Предотвратиха меле пред Джумая джамия

След напръскване със спрей над 30 мъже размениха юмруци
Обновена: 12 сеп 2011 11:59 | 12 сеп 2011 11:54,
138
Предотвратиха меле пред Джумая джамия
Снимка: Архив, БТА

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
5
 
! Отговори
Кротончо преди 12 години
всички сме едни етнически недорузумения :)Хасан като е турчин да не *** накриво и обратното :) я се стегнете малко, форумни тигри
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 46:ти знаеш ли значението на думата Шиптър ве ***? Шиптър означава Орел!! така че благодаря ти за комплимента!!
50
2
 
3
 
! Отговори
Свилен преди 12 години
тцк, друго си е да живееш в франция под мостовете на Сена :))) гледат те като европеец, може и някое друго евро да ти бутнат :)))преди двадесет години беше модерно да си българин в чужбина..
49
17
 
13
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Немога да ви разбера .. Що ни сравнявате с ***, Ние не сме ***.. Има си *** които говорят български е кво да кажем за тях бълаго-*** , както викате на *** които говорят турски ... Просто Много сте *** , умирате от глад , работите за 300 лв които ви стигат едвам за хляба .. но се правите на голямата работа ЕВРОПЕЙЦИ. Кви европейци бе , ви сте мишки всичките .Отивайте малко в чужбина да видите правителството как се грижи за хората не като тука само да КРАДАТ...
48
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 46:и кво ще ми свалиш знамето ли ве ***? айде пробвай и после да видим как ще ти разбия устата миризлива айде пробвай ве!! по цял ден слушам Албанска музика никой нищо не смее да ми каже пък някой смешен тип като тебе ще ми казва кой е желан и кой не.... айде в дупката свинчо!!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, нещата се изясниха. Щом поганците са се сбили, полицията много е избързала с идването си. Не е трябвало да се бърка в етническите им традиции.
46
1
 
9
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
реди пак там *** се бяха били сега пак тези.Ами общинарите да им направят един ринг да се дерат яко и законо.И какъв е този безвреден спрей? Да се пръскат с Зарин,зоман,табун или с фосген и направо както са в джамията ходжата да ги опява.
45
0
 
9
 
! Отговори
ined преди 12 години
Защо са ги разтървали, нека се бият - пък и да претрепят някого няма да е голяма загуба.
44
1
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Странно чувство за хумор имаш. Тука шиптърите не са желани, ама се пробвай , лошо няма. После сподели опита.
43
4
 
12
 
! Отговори
Бунтовник преди 12 години
Вчера Ахмед от село Потурино не се ***.Виновни са българите, които говерили шумно от съседният двор.Онзи ден Ахмед от село Потурино не го дигналВиновни са българите, които продавали некачествени храни и Ахмед няма сили да го дигне.По-онзи ден на Ахмед от село Потурино не докарал ракията на градус.Виновни са бългаите.. по-принцип..Ай сиктир :Д
42
0
 
5
 
! Отговори
ДО 31 преди 12 години
Нещо маи ва жегна коментарчето ,че все турци ,а живеят в *** махали ? А за Станбул нямам претенции ,аз не продавам дрехи на ,,руския пазар ,, които отдавна е *** сьс стока точно от гореоспореното от вас селище притегателен центьр за всички живеещи в махали...
41
0
 
13
 
! Отговори
а преди 12 години
Турко - *** мурафети бой с камъни и дьрве (преди 10 дена имаше пребити с камъни пак пред някаква си джамия) и после ми говорете ,че не живеят в родово-общинския строй... НЕАНДЕРТАЛЦИ
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 32:Ами какво да ти кажа, франсе, добре сме, правим *** на чужденците (французи в твоя случай), за да изкараме някое друго евро... ;-)
39
2
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Брей, стига ли само да живееш във Франция, за да бъдеш французин? "Белите хора" смятат ли те за един от тях? Хайде със здраве, г-н РОДООТСТЪПНИК!
38
2
 
10
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
По-бели сме от турците, по-образовани, и сме в Европа. И даже *** ни са с перални, телевизори и електрически печки, за разлика от землянките в Анадола.
37
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аве *** станете като мене Албанец (по самосъзнание) и чиста работа окичете си Албанските знамена на къщите и тва е ква Етническа връжда ве?мене не ми пука за Българите,Турците *** и всякакви такива мене ми пука единствено за Албания и Албанските интереси на Балканите дори настоявам да бъде създадена Албанска партия в България!!
36
1
 
9
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
как да няма бе председателя на джамийското настоятелство е арестуван за побой над мюфтия. пише го в дневник. и тоя го арестуват 2 пъти за побой за две седмици.диваци прости и тоя председател. те сигурно с мазни борби си избират председателя долнопробна фанатизирана ***
35
8
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
За тази срамен и вандален акт, сред мюсюлманите виновни няма. Виновни са българските инститиции и мафиотски образувания на който тартори са възродители от ДС. Разделяй и владей турската общност, това е политиката на тези апологети. Българина -възродител няма интерес от силна мюсюлманска институция в България. Хайдущината празнува когато един български мюсюлманин мрази друг мюсюлманин. Всъщност този бой е в резултат на това че турците в България сме овце. така ни се полага...
34
0
 
5
 
! Отговори
До Енесай преди 12 години
Напротив. Новината има много общо с джамията, а всичките, които са участвали в мелето са българи от турския етнос. От едната страна са били председателят на джамийското настоятелство в Пловдив и неговите авери. От другата страна - районният мюфтия и неговите гавази. Мюфтията е пребит и е в болница, а шефът на джамийското настоятелство е в ареста.
33
2
 
4
 
! Отговори
offline преди 12 години
do 30 ...извади ми думите от устата.. евтина провокативна статия за нищо, подклаждаща етническа и всякаква друга вражда... всявате смут, ***, а това е голям грях според всички свети книги....