Нови пет коли факли в София, Перник и Волуяк

Няма задържани за палежите, днес гледат мярката на подпалвача от "Младост"
Обновена: 18 дек 2011 10:12 | 18 дек 2011 09:23,
393
Нови пет коли факли в София, Перник и Волуяк
Снимка: архив Булфото

Пет нови палежа на коли са били регистрирани от МВР през изминалата нощ.

В столицата са били подпалени три автомобила. Един в "Младост" 3 и два на ул. "Кукуш" в кв. "Захарна фабрика".

Там са горели "Опел" и "Форд". От огъня са били спасени други две коли. Няма пострадали при инцидентите.

Четвъртият и петият автомобил са били подпалени в Перник и Волуяк.

Засега няма задържани за новите палежи.

Още по темата

Днес софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на задържания за палежите в "Младост" и "Хаджи Димитър" - Юлиян Ковачки.

29-годишният мъж познавал голяма част от жертвите си, познавал лично и защитника на ЦСКА Иван Бандаловски, чийто автомобил също е запалил, обявиха преди дни от СДВР.

До момента той е признал за 12 запалвания, като е разследван общо за 25 палежа.

Мъжът обаче не бил класически пироман, твърдят разследващите.

За момента няма данни да е имал съучастник. Не е установена и връзка между него и задържания 33-годишен криминално проявен В. Н. с прякор Куката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
2
 
9
 
! Отговори
някой преди 12 години
Абе то така както е тръгнало, май ще изпоарестуват целия народ бе???И сега какво? Народа масово го обзела пиромания? Че то това да не е заразно бе?
345
2
 
7
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
DRUGARI------TEZI PARTIZANI SA SVETLINATA V TUNELA SINDIKATITE NI PREDADOHA
344
1
 
4
 
! Отговори
коко преди 12 години
до347 Пиеш ли си редовно хапчетата?Ако ги пиеш,отиди пак на преглед при психиатъра.доктор коко
343
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунизмът си отива... в пламъци... :)
342
21
 
6
 
! Отговори
от пожарната преди 12 години
Зад тази групичка състояща се от трактор, гоце, офчаров,серьожа и пр. се знае отдавна,че стоят руските служби ! Ами тогава се питам Бойко не може ли да вземе малко спец части от ЕС или USA. На наша територия белким се преборим !! Ако се наложи даже да им спрат визите за 20 ина години ! Вярно, че няма да има газ, но ще поработят малко миньорите от Перник ! Свободата винаги си има цена !
341
14
 
34
 
! Отговори
аман от Бойко преди 12 години
Некви пичове се подиграват на целия кабинет Борисов- направиха ги за смях пред целия народ, само където народа пак плаща ! смех е тоя *** кабинет
340
8
 
25
 
! Отговори
До 328 преди 12 години
Не знам защо си мислиш , че ти и митингите са променили нещо. Никой на сила не ги е карал комунистите да правят промяна. Направиха всичко планирано за да ошушкат държавата. Та те не са били един ден без властта да е тяхна. Сега е друго и за това вият като *** и палят на невинни колите. Властта не е вече у тях и никога вече няма да я имат защото народа се осъзна малко поне. Време е даже поне заради глупавите им но жестоки палежи да ги опандизят.
339
12
 
13
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Гоце и Доган пазят гърба на Боко и обратнотоБоко пази гърба на Гоце и Доган!!!Гарантирано от българската демокрация!!!
338
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много странна ми изглежда тази работа - уж има задържани, а палежите продължават. Май на този Юлиян Ковачки са му платили определена сума за да си "признае", а след това са се договорили за по-лека присъда, само и само да спадне общественото напрежение. Но уви, палежите продължават, а нашата полиция пак спи!
337
14
 
15
 
! Отговори
ДЯДО преди 12 години
СТРАШНО НА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ТОЯ НАРОД.НАЛИ УЖ ХВАНАХА ТАМ НЯКОЙ ДЕТО ПАЛИ.ТО КАКТО Е ТРЪГНАЛО ТОКУ ВИЖ ЗАПАЛИЛИ И МОЯТА ТАРАТАЙКА.ДА СИ КАЖА ОТКРОВЕНО МЕ Е ЯД И НА ПОЛИЦАЙТЕ ЗАЩО ДРЕМЯТ А НЕ СЕ ХВАНАТ ДА ПОСВЪРШАТ НЯКОЯ ПОЛЕЗНА РАБОТА ВМЕСТО ДА СИ РАЗХОЖДАТ УНИФОРМИТЕ И ДА ЧАКАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ДВАЙСЕТТЕ ЗАПЛАТИ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ, НАГРАДА ЗА ОПАСНАТА РАБОТА ПРЕЗ ТРУДОВИЯ СИ СТАЖ.
336
12
 
5
 
! Отговори
d0 335 преди 12 години
4e Mi6o birata prepil s bira e ili sa my slojili ne6to v birata,xa,xa,ina4e ako se be6e razprikazval Borisov pri tozi skandal ve4e nqma6e da go ima
335
10
 
2
 
! Отговори
dedo преди 12 години
Kakwo prawi BORKOR? Neka hwane piromanite! Rumen Miolanow pali kolite sam!
334
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те и песен си имат май " Пожарът на бунта гори..." За сега само пожара защото са един файтон, бунта им ще почака защото ще изядат дедовия но ще има да чакат и то най вероятно в пандела. Не казвам че са червени родоотстъпници защото род нямат , просто червени престъпници.
333
15
 
37
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Ипон!!!ГЕРБ!!!Цеци Бориславова!!!Главен секретар на МВР!!!Корупция и контрабанда!!!Гениален маниполатор на общественото мнение!!!Спиране на митническа проверка,флашки и мистериозна смърт на Мишо Бирата!!!Такава е градацията на ситуацията!!!Шамар по кухата дървена глава с Шенген!!!Гарантирано от ЕС!!!
332
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТ ТЕЗИ ПАЛЕЖИ ИМА ИНТЕРЕС ЕДИНСТВЕНО ВЛАСТТА ,САМО ВИЖТЕ КАК СЕ ВКЛЮЧВАТЕ ПЪРВОСИГНАЛНО ,ЧЕ ПОЛИЦИЯТА УЖ Я НЯМАЛО ,И КОГАТО ВИ СЮРПРЕЗИРАТ С ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ПОЛИЦЕЙЩИНА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ,ЗАЩОТО ТАКАВА ПОЛИЦЕЙЩИНА ИМ Е НУЖНА ,ЧЕ СЕ ЗАДАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНИ ГОДИНИ ЗА ЦЕЛИЯ ЗАПАД И ТЕ ОТСЕГА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ДА СМАЖАТ ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ И СЪПРОТИВА СРЕЩУ СИСТЕМАТА
331
15
 
7
 
! Отговори
до 326 преди 12 години
А би трябвало да те интересува.Първо си задай въпроса кой има полза от тези палежи и дали МВР не стои зад тях след като могат да спат терора,а не го правят.
330
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шоуто продължава ще изгорят още много невинни ако въобще има такива в БГ понеже всички сме виновни за живота които живеем понеже се ловим на плитките лъжи които ни пробутват управляващите. Те предишните а ние не сме такива като тях ама нищо не може да се направи ще си мизерствате заради тях.
329
13
 
20
 
! Отговори
у-у-у-у-у преди 12 години
.....Когато правото се превърне в безправие , протеста е задължителен !!!!
328
15
 
9
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Мозъкът на Октопода не е Алексей Петров!!!Доцент Трактора е само една пионка!!!Пипалата на Октопода стигат чак до Кремъл!!!Бойко Борисов трябва да замаже случая с пиар акциите Октопод,Килърите и Наглите, за да не изхвърлят България от ЕС!!!Гарантирано от тайните служби на ЕС и САЩ!!!
327
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз съм от поколението дето като студенти бяхме първи по площадите и барикадите след 10 ноември и очаквахме с трепет да дойде (демокрацията) сега всички си даваме сметка каква държава с главно Д загубихме като свалиха бай Тошо ,държава където имаше работа за всеки ,,където престъпниците и убийците бяха в затвора,с тежки присъди,държава където *** не смееха да кажат гък и където *** бяха не на площада да дифелират и полицията да ги пази а в затвора за разврат