Шеф съм в МВР-то, уреждам работа!

Закопчаха измамница в приемната за граждани на вътрешното ведомство
3 яну 2012 17:42,
50
Шеф съм в МВР-то, уреждам работа!
Снимка: МВР

57-годишна столичанка е задържана в приемната за граждани на Министерството на вътрешните работи. Дамата е извършила множество измами и се представяла за ръководен служител във вътрешното ведомство, съобщиха от МВР.

Жената се представяла с името Рени Пешова.

Днес дамата се появила в приемната, попитала за нещо твърде незначително, после излязла навън, където я чакал млад мъж и служителите дочули репликата: „Всичко е наред, нали ти казах, ще те назначат”.

Това ги накарало да реагират светкавично. Те поканили двамата да влязат вътре и скоро разбрали, че "клиентът" е платил сумата от 800 лева срещу обещанието да започне работа във вътрешното министерство.

Единият от служителите си спомнил, че жената е влизала през последните дни на миналата година няколко пъти и отново е задавала странни и неясни въпроси.

Станало ясно, че тя се представяла за ръководен кадър в министерството и обяснявала, че чрез връзките си и срещу заплащане може да съдейства за назначаване на работа във ведомството.

Оказало се, че Рени Пешова била с невалидна лична карта, срещу нея има 16 заявителски материала, за аналогични престъпления е осъждана три пъти. Тя е задържана за 24 часа в столичното Първо РУП.

Гражданите, които са попаднали в измамната й мрежа, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: МВРизмамаприемна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
перко преди 12 години
Тоя 39 или т.н. Марк ще ме умори от смях! Падам от леглото - дръжте ме! Той си мисли ,че нещо лошо ще и сторят. Да плашиш куче със салам?! Да си мислиш лошо за секса-трябва да си извратен. Марк - смени темата!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
eeeeeeeeeeeh, 4e hubavicaaaaaaaaaaaa!
47
0
 
0
 
! Отговори
рускиня преди 12 години
имаш предвид жена си?
46
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
DRAN-DRAN, -SAMO TAIA LI E - ,A KORUMPIRANITE UPRAVLIAVA6TI NEKADARNITSI,DEPUTATITE V NS SEDIAT SPAT I PARDIAT I VSI4KI TIA SI POLU4AVAT TLASTITE ZAPLATI ZA SMETKA NA DANAKOPLATETSA..........SABUDI SE OV4EDU6NI NARODE...............
45
0
 
2
 
! Отговори
барри преди 12 години
До Тони МалиновАбе, "бате", я кажи, като толкова си перфектен,ч е да даваш оценка на полицаите, че били прости, те са влезли прости или са били атомни физици преди това и са изпростяли в полицията. И ако се уволнят всички полицаи, на за техните места доктори на науките ли ще кандидатстват?
44
0
 
3
 
! Отговори
ТИ преди 12 години
Да го д---т тия, които и дават парите. А тази бизнес дама може след 24 часа да се премести в друго управление. А ако е събрала пари за операция може да продължи и в същото.
43
5
 
4
 
! Отговори
Tony Malinov преди 12 години
На милиционерите им докараха, преди години, най-добрата техника на Хюлет Пакард за издаване на лични карти на гражданите на РБ. Така тази техника остана по складовете. Пари хвърлени на вятъра. Кажи на някого милиционер и не го обиждай повече. Полицията в Копенхаген е друго, камо ли в Лондон. Доста прости хора са нашите милиционери. Чат, пат има и свестни и не толкова прости. ТМ, инженер компютърни технологии и архитектури - 0888 94 25 63
42
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая прилича на рускиня.А те лъжат повече от ***
41
0
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Шокиращото е, че за да постъпват на работа някои са съгласни да си платят! 22-ве години до къде се докарахме! Абре конкурси нема ли ! От познат на познат на познатия, т.е наше момче минахме направо в кешово разплащане и то не за по добра работа, а за работа.
40
2
 
15
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Мухахахах и питаш?!?Знаеш ли вица:"Новопостъпил катаджия! Негов колега му вика:Пешо днеска е ден за зплати!А новия се удивлява:Ама тука и заплати ли дават?"Загряваш нали?
39
1
 
6
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Най вероятно сега в ареста голям бой ..... ще я е...ът
38
2
 
9
 
! Отговори
Баш ми е драго преди 12 години
Сега ще е голям майтап, като се окаже, че половината действащ персонал кака ти Рени го е"назначила". Това е входящ тест за кандидат-полицай - да познае истинското лице на системата.
37
1
 
7
 
! Отговори
Detektiv преди 12 години
Te i cigankite praviat izmami ,ama tazi gi nadmina = profesionalna ciganka !!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая на снимката да не е тъщата?Или се е правила на нея.
35
0
 
23
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Дали не е работила за някое шефче в МВР? Бъдещите ченгета не са толкова ***, за да си дават парите нахалост. Те искат да станат ченгета, за да правят пари, а не да лапат мухи!!!
34
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То има ли желаещи за работа в мвр-то?!?!? Аз лично не бих бачкал там. Като се прибера от работа и като видя тукашните коментари - всеки втори да ми вика 'некадърник', 'мързел', 'туфлек' и т.н. доста демотивиращо би било.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i mejdu drugoto nemogat da q sudqt koi normalen podkupvach 6te se priznnae za tukuv a sega .Nqkoi shte izlezne pred sadu i shte kaje az iskah da me uredqt po vtoriq nachin .
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ama che prostotiq taq qvno e prechela na drugite koito vzimat podkup . I novinata e tupa i vie ste tupi .drugite v dalaverata bili jertvi .kak e podnesena taq novina samo ujas .Ne iskam da jiveq tam .Mi drugari ot post komonisticheska Bulgariq te i dvete strani sa za zatvora kak moje da podnasqte na horata takiva *** tova si e chisto licemerie .
31
0
 
4
 
! Отговори
varg преди 12 години
и аз съм шеф ама в правителството.
30
6
 
24
 
! Отговори
Калин преди 12 години
УШАЦИТЕ ВЕЧЕ СЕ ПАЗЯТ.. КАТО ЧУЯТ, ЧЕ ЩЕ УРЕЖДАТ НЯКОЙ И ИМ ПРИЗЛЯВА.. ПАЗЯТ МЕСТЕНЦАТА ЗА ЧАВЕТАТА СИ :)