Шеф съм в МВР-то, уреждам работа!

Закопчаха измамница в приемната за граждани на вътрешното ведомство
3 яну 2012 17:42,
50
Шеф съм в МВР-то, уреждам работа!
Снимка: МВР

57-годишна столичанка е задържана в приемната за граждани на Министерството на вътрешните работи. Дамата е извършила множество измами и се представяла за ръководен служител във вътрешното ведомство, съобщиха от МВР.

Жената се представяла с името Рени Пешова.

Днес дамата се появила в приемната, попитала за нещо твърде незначително, после излязла навън, където я чакал млад мъж и служителите дочули репликата: „Всичко е наред, нали ти казах, ще те назначат”.

Това ги накарало да реагират светкавично. Те поканили двамата да влязат вътре и скоро разбрали, че "клиентът" е платил сумата от 800 лева срещу обещанието да започне работа във вътрешното министерство.

Единият от служителите си спомнил, че жената е влизала през последните дни на миналата година няколко пъти и отново е задавала странни и неясни въпроси.

Станало ясно, че тя се представяла за ръководен кадър в министерството и обяснявала, че чрез връзките си и срещу заплащане може да съдейства за назначаване на работа във ведомството.

Оказало се, че Рени Пешова била с невалидна лична карта, срещу нея има 16 заявителски материала, за аналогични престъпления е осъждана три пъти. Тя е задържана за 24 часа в столичното Първо РУП.

Гражданите, които са попаднали в измамната й мрежа, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: МВРизмамаприемна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Инфо за номер 7. През 2011 година от България са емигрирали 1100 лекари, 560 медицински сестри, 800 компютърни специалисти....... и нито един полицай.
8
1
 
11
 
! Отговори
42 преди 12 години
nomer 7 go kaza tolkova pravilno !!!
7
5
 
82
 
! Отговори
Ами, сега ? преди 12 години
Защо ли хората се натискат да стават полицаи ?Може би, защото тази професия е много тежка, ниско платена, рискова и не предлага никакви възможности за допълнителни доходи ...
6
4
 
40
 
! Отговори
Ми ВиРету преди 12 години
абе то САМОКОВСКИЯТ НАРКОДЪЛЪР БЕШЕ СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК В МВР --ЕГАТИ НАРКОПЛАСЬОРА!!!другият *** ПОЛИ ПАНТЕВИЯТ И ТОЙ С КАРТА НА СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК В МВР!???????????????????абе ИМА ЛИ ДЪРЖАВА БЕЕ!?????давайте и ние да продаваме дрога да станеме МВР СЛУЖИТЕЛИ в спешъл центрума на държавата наречена в чехия ***
5
2
 
45
 
! Отговори
МШ преди 12 години
На тази жена много ще й отиват чифт пагони.
4
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даже и да я познавах пак нямаше да се обадя тая и жениц и хората дето е измамила всичко се е случило заради безработицата и т. н. Търсете виновните в министерските кабинети.
3
4
 
27
 
! Отговори
.... преди 12 години
Статията мирише нещо. Да не е писана от ушевски ръчички?
2
4
 
21
 
! Отговори
bitaka преди 12 години
trqq si golqm balyk na taq selska zurla da j dade6 pove4e ot 2 stotinki....
1
2
 
5
 
! Отговори
така е..! преди 12 години
...