Предотвратиха меле пред Джумая джамия

След напръскване със спрей над 30 мъже размениха юмруци
Обновена: 12 сеп 2011 11:59 | 12 сеп 2011 11:54,
138
Предотвратиха меле пред Джумая джамия
Снимка: Архив, БТА

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха ... спазвали всички правила. 135 май не си добре. Ядат свински пържоли. Уши на скара, пият ракия и не знаят какво е храм. Като им кажеш коран и библия те гледат всякаш е нещо за ядене. Не знаят да четат и пишат, незнаят да говорят, а ти ми говориш за спазване на правила. Какви правила спазват? Ако някой нучи *** да спазва правила евала. Иначе е добре че ченгетата са се намесили преди някой да пострада сериозно. Макар че не е лош и коментара на 136.
131
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е трябвало да ги разтърват, ами да им дадът по един пищов. Останалото природата ще го свърши, все пак от биоразградими материали са направени...
130
3
 
14
 
! Отговори
Българка преди 12 години
В днешно време няма *** - има турци !99% от *** се определят като турци,ходят в джамии,молят се,спасват всички правила на Корана..Виждам го постоянно.Ако се избиват помежду си това си е лично тяхна грижа....Те провокират нетолерантност - те не си плащат данъците,те взимат по 800лв.на месец (от помощи,дошли от нашите джобове),те крадат от държавата и от мен,те обират старите хора по селата,те си осакатяват децата,за да взимат помощи...мога да си изброявам до утре...Как да ги обичаш ???!!
129
3
 
6
 
! Отговори
до Албанеца преди 12 години
Албанци, илири, милири... Аман от националисти. Произлезнал си от маймуните като всички нас. Техен наследник си.
128
9
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ,ТУКА Е БЪЛГАРИЯ !SKINHEAD ЗАВИНАГИ!
127
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
ГОВОРЕШЕ СЕ ЧЕ ТУРЦИТЕ МНОГО МРАЗЯТ ***.КАКВО СЕ ОКАЗВА ОБАЧЕ-ТУРЦИТЕ ЖИВЕЯТ В *** МАХАЛИ ,ПРИ ТЕХНИТЕ "БРАТЯ"!ЕМ ЧЕ ЛЪЖАТ ЧЕ ГИ МРАЗЯТ,ЕМ ЧЕ ЖИВЕЯТ С ТЯХ !ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДПС!ОБЕДИНЕНИЕ НА МАЛЦИНСТВАТА,ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ!
126
2
 
7
 
! Отговори
до Българка преди 12 години
И пловдивската групичка е от турци, не само кърджалийската.
125
5
 
15
 
! Отговори
Българка преди 12 години
Турците и *** предизвикват такива изпълнения!Всеки уважаващ себе си българин не би допуснал да чува по свой адрес определения като "***" и "неверник" Естествено,че ще му забие един шут, а и кой не би го направил ?!*** са недоволни ,че има дискриминация а искам да ги попитам Вие,фесове как се държите с българите в регионите,където ние сме малцинство ?!Мишоци,мишоци...пред медиите вие сте вечните жертви,но хората,които ви знаят манталитета *** ви бият шутове :)
124
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
щом сте ни спестили имената, а давате само инициали, значи най-вероятно турци/*** са млатили турци/***! Когато въпросните млатят българи - полицията не се намесва никога! Трябваше да ги оставят да се избият, а след това да затворят оцелелите!
123
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В / циганопулис / живея .Всички *** дето познавам казват; АЗ ТУРЧИН....кои го дупусна това самоопределяне и кои допусна за 20-г . Столипиново да стане 5-пьти по-голямо отколкото беше , а имаме и Шекер маала и Арман маала ,Аджисан маала ... всички турци пьк живеят в *** махали ? а сега де ...
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
121Не само сега, винаги албанец е значело това. Те са дошли и са оцелели тук като "момчета за мокри поръчки" на османците. Ще им се да са много велики, ама оставени сами на себе си веднага се връщат в полуживотинско състояние. Затова и половината са с криви глави, защото нормално при тях е да се женят помежду си братовчеди. Примитивна работа...
121
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ........ ТИ СИ ПРИШЕЛЕЦ ОТ АЗИЯ ДОКАЗАНО Е ЧЕ СЕГАШНИТЕ ГЪРЦИ СА ПРИШАЛЦИ ОТ ЕТИОПИЯ НО НИКЪДЕ НЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ АЛБАНЦИТЕ ИДВАТ ОТ АЗИЯ....... А КОЛКОТО ДО СРЪБСКИТЕ *** НЯМА НИКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО ДОРИ ЧЕ СА БИЛИ ХОРА НЯКОГА ХАХА
120
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 122: ХАХА КАКВО НАТО БЕ НАТО....... АКО НАТО СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ КОСОВО ТОЧНО ЗА 2 ЧАСА СЪРБИТЕ В НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА ТЯХ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ КОСОВО КАТО УЛИЧНИ ПЕСОВЕ
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно доказано е, и то по най-сигурния начин - чрез ДНК анализи, че албанците са пришълци от Азия. Нямат нищо илирийско в кръвта си. Останалото са разтягания на локуми.
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МИ ТОВА СЕ МЪЧА ДА ИМ ВТЪЛПЯ НА *** ТИКВИ ТУКА........ КАКЪВ 15 ВЕК КАТО КАСТРИОТИ Е РОДЕН ПРЕЗ 13ТИ ВЕК........ И ТО НА БАЛКАНИТЕ.... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НИКЪДЕ НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ АЛБАНЦИТЕ ИДВАЛИ ОТ КАВКАЗ... АЛБАНЦИТЕ В КАВКАЗ И БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО ЗА КОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ!!
117
1
 
10
 
! Отговори
до 119 преди 12 години
Абе не пиши глупости. Ако НАТО някой ден зареже Косово тогава за 24 часа сърбите ще го прегазят и край с тая държава. Добре че е НАТО да ги пази.
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дреме ми на кой са наследници албанците. сега албанец значи трафикант, главорез, сводник, крадец и всичко от тоя род. като чуят албанец и италианците си представят агресивно шимпанзе дето не може да му имаш доверие. албанците са по зле и от турците. те си живеят на някви кланове разделени и само се колят като животни. тия изверги са доста далече от хората. няма да се учудя ако се окаже че са наследници на някакъв друг вид
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам защо се спори толкова за напълно доказани неща. Албанците каквито и да са са потомци на илирите. Много от тях през средните векове са се погърчили и т.н. Просто няма какво да се спори. А че днес са сравнително ограничени фанатици-националисти разчитащи на раждаемост е друг въпрос
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С СЪРБИТЕ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИХМЕ ОТДАВНА ДОКАЗА СЕ КОЙ МЪЖ И КОЙ НЕ.... СЪРБИТЕ МОГАТ САМО ДА НАПАДАТ НЕВЪОРЪЖЕНИ ЦИВИЛНИ И ТО ВЕЧЕР ЕМ ХУБАВО АМА ВИДЯХМЕ ГИ КАК СЕ ОАКАХА КОГАТО ИМ ИЗЛЕЗНАХА АРМИЯТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА КОСОВО А? ТЕ СЪРБИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЕЖАТ САМО НА НЕВЪОРАЖЕНИ.....
113
1
 
6
 
! Отговори
Schutztaffel преди 12 години
Тука и Албанци има даже. Ех Паисий, защо ги писа ония празнословия?