Фамилията на шефа на ДРОМ замесена в жп далаверите

Железниците източвани чрез договори за обществени поръчки
2 дек 2011 19:11,
72
Фамилията на шефа на ДРОМ замесена в жп далаверите
Снимка: архив, Булфото

Компанията „Железопътна инфраструктура“ е била източвана чрез договори за обществени поръчки за строителство, цената на които не кореспондирала със свършеното.

В сделките е намесена и фамилията на бившия общински съветник от листата на ГЕРБ и председател на партия ДРОМ Илия Илиев, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

По-рано беше съобщено, че се провежда мащабна акция от служители на ГДБОП и следователи от Националната следствена служба за сключени неизгодни договори от Национална компания "Железопътна инфраструктура".

Още по темата

Вследствие на сключените договори са нанесени щети в размер на близо 50 милиона лева. Те били сключвани през последните пет години.

Извършват се обиски, претърсвания и изземвания на документи, компютърна информация в централата на националната компания, както и в други три офиса на "Железопътна инфраструктура", съобщиха по-рано от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: железнициНКЖИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
0
 
! Отговори
Боби Илиев преди 11 години
проект Дизайн Алверстрой Груп ЕООД Криводол Извършва всякъкъв вид ВиК и ремонтни дейности тел.за връзка 0893938493
72
0
 
0
 
! Отговори
Димитар Костов преди 11 години
Съгласенсъм с гн. Илиев за неговото мнение нека гражданите се научат за собствения интерес
71
0
 
0
 
! Отговори
Боби Илиев Костинбро преди 11 години
Нямам представа да ли Българския народ е в джоба на другия за да пишат и говорят излишни глупости за другите нека се научат да управляват собствената обстановка и тогава вече да коментирват други интереси
70
1
 
2
 
! Отговори
felisiq преди 12 години
ABE VIE OTKADE ZNAETE PO KOLKO PE4ELI ILIEV? NAPRAVO SE IZUMQVAM NA PROSTOTIQTA NA BULGARITE !!!!! NO IMATE MN.MN SVOBODNO VREME ,ZASHTOTO EVROPEISKATA PQRTIQ GERG NEMOJE DA OSIGURI!!!!! CVETANOV I BORISOV=SUPER BOIKO I ROBIN HUT.......SMESHNICI !!!! V TAQ JELEZNICA NQMALI DIREKTOR,ZA DA KUPUVA 4OVEK TRQBVA DAMU SE PREDLOJI !!!!! Q MISLETE KATO NORMALNI HORA BE SMESHNICI !!!!!!NARODA MRE OT GLAD A BOIKO SIPE ASFALT NA PORAZIQ,STO NE KOMENTIRATE TOVA.A KATO 4UETE ZA *** PO4VATE VE4E PROSTEETE!
69
2
 
6
 
! Отговори
ринго преди 12 години
мръсният *** се държеше много нагло и заплашително след убийството в Катуница в студиото на една телевизия се перчеше че можел да изкара 50 000 по улиците и тогава щели да видят българите. ГЕРБ му цуна *** заради гласовете.*** си е *** ...краде убива и *** независимо дали носи кустюм и се вози в скъпа кола.Чест му прави на Цецо че изкара тая далавера без оглед на другарските отношения с *** .Давай Цецо нататък не се страхувай народа е с теб за такива дела.
68
1
 
2
 
! Отговори
иван преди 12 години
Така е общински съветник от граждани за европейско РОБСТВО на България *** крадец.Малумни народе така е като гласувахте за тази ***-тъпия ни народ не може да избере честно и кадърно управление а гласува за мошеници мутри и др.медиини герои.Скапана нация.МАЛУМНИЦИ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ.
67
1
 
2
 
! Отговори
transparent преди 12 години
Еми то как иначе се кара SLR McLaren...
66
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Защо ли не се учудвам...че ГЕРБ изгуби следващите избори?!
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХА. СИДЕРОВ ЗА ТОЯ *** ГОВОРИ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ - ама нали е "луд".
64
2
 
13
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Герберите в далавера с ***. Добре е ,пак гласувайте за ГЕРБ ,***!
63
0
 
6
 
! Отговори
мъро преди 12 години
Крайно време е този миризлив *** да го укаушат.Знаете ли,че неговите активисти по-време на изборите се занимаваха с купуване на гласове.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Илийчо кога стана калайджия, кога ти почерня з.........а ?
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Директорът на Дирекция "Обществени поръчки" в БДЖ в момента, Любомир Илиев, е първи братовчед на Илия Илиев, прословутия ром от партия ДРОМ. Да кажете нещо?!
60
0
 
4
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Урааа,откриха топлата вода !!!
59
1
 
8
 
! Отговори
Мирко преди 12 години
Айде,сега герберчета с поръчения!Вижте как и защо са продадени 500 вагона за сраб без да са бракувани!Вагоните с номера и дестващи-малък среден ремонт,нова боя и 2-3 милиона печалба, пък и може да вадят пари-знае ли се .Който купи кремиковци -той и БДЖ-честито!
58
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 12 години
нищо не е така както е,,,,рано или кьсно всеки си плаща и поколения наред ще носят вината на алчния бащица,,,,,,болести и смьрт яе ги преследват и бавно обиват,,,,никои не е вечен и нищо в гроба си не носи ,,човек гол се ражда и гол си омира,,да живее и умре достоино човек е нужно сьрце и голям морал навсякаде и вьв всичко
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разровете още малко , те и другите милиони ще излязат на яве!Ама защо ГЕРБ все излиза на дъното!Нали щяхме да бъдем различни!
56
6
 
8
 
! Отговори
за 53 преди 12 години
Ей ***,за ГЕРБ няма значение нарушилият законите дали е от тяхната партия, обвиняват го и го задържат,ти *** можеш ли да ми посочиш пример кога комундурите са задържали или поне обвинили някого от тяхната партия,винаги са прикривали такива престъпници ,защото самите ръководители са престъпници.Хайде оставям те да мислиш па дано усвоиш тази функция на идуханият ти мозък.
55
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зад съветника на ГЕРБ стои тогавашния кмет на София и сегашен премиер Бойко Борисов.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИКОНОМИЧЕСКИ НАЙ-ИЗГОДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПИЧЕЛИ обществената поръчка ,нъл тъй .КОЙ *** ГО Е ПИСАЛ ТОЗИ СКАПАН ЗАКОН