Задържаха Куката за палежи на коли в София

Нови пет случая в Студентски град тази вечер
Обновена: 13 дек 2011 20:32 | 13 дек 2011 19:35,
248
Задържаха Куката за палежи на коли в София
Снимка: Архив Булфото

Криминално проявен, на 33 години, е задържан от МВР за палеж на коли на територията на София, съобщи пред "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Владислав Николов е познат с прякора си Куката. Той е заподозрян за трите палежа на 10-и срещу 11-и декември като вече му е повдигнато обвинение.  В досието си Куката има има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици.

Куката ще отговаря за палежите в квартал „Западен парк”, когато изгоряха Фолксваген „Голф”, Шкода „Октавия” и "Волво", като единствено на последната имаше нанесени по-сериозни щети.

Специално за този случай от МВР уточниха, че начинът на запалване е различен от предходните и се работи по версията, че палежите са дело на имитатори.

Още по темата

„От направените експертизи и оттривки, иззети от него и от дрехите му, е установена лесно запалима течност. Буквално преди минути, му е повдигнато обвинение за опожарените автомобили и е задържан за 72 часа”, уточни комисар Валери Йорданов.

Междувременно Йорданов съобщи, че е получен сигнал за нови пет случая тази вечер. Запалени са коли в Студентски град.

Тази нощ София отново осъмна със запалени автомобили. Три от тях в близост до сградата на полицията, а други два горяха около полунощ в столичния квартал "Люлин".

Безпрецедентните палежи в столицата започнаха преди повече от месец и половина, като досега над 40 коли пострадаха от неизвестните пoдпалвачи.

Сред версиите на разследващите полицаи са войни за паркоместа, застрахователни измами, както и отделни пиромани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: умишлени палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
1
 
1
 
! Отговори
.... преди 12 години
Коли палят. ама ТРАКТОРИ не палят.
238
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бреййййй на тоя почти всичките имена са му ги написале....а ако е някой брадчед даже и инициали няма...
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми като знаете че тия застрхователи са държат от мутри ми не си правете там застраховки е толкова ли е трудно ако никои не си направи там застраховка просто рано или късн ще фалират
236
1
 
1
 
! Отговори
след куката преди 12 години
пресцентара на *** обявява, порди некъдърност високата порта обявява да бъдат задържани след куката, хамстера, тиквата , физкултурника, всякакъв дру ненужен матрял, въвежда се вечерен час, с запален фенер на залез слънце. всякакъв матрял не изпилняваш указа /шъ/ бъде считан за куче и отношението към него шъ е крайно лумпенско.. от онбашията..
235
0
 
2
 
! Отговори
мъни мъни преди 12 години
Застрахователните дружества, които изгубиха най- много клиенти в сектора Гражданска отговорност са Лев Инс и Бул Инс- компании, които открай време са предизвиквали асоциации със силовите структури.Бандата на Стоян Гембъла свързана с палежите на автомоблиСвързаното с мафиотския бос Алексей Петров дружество Лев Инс се превърна в лидер на застрахователния пазар през 2003 г. , когато Трактора управляваше службите за сигурност ДАНС, а наказателните отряди на Антон Петров Хамстера ре
234
0
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
Ако това което е написано е вярно-значи батето е оставил всички умници красавици да си правят каквото им хрумне с нас под мотото ..профилактично здравеопазване..Извинявай мила ми сестричке но мъжете са два вида-ти от кои си?
233
0
 
7
 
! Отговори
Съни преди 12 години
значи пак Джаро е замесен....
232
3
 
12
 
! Отговори
аххаххах преди 12 години
значи Куката е прибран , но палежите продължават.... тия са луди..сигурно са го пуснали до тоалетна и той е отскочил до студентски град за нов палеж...затворите са пълни със невинни, а виновните никой не ги закача
231
0
 
3
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Брей, имитатори чак в долината на шалварите, щом и *** почнаха да си палят колите маите са прави - иде края на света :)
230
1
 
0
 
! Отговори
Dublin преди 12 години
aaa, da ne zabravia...takova ''ZIVOTNO'', kato nasite karaulki na izhoda na grada daze i v Romunia NIAMA...!!!
229
1
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 12 години
Predi niakolko dni minavah pokrai hotel Seraton.Na parkinga imase patrulka-dzip s edin usev.Cakah poznat okolo 20 min.usevia se razkarvase i si govorese s razni individi ot hotela.Sled niakolko casa- minah pak ot tam...sustata rabota. Vcera-pak POSTOIANNO policeisko prisustvie....!! I to pred edin HOTEL...Viarno e ,ce e na gurba na prezidenstvoto-no kato covek -zivial 10 god v Irlandia i dosta putuval iz Evropa-TAKOVA razhistenie tam ne sum vizdal.
228
0
 
0
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
До 212.Братле,това твоето е трагедия.
227
3
 
3
 
! Отговори
иво преди 12 години
Докато А.П е на свобода ще е така.Жалко но...
226
5
 
9
 
! Отговори
ТАТКО РЕЗА преди 12 години
Пак сте заловили невинен Некадърници
225
4
 
17
 
! Отговори
Ц.Ц. преди 12 години
"РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ!" Текст - Цветан Цветанов. Музика и изпълнение - Веселин Маринов,/по известен като Весо Потния/.
224
2
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
До 223:Това кадето си го писал се усеща колко злобен човек си явно и завистлив.
223
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 12 години
До 223 ти :Нали знаеш от страни е лесно да говориш,но като ти дойде на главата нещо лошо няма да мислиш по този начин да но не ти и идва.Това е лошото защото всеки гледа себе си няма единство като теб. Какво ме интересуват проблемите на другите
222
4
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
Нали се сещате,че на хората, които коли са исгорели и нямат каско, ще трябва да си купят новикоито ще ги сатраховат този път всичко е ясно кои са виновните застрахователите и продавачите на коли.:)друга версия ня виждам.
221
14
 
16
 
! Отговори
Doko преди 12 години
Пак с проблемите на софиянци ни занимават. Ами да си пазят трошките, от които ги мързи да слязат. На мен да не би на село полицията да ми пази кравите и свинките. Ако не се опазиш сам, няма кой да те опази. Едни и същи глупости всеки ден ще четем. Не само София е Бг
220
4
 
18
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не сте ли забелязали че повечето птрулки висят по бензиностанциите и пият кафе вместо да патрулират