Пак агресия в училище. Сега в Пловдив

Ревниво гадже преби ученик, съдът го глоби със 150 лева
Обновена: 7 дек 2011 21:12 | 7 дек 2011 21:11,
92
Пак агресия в училище. Сега в Пловдив
Снимка: архив Булфото

Десетокласник беше пребит от гаджето на своя съученичка.

Инцидентът е станал пред входа на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Пловдив.

В основаната на конфликта стои момиче. Пребитият флиртувал с нея и това не се харесало на девойката.

"Момичето се е оплакало на приятеля си, че непознат съученик я притеснява, тогава той и негови приятели решили да се саморазправят с младежа", съобщи пред Dnes.bg началникът на Шесто РПУ Михаил Ангелов.

Още по темата

Побоят става пред очите на охраната, които подали сигнал в полицията, а униформените разтървали младежите.

"Пострадалият 16-годишен младеж е с рани по лицето, но не е хоспитализиран", съобщиха от болницата.

Нападателите са задържани – две момчета на 18 години и техен 19-годишен приятел, който е гадже с момичето от гимназията. И тримата са от село Оризово.

При разпит те разказали, че са помолени от деветокласничката да сплашат пребития десетокласник, тъй като имало дрязги помежду им.

В късния следобед Пловдивският районен съд наложи глоби по 150 лева на побойниците, като се позова на Указа за дребното хулиганство.

Побоят в Пловдив става ден, след като в Хасково 15-годишен деветокласник бе пребит от приятели на свой съученик заради дрязга по време на футболен мач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
6
 
! Отговори
факт! преди 12 години
Не знам, какво е, но много от рано пушат, заедно с родителите си! Дебелеят, все едно са раждали жени и най- обезпокоителното е, че родителите вместо да ги поощтряват за добра визия да не се пуши и пие, вместо да се поощтрява да се учи, родители, пият, пушат наравно с децата си, дори си говорят на жаргон.
86
0
 
7
 
! Отговори
Какъв подтекст има преди 12 години
тук понятието"флиртувал"?Ако не е казал или направил нещо обидно,значи имаме работа с малограмотна,елементарна ***,която вместо да се труди на Околовръстното,кой знае защо се е записала в школо! "Пребий го,та да стана интересна!"- от такъв мотив се ръководят грозноватите селски моми,които са успели да хванат гадже главно чрез *** и нахалство /щото иначе няма да ги забележат/.По правило,гаджето е по-елементарно и от тази, дето го е "хванала".Флиртува се с жени и момичета, не с ***!
85
0
 
3
 
! Отговори
xaaxax преди 12 години
" Пребитият флиртувал с нея и това не се харесало на девойката." *** новина !! Всеки ден има по няколко пребити за дето "флиртуват" със съученички на който не им се харесва това :)
84
0
 
4
 
! Отговори
абе... преди 12 години
тия са отишли ад учат или да се свалят на съученичките си!!! Малките келемета си позволяват много в училище и после защо ги биели.... ми ще ги бият- да би мирно седяло не би чудо видяло...не е мъжкарство да хванеш съученичката си за *** и да се мислиш да велик пред целия клас примерно :) защото след часовете може да те чака някой :D :D :D
83
2
 
6
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Ей това е пребиваш и после 150 лв. глоба!Аз предлагам всеки да почва да ходи въоръжен в училище, защото здравето и достойнството на един човек не струва 150 лв.!
82
0
 
1
 
! Отговори
Gost преди 12 години
Abe na kvo gi uchat po stroitelnite uchiloishta v dneshno vreme .... ?
81
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей за това 500 години турците са *** българките, щото българскиет мъже са били ***
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде, айде така се става мъж с подуто око и пукната устна...
79
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
94-та / 95-та - не си спомням точно кога се случи почти същата история в нашия клас. Един съученик се сдърпа с една съученичка, тя каза "сега ще видиш какво ще ти се случи", обади се отнякъде по телефон ( тогава нямаше GSM-и ), дойдоха 3-*** батковци и му разбиха носа и устата, а ние не можахме да реагираме, после си мислихме, че е трябвало да се намесим, ама какво щеше да стане никой не знае. Според мен трябва охраната да си гледа работата и да не допуска външни лица, особено групички момчета.
78
4
 
7
 
! Отговори
KKK преди 12 години
и сега какво, гейове ли ще правиме децата ? Да се сбиеш за жена е класика, и не мога да разбера защо за няколко раздадени шамара се вдига такъв шум
77
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 12 години
ABE DRUGARI...AGRESIQTA E OTDAVNA I NAVSQKADE..PROSTO SEGA Q OTRZQVATE PO CVETNO...MADE IN BG.
76
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ТАВА МОМИЧЕ НА НЕГО НЯМАЛИ ДА ИМА ШАМАР И ГЛОБА ,ОТ ТАКИВА КУРВЕНЦА МНОГО ПОСТРАДАХА МОМЧЕТА ,КАДЕТО НЕ МИСЛЯТ С ГЛАВИТЕСИ ,АМИ С УНАЯСИ РАБОТА
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
училищата се превърнаха в модни салони , сексуални заигравки и боксови арени.
74
0
 
5
 
! Отговори
мома темида преди 12 години
В цялата тая история най-важни са глобите по 150 лв.!Другото е без значение!:)
73
0
 
13
 
! Отговори
Майко мила до 59 преди 12 години
Е пък, по педераска история не можех да си представя, че съществува. Пък единия, пък другия, пък остави я, че я обичам, пък той джентълмен. Пич, не е възпитание това /както му викаш/, а си е баш педераслък.
72
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има и друго:Виновни са много девоики дет въртът опашки и кокетничат за парички.Ако момчето е на място не би се збило за една мадама.Да не е свършил света.Недеиде да сте слаби момчета,момичетата ще ви мачкат така.
71
2
 
7
 
! Отговори
yeremis преди 12 години
"шокирах" се от новината-като че ли откриха топлата вода веднага след каменната ера..?аз съм на 33 и тия неща ги правихме още докато бях в средното(икономически техникум)-разбирай на 17...проста аритметика,преди колко години...ай да намерим нещо по-актуално а?
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде се шират престъпления,психични заболявания ,катастрофи....Да не говорат някои че сега е идеално-злоба,мъст,отмъщение това е времето в моментаСтига популизъм-колко е добре сега при демократична БългарияМай..ата ви и на капитализма
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агресията е свързана с обществото в което живеем.Не може наявсякъде да има антикултура и лош пример и децата да растат идеално.Преди е имало побоища много,но сега са пъти повече,ами наркотиците колко са...капиталистчетата от 66 и 67 пост да не се правят на интересни,защото не знаят че през комунизма децата си играеха до 22 вечерта без да ги закача някои.А сега ако ги пуснете няма да ги намерите - деца под 12 години...
68
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа.. Това е напълно нормално.. Били са му 2 шамара и така.. На всеки се е случвало.. Дай боже това да са тревогите в България..