Нови пет коли факли в София, Перник и Волуяк

Няма задържани за палежите, днес гледат мярката на подпалвача от "Младост"
Обновена: 18 дек 2011 10:12 | 18 дек 2011 09:23,
393
Нови пет коли факли в София, Перник и Волуяк
Снимка: архив Булфото

Пет нови палежа на коли са били регистрирани от МВР през изминалата нощ.

В столицата са били подпалени три автомобила. Един в "Младост" 3 и два на ул. "Кукуш" в кв. "Захарна фабрика".

Там са горели "Опел" и "Форд". От огъня са били спасени други две коли. Няма пострадали при инцидентите.

Четвъртият и петият автомобил са били подпалени в Перник и Волуяк.

Засега няма задържани за новите палежи.

Още по темата

Днес софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на задържания за палежите в "Младост" и "Хаджи Димитър" - Юлиян Ковачки.

29-годишният мъж познавал голяма част от жертвите си, познавал лично и защитника на ЦСКА Иван Бандаловски, чийто автомобил също е запалил, обявиха преди дни от СДВР.

До момента той е признал за 12 запалвания, като е разследван общо за 25 палежа.

Мъжът обаче не бил класически пироман, твърдят разследващите.

За момента няма данни да е имал съучастник. Не е установена и връзка между него и задържания 33-годишен криминално проявен В. Н. с прякор Куката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
0
 
3
 
! Отговори
Каров преди 12 години
Както казва Ат. Атанасов, "...държавата на пожарникаря гори". Той със сигурност има предвид не само палежите на автомобили.Бардака е пълен.Млади хора освиркват премиера - свинар,бъдещия президент е доволен,че в предишния си живот е бил жена-овчар,в същото време масовите фалити продължават,парите от фиска привършват, сиромашията заля страната,простотията също.Това всички го виждаме.Има обаче един кантонер от с. Хераково,който не разбира,че има разлика от това да си премиер и старши на кофпомпа.
385
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Историята отива на "Ние ги палиме, ние ги пускаме!"
384
0
 
8
 
! Отговори
Горят коли преди 12 години
Арестанта пали с дистационно .... от ареста
383
6
 
4
 
! Отговори
Логично преди 12 години
Покрай онуй лайне трактора сума ти народ ще си удари кибрита на таратайките си да им прибере застраховките
382
1
 
9
 
! Отговори
до 385 от 384 преди 12 години
Забравих да добавя. ББ иска да се промени законът. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА. Сега се нагнетява напрежение в обществото и след време ТО САМО ЩЕ ПОИСКА ПРОМЯНА В ЗАКОНА. Или по-точно ще си мисли, че само е поискало промяна.
381
2
 
8
 
! Отговори
до 385 от 384 преди 12 години
Казах "Колите ги палят шпиц командите на ГЕРБ."Какво каза преди няколко дни г-н Борисов по тоя повод? Нещо от рода на това, че законът бил либерален и не могат да арестуват и подвеждат под отговорност лица, за които няма доказателства. Беше с други думи, но това е смисълът. Прехвърли през ума си Хитлер, Сталин и когото си поискаш и кажи КОЙ Е ПРАВИЛ ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ.
380
4
 
4
 
! Отговори
жоро преди 12 години
това са внуците на партизаните
379
1
 
0
 
! Отговори
ми преди 12 години
Казват.че истината винаги е казана от човека такава каквато е а не под сурдинка.Не знам точната преводна дума.Забележителна е онази цинично убийственна измама на компютърната заладжийска хазартност.Техническата флашковост елиминира и това реално не доказва нищо!
378
3
 
8
 
! Отговори
САМАТА ИСТИНА преди 12 години
Колите ги палят шпиц командите на ГЕРБ.
377
3
 
5
 
! Отговори
Екшън преди 12 години
Тея американски филми сме ги гледали. Министъра натиска за виновни, прибира се "заподозрян", народа е доволен, управляващите са чисти, после се представят "доказателства" и той бива осъждан. Американски филм. Кой има интерес вниманието на народа да се отклонява от проблема с даването на въздушното ни пространство на турските истребители? А кой знае най-добре как се палят пожари, не е ли това един пожарникар?
376
4
 
9
 
! Отговори
до 379 преди 12 години
Остава само едно - военно положение! Само че това ще означава че Цуцо си признава че е ***, а че ушаците му са некадърни! Военно положение: свиква се запас - безработните под 35 години поемат охраната на определени райони според нормите за караулна служба!
375
4
 
4
 
! Отговори
SPORED MEN преди 12 години
AKO ZAKLIUCHAT------HAMSTERA----POJARITE 6TE SPRAT
374
4
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Хора, това което напоследък става в България е израз на огромно скрито недоволство. Народа осиромаша страшно, хората луднаха. Нанякъде трябва да избие. Властта може да се справи с този проблем, само ако вземе драконовски мерки. Но как да се справи, като съдебната система отдавна не функционира? Българина търпи, преглъща, прекланя глава, но в един момент не ще бъде в състояние да прикрие геният на нихилизма, омразата, завистта, които спят засега. Липсва гражданско общество, отиваме на зле...
373
4
 
7
 
! Отговори
По 5 на ден преди 12 години
Остават нощните дежурства на гражданите. Ако се включат повече собственици на коли, няма да е толкова тежко. Но нали я караме по шопски- не е важно на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле, до никъде няма да стигнем. По пет коли на ден- това вече си е проблем!
372
1
 
3
 
! Отговори
до 372 преди 12 години
to the fuckin emigrant:ТИ ЗА КОЙ СЕ ПОМИСЛИ, БЕЕЕ ?Можеш ли да си го прочетеш или си забравил да четеш и пишеш на кирилица?Ако не можеш- и ние поназнайваме по някой чужд език - ще ти го преведем - явно си забелязал колко хора са в тоя форум...
371
5
 
20
 
! Отговори
ох, писна ми !!! преди 12 години
Вчера ББ в интервю по НОВА авторитетно заяви,че са хванали подпалвача и че повече нямало да има смут в населението. Почти му повЕрвах...Палежите си продължават...Във всяка една друга демократична държава при несправяне със ситуация като тази, вътрешния министър си подава оставката. След като очевидно полицията няма как да се справи по една или друга причина, то тогава ние- обикновенните хора трябва да помислим индивидуално за ГАРАНТИРАНЕ НА НЕПРИКОСНОВЕННОСТТА НА ЛИЧНАТА НИ СОБСТВЕНОСТ.
370
0
 
5
 
! Отговори
Един Бастун преди 12 години
Промяна Кажете каде бе ... 20 години криза ни Е..е Беее !!
369
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко ревеш като незадоволена жена - комунистите ти пак виновни *** с тиквеника ти !!!
368
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2 месеца гонят пиромани ГЕРБ - ама иначе в шенген ше ги взимат - Цветанов за нищо неставаш там да те взимат Американци да те правят Агент тука си за кравите смотан Цветанов
367
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един пироман не могат да хванат камо ли да пазят границата от наркотрафик...те не че я пазят де. Ние това си го знаем. Нашият тиквообразен премиер лично ръководи производството и износа на амфетамин.