Какво ли не минава границата под маската на детски играчки

На Летище София са заловени документи менте, наркотици и скиминги
Обновена: 4 ное 2011 15:32 | 4 ное 2011 13:45,
4
Какво ли не минава границата под маската на детски играчки
Снимка: Агенция "Митници"

„Виагра“ менте, наркотични вещества, скиминг устройства и фалшиви документи за самоличност са открити в рамките на тридневна операция срещу наркотрафика, проведена на Аерогара София.

1500 таблетки фалшива „Виагра“ са открити в пратка, пристигаща от Китай. Впечатляващото количество е било декларирано като мостра.

В пратка, предназначена за САЩ, е намерена радиоуправляема детска кола, в която е открито скимиращо устройство, съобщават от Агенция „Митници“. Устройство за трансформиране на „източена“ от кредитни карти информация пък е било скрито в пратка за Кения, декларирана като кабел.

В рамките на спецакцията е задържана и пратка от Пакистан, в която са намерени 10 ампули с кетамин. В пратка за САЩ, декларирана като плюшена играчка, пък са намерени 40 таблетки клоназепам.

Български гражданин, пристигащ от Амстердам, опитал да внесе в страната 5 грама марихуана и 5 грама халюциногенни гъби. Легалната им и популярна сред туристите в Холандия употреба вероятно е провокирала нашенецът да си вземе „сувенир”, категорично забранен от българското законодателство, коментират от митниците.

Фалшиви български паспорт и лична карта са намерени в пратка за Белгия. В пакет за Великобритания са открити фалшиви българска лична карта и шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PAK LI SIGANI BE ,MAI VAV TAZI DARJAVA EDIN BALGARIN NE E OSTANAL?
3
0
 
1
 
! Отговори
Ф0 преди 12 години
Легалната им и популярна сред туристите в Холандия употреба вероятно е провокирала нашенецът да си вземе сувенир, категорично забранен от българското законодателство, коментират от митниците....Аре сега пратете тоя голям престъпник в затвора!*** загубени,но не,ще искате глоба да ви плати,нали нагрутяни ***.С както този заплашва другите хора?Не всички искат да се дрогират с домашна ракия която е в пъти по вредна.Декриминализация! Не може да се крие дълго една очевидна истина за билката...
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малий, чужденците се убиват за български паспорт :)
1
1
 
22
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Цецоооооо!!! Пак се оака с тези грамажи на жожоба и гъбки и 10 ампулки и 1 шишенце с клоназепам таблетки... Излез на улицата и хвани хората на Златко Баретата от "Фирмата" бе! Дето продават хероин и амфетамини и жожоба за по 30лв. грама саден в Петричко много ясно от твои хора. Хфащате насадили си жожоба дето не ви плащат нали?!?! Егати държавицата смотана сме... Полицейщина