Рецидивист върти бардак във Варна

Лично водел проститутките с клиенти до апартамента си
17 окт 2011 16:40,
6
Рецидивист върти бардак във Варна
Снимка: Reuters

Публичен дом, "стопанисван" от 35-годишен мъж, разби полицията във Варна.

Бардакът на ул. "Гео Милев" е наблюдаван от края на юли, преди униформените да преминат в действие. На 14 октомври те обискирали жилището, където заварили 21-годишна проститутка с клиент от столицата.

По-късно е задържан и собственикът – 35-годишен мъж, който има четири присъди за кражби и документно престъпление.

Собственикът на жилището заедно с таксиметров шофьор е превозвал момичета до адреса. Установено е, че е накарал три момичета да проституират, съобщи комисар Димитър Димитров, шеф на областната дирекция на МВР-Варна.

Собственикът на жилището е задържан в ареста за три денонощия.

Вече са му повдигнати обвинения за трафик на хора и системно предоставяне на апартамента за проституция. За първото престъпление законът предвижда наказание от 2 до 8 години лишаване от свобода и глоба в размер от 3 до 12 хил. лв.

Внесено е искане и за налагане на постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
към2 преди 12 години
ЕЙ *** ТИ НА ПОЛИТИКА ТЕ ИЗБИВА ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ.ПРЕЗ КОМУНИЗМА ТОВА ГО НЯМАШЕ ИЗОБЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ama snimkata e stra6na:))
4
2
 
3
 
! Отговори
само за някой преди 12 години
Всичко е много хубаво обаче,защо някой продължават да го правят господин комисар а за някакви новобранци не става...За пореден път се обеждавам,че за някой може за други не..То като минеш по автогарата и пътя за боровец ти става ясно каква е борбата с проституцията,за елитните салони и плейбойбара където също можеш да си вземеш *** няма проблеми,там явно се плаща по добре..*** *** станете гаджета с В.Жеков за него няма проблеми...
3
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ли се съмнявам, че ги е "накарал" да проституират. Човека по-скоро им е осигурил подслон и е подбирал клиентелата с цел да ги изложи по-малко на рисковете на улицата. В 98% от случаите в съвремието е мит, че някой Кара момичетата да проституират, по-скоро те карат някой да им го осигури.
2
16
 
6
 
! Отговори
Kurei6o преди 12 години
kazano-hora s prosti familii ili ednakvi imena i familii-sa komunisti4eski otrepki!
1
2
 
51
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 12 години
И при толкова присъди на кого е плащал ,че не лежи в затвора до сега!!! Да хване на съдиите дъщерите ,че повече пари да вади!!!