОВНИ ХОРАТА ЧЕЧЕНСКА КРАТУНО!!
104
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма разлика между турчин, *** и албанец - все ***.
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пред Джумая джамия това е ежедневие
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СКЕНДЕРБЕГ Е НАЗВАНИЕ ВСИЧКИ МУ ВИКАТ ГЕОРГИ КАСТРИОТИ-СКЕНДЕРБЕГ (СКЕНДЕРБЕГ МУ Е НАЗВАНИЕ) ЛИЧИ СИ ЧЕ ИСТОРИЯТА НЕ ТИ С ОТДАВА МНОГО И ТВА Е С ТУРСКИТЕ ИМЕНА ТЕРМИН ТУРСКО ИМЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА МОЖЕ БИ И АРАБИТЕ НОСЯТ ТУРСКИ ИМЕНА (ГЛУПАВАТА ТИ ЛОГИКА) И В АРАБСКИЯ СВЯТ ИМА СЮЛЕЙМАН КВО И ТОЙ ЛИ Е С ТУРСКО ИМЕ ХАХА
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е истинското лице на исляма
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
име Сюлейман Селим в Албания няма!!! и това не са Турски имена!! отвори азбучника на имената и ще видиш кои са Албански имена и кои не!! аман от Пишман разбирачи!!
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ХУБАВА" работа ама ц......а ХА ХА ХА
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РАЗБОЙНИК А? ЧЕ Е РАЗГРОМИЛ НЯКОЛКО ОСМАНСКИ ЧЕТИ А? А КОЛКО ОСМАНЛИИ Е РАЗБИЛ ЛЕВСКИ ДА МИ ПРИПОМНИТЕ А?
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напротив, джудже рязано - точно според последните анализи по митохондриална ДНК албанците са доказано кавказци. А лингвистите много отдавна са се произнесли, че езикът ви е смес от множество други езици.
96
1
 
3
 
! Отговори
до албанеца тука преди 12 години
като сте албанци,що повечето сте с турски имена?Али ахмети,Сулейман Селим?Що никой н се казва Георги Кастриоти?А му викате Скендер бег?Или БЕГ е албанска дума е а не турска?
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Албания, наричана още и Кавказка Албания, Агвания (на старогръцки: Αλβανεια, латински: Albania, староперсийски: Арран, староарменски: Алуанк, новоарменски: Агванк) е историческата държава, възникнала през 1 век пр.н.е на територията на Северен Азербайджан и Южен Дагестан, и заемала земите на север от река ***[1] чак до Каспийско море на изток. Населявана е от албанци (не трябва да се бъркат със съвременните албанци на Балканите), които първоначално представляват съюз от 26 племена, говорещи на различни езици от лезгинската подгрупа на дагестанската група кавказки езици.
94
0
 
3
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
ми гордей се бе, какво ни занимаваш с албанска история, тука е България. дреме ми на оная работа за албанската история
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А "великият" Скендербег е воювал за оня, който е давал най-много парици, това е истината. Затова си е сменял и религията през ден - един ден православен, един ден мюсли, един ден католик. Що за жалък народ може да има за национален герой един доказан разбойник и фурнаджийска лопата?