Хванаха двама служители на бургаския затвор с подкуп

Взели 1200 лева от осъден за фалшива диагноза
23 дек 2011 09:34,
21
Хванаха двама служители на бургаския затвор с подкуп
Снимка: архив, Булфото

Двама служители на бургаски затвор са задържани в момент на получаване на подкуп, съобщиха от МВР.

По първоначални данни 54-годишният В.В. и 45-годишната Д.С. са получили сумата от 1200 лв. с обещанието да прекъснат изпълнението на наказание "лишаване от свобода" на осъден.

Около месец спецполицаите са разследвали сигнала.

Установено е, че В.В.е ползвал връзките си с лекар и на основанието на поставена диагноза за заболяване на лишен от свобода, той и колежката му успявали за определен срок да прекъснат изпълнението на определеното от съда наказание.

Срещу двамата задържани е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: подкупслужителизатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
9
 
! Отговори
Ямболия преди 12 години
За затворите добре-дали пазач или затворник все едно ,но ЗА КРАДЦИТЕ по ПЪТИЩАТА ИЛИ ЗА ЧОВЕКА ИНСПЕКТОР ОТ ОО"КД-ДАИ" ЯМБОЛ ЦВЕТАН ПЕТРОВ за когото се знае ,ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ГРАБЕЖ по време на смяна от Румънски водач...КАКВО...? ДО КОГА ТОЗИ ИНСПЕКГОР ЩЕ СЕ ПОДИГРАВА С ЖИТЕЛИТЕ и ВОДАЧИТЕ не САМО на Р.България но и съседните СТРАНИ ...!
18
4
 
4
 
! Отговори
аз също съм преди 12 години
начетен и образован българин. Търся мераклии от малцинствата да ги обуча да поставят скимиращи устройства на банкомати в чужбина ! Може да се срещнем в барчето на чентрална гара София !
17
1
 
9
 
! Отговори
dogan преди 12 години
продавам сградата на Парламента, с коледна отстъпка 10% при плащане в брой!!!
16
1
 
13
 
! Отговори
и аз съм българин преди 12 години
Лекар съм в ТЕЛК , ако някой иска да се пенсионира по болест да ме потърси , не взимам кой знае колко много , не съм кожодер ,все пак хора сме !
15
1
 
11
 
! Отговори
военен преди 12 години
Продавам изгодно дизелово гориво ! Българин съм ,не съм от малцинствата !
14
1
 
4
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Нещо в статията не е по реда си. Присъда може да се прекъсне ЕДИНСТВЕНО след предложение на съответната окръжна прокуратура и решение на окръжен съд. Твърдението "той и колежката му успявали за определен срок да прекъснат наказанието" е пълна глупост. И друга глупост, но сред коментиращите - при уволнение от МВР НЯМА бонуси. Заплати като обезщетение се получават при пенсиониране.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ni6to novo ,pla6ta6 i si ima6 ,svoboda ,po malko se pla6ta da ima6 telefon ili treva
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НОМЕР 10 ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ
11
3
 
6
 
! Отговори
Gele преди 12 години
Дори и да ги уволнят този на 54г. ще вземе 25,000лв. за изпроводяк.Намазалите се с мед куки да се третират така : уволнение без заплати на куп, годините 1ва категория да станат веднага 3та.
10
5
 
2
 
! Отговори
учител преди 12 години
Къде си ходил училище? ПРЕДИ ДА ПИШЕШ, МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ НЯКОЯ КНИЖЧИЦА,НЕГРАМОТНИКО.
9
5
 
5
 
! Отговори
...? преди 12 години
Vsiqkite sa takiva!
8
2
 
14
 
! Отговори
50 преди 12 години
Това не е новина!Новина е нещо от рода : НАДЗИРАТЕЛ В ЗАТВОРА ОТКАЗА ПОДКУПили пък ПОЛИЦАЙ С НАГРАДА ЗА ЧЕСТНОСТ.... да ама не...Все пак полицай са работили по разкриването и задържането Браво.
7
1
 
11
 
! Отговори
доктор николов преди 12 години
познавам доктор янев от 14 поликлиника тои работеше в 4 градска болница и отказа да даде помощт на наръган с нож пациент.доктор янев е работил в 1 градска болница и там е издал ФАЛШИФ СМЪРТЕН АКТ НА СВОИЯ ПРИЯТЕЛКА че неиния хазияин е умриял от инфаркт а в деиствителност ХАЗИЯИНА Е БИЛ УБИТ В БАНИЯТА С ЖЕЛЕЗА И ЦЕЛИЯ Е БИЛ В КРЪВ.но доктор янев взима пари от приятелката си и издава фалшиф смъртен акт.на същтия доктор скоро ме умира пациент пред 14 поликлиника и пак доктора се измъква мафия и ***
6
0
 
21
 
! Отговори
Кофти, ама ...! преди 12 години
Деница от сервитьорка в Ла пиаца, през серия от криминални деяния до зам.министър на правосъдието!В Бургас днес най-обсъжданата тема е биографията на новото назначение на премиера Бойко Борисов - съдия Христова-Вълкова-ПетковаОт днес българските граждани имат две нови зам.министърки на правосъдието Велина Тодорова и Деница Вълкова-Петкова, назначени със заповед на премиера Бойко Борисов. Второто име е знаково за Бургас и региона, тъй като се свързва с редица криминални деяния опит за убийство, отвличане, палеж, както и с произнасянето на поръчкова присъда срещу журналист, който наскоро бе реабилитиран от Европейския съд за правата на човека. Биографията на новата зам.министърка Деница Вълкова-Петкова е достойна за написването на роман с множество сюжетни линии от ъндърграунда на Бургаския регион.
5
0
 
8
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Таман за една шведска тройка...в килията.
4
1
 
9
 
! Отговори
ринго преди 12 години
искали са да направят едно добро дело по Коледа завалиите....
3
2
 
17
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Това не е новина!Новина е нещо от рода : НАДЗИРАТЕЛ В ЗАТВОРА ОТКАЗА ПОДКУПили пък ПОЛИЦАЙ С НАГРАДА ЗА ЧЕСТНОСТ.... да ама не...
2
1
 
18
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
Ами да си дуслужат годинките там. Тъкмо се познават с другите в панделата...
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая една добра Коледна новина!