Студент се самоуби, скочи от блок във Варна

20-годишното момче е учило в Техническия университет
6 яну 2012 09:45,
59
Студент се самоуби, скочи от блок във Варна
Снимка: архив Булфото

20-годишен студент се е самоубил, скачайки от 8-ия етаж на блока, където живее на квартира, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

Момчето е от Балчик и е учило в Техническия университет на морската ни столица.

В момента тече разследване, което да установи причините, довели до решението му да сложи край на живота си.

Според криминалистите става въпрос за самоубийство по лични причини. Предсмъртно писмо обаче не е открито.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
анонимния36 преди 12 години
И майка му е жена.
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само заради жена ше е
33
0
 
2
 
! Отговори
KK.MM преди 12 години
KAJETE MI, KAK S TAZI POLITIKA V STRANATA I OSOBENO SEGA NA GERB HORATA DA VQRVAT, 4E NQKOGA 6TE BUDE PO-DOBRE??NQMA NA4IN!!TAKAVA BEZIZHODICA I OT4AQNIE NIKOGA V BG NE E BILO. DORI I PRI TODOR JIVKOV IMA6E SMISUL DA SI JIVEE. A PRI SEGA6NIQ RICAR NA RICARITE I NA6 GOSPODAR 6ANSA E NULA!! NO VIJTE KAKVO STAVA V UNGARIQ, V RUSIQ..HORATA SE NADIGAT SRE6TU EDNOLI4NITE REJIMI. TOVA 4AKA I OBOJESTVENIQ BORISOV. DA NE ZABRAVQ KAK KADAFI PREDI DA GO FRUMNAT MU ZAVRQHA EDNA PALKA V ZADNIKA.
32
0
 
7
 
! Отговори
v преди 12 години
Ако е любовна мъка обществото ни е виновно, замислете се че щом останеш без гадже на 20-25 години почват подигравки,наричания,обиди,мислят те за ненормален.А не гледат колко нещастни хора има защото са с неподходящите,колко аборти, изоставени деца.А на 30 ако не си женен вече си стар ерген/мома и какви ли не други селски стериотипи и пак същото унизително отношение като към половин човек.Много такива случаи имаше и на обикновени и известни хора.А българите трябва да са по толерантни.
31
0
 
5
 
! Отговори
29 преди 12 години
Аз, за това не се държа, така с децата си, както моята майка се e държала цял живот с мен не го одобрявам отношението и държанието и!
30
1
 
15
 
! Отговори
29 преди 12 години
Що аз да не съм бебе нещо? Стига глупости не ми се слушат на мен са ми пораснали дори децата това не пречи на родителите да се бъркат нали?! За какъв пълноценен и зрял човек говориш изобщо, някои родители цял живот са недоволни от децата си и са с прекалено високи изисквания към тях, независимо на колко години са, че имат, дори и внуци и че децата им са ,дори семейни. Това мори и обижда! Някои родители изобщо не се усещат какво причиняват на децата си.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kak se samoubivat tezi mladi hora be.......
28
1
 
7
 
! Отговори
До 22 /Бахур 16/ преди 12 години
Моля те, не обръщай внимание на хора, които те нараняват, та дори и да са сред най-близките ти! Дори те да си мислят, че правят това за твое добро, не забравяй, че ти си по-ценен от критериите на който и да било друг човек, който се опитва да ти ги наложи. Когато станеш самостоятелен, пълнолетен човек, ще решиш как да живееш и какво да правиш. Животът си е твой и никой няма право да се разпорежда с него и да те тласка към необмислени постъпки.Животът ни е само един, трябва да си го пазим.
27
2
 
1
 
! Отговори
нищо не каза27 преди 12 години
По един преподавател!
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се самоубивайте бе или ако ще се самоубивате вземете поне една гад с вас за хаир на живите!!!!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалка за хлапето, Бог да го прости.
24
0
 
8
 
! Отговори
Edi това..... преди 12 години
Не е еденичен случаи.
23
4
 
10
 
! Отговори
Еdi23 преди 12 години
Статистиката сочи, че половината преподаватели не са много добре умствено и съответно техните, възпитаници стават същите. Половината студенти излизат инж., но с психически отклонения.
22
1
 
9
 
! Отговори
Еди преди 12 години
Е, хубаво де, какво като е учил в ТУ? Още много хора учат в ТУ без да скачат от 8ми етаж... Брат ми завърши ТУ- Варна, жив и здрав си е. Вярно, скъсват ти шушоните от учене, ама който го е страх от мечки да не ходи в гората. Слаб му е бил ангела на момчето, лека му пръст...
21
2
 
9
 
! Отговори
бахур16 преди 12 години
Кой знае как са се отнасали родителите към него? Ако има, като моята майка напълно го разбирам. С някакви прекомерно високи изисквания към него и вечно недоволни от него представятели си какво му е било? Ако му се бъркат в личния живот и прочие това още по-не са му издържали нервите.
20
26
 
3
 
! Отговори
пешо преди 12 години
добре е направил като самолет виуууууууу буммммм
19
0
 
6
 
! Отговори
Отчаян българин18 преди 12 години
Половината студенти, ходят на бригади в чужбина, като им омръзне да учат или не им стигат парите за учене заминават да изкарват пари.
18
4
 
12
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 12 години
14ти е много прав.. пренебрегвате техническия!!! Всяка година има някой който се хвърля я от 18ти, я от 13ти блок. Коийто не е бил там може само да гадае. Изпити едно друго, някой не издържат на напрежението.., а може и да е *** някоя!!
17
0
 
31
 
! Отговори
ОТЧАЯН БЪЛГАРИН преди 12 години
СТУДЕНТ СКОЧИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ,ДРУГО МОМЧЕ НА ДВАЙСЕТ И ЕДНА ГОДИНА ПРЕМАЗАНО ОТ ВЛАК ТРЕТИ СЕ САМОЗАПАЛИ---ЗАДАВА ЛИ СИ НЯКОЙ ВЪПРОСА КАКВО СТАВА.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горкият! Дано сега поне намери покой! На 20 всичко се приема много навътре, особенно когато става дума за нещастна любов. Тъжно! :-(( Жалко, че няма да порастне и да проумее, че въпреки всичко животът е хубав и не си струва да се отказваме от него без значение по какви причини.