Какъв пакет? Какъв взрив? Какви израелци, чудят се в МВР

Израелски медии обаче твърдят за предотвратен атентат у нас
Обновена: 9 яну 2012 14:53 | 9 яну 2012 11:57,
69
Какъв пакет? Какъв взрив? Какви израелци, чудят се в МВР
Автобус с взрива бил спрян на българо-турската граница. Снимка: Булфото

В Гранична полиция няма информация пакет с взрив да е откриван в автобус, превозващ израелски туристи от Турция в посока български зимен курорт, съобщи БНР.

Според информациите на израелските медии обаче миналия вторник у нас е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи на българо-турската граница.

Още по темата

Първите резултати от разследването установили, че взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник.

Разследването продължавало, а българските власти търсели връзка с европейска терористична група, ръководена от базираната в Ливан организация Хизбула, съобщи израелската държавна телевизия.

Миналия четвъртък израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София".

Тогава обаче българските власти бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

От транспортното ни министерство пък увериха, че не са предприемали никакви допълнителни мерки за сигурността на летище "София", защото нямат информация за готвено нападение.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
26
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 12 години
Предлагам Израел да изпрати делегация на обиколка в България. Да мине по летища и КПП-та и да се убеди с очите си колко много дюнерджийници има навсякъде. Обезопасени сме отвсякъде.
38
7
 
15
 
! Отговори
)) преди 12 години
ми те *** от МОСАД може и да са имали акция тука -ама на физкултурника ли ще го кажат тва -дошли свършили са работата и са си тръгнали - пък нашите пак не разбрали - ми защо да ти се казва бе аланкоолу -да осереш операцията ли )?
37
5
 
16
 
! Отговори
Ушефф преди 12 години
МВР, най-голямата инвестиция на държавата за трудоустройване на ментално сакати типове от всякакъв пол, вероизповедание, "мироглед", апетит и други антропологични аномалии свързани с "работещите" там мързеливи същества. Нямаме нужда от МВР, а от реална индустрия. Закривай. Съкращавай. Махай. Режи милиционерски кратуни.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ай стига с тия компоти и туршии пред бомбаж бре
35
7
 
13
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Ахмедчо, хайде като е толкова хубаво вземайте си всички като теб оттатък и не ги пускайте да се върнат. Щото помниш ли 'голямата екскурзия' и колко плакаха докато се върнат в България.
34
3
 
7
 
! Отговори
pege преди 12 години
тия винаги са не информирани .Хората от вън ще им го разкрият а тия спат.Глезените деца на герб
33
1
 
6
 
! Отговори
gft преди 12 години
тук може да се каже смо WTF????
32
3
 
23
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
То и да беше гръмнало нямаше да разберат.После щяха да арестуват няколко клошари-терористи.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 25 може и да те цепи от смях снимката ама знаеш ли какъв граниче пункт изградиха турците за по малко от 2 години *** и виж, такъв си нямаш
30
9
 
12
 
! Отговори
ахмед ДО 25 преди 12 години
Сцепи те снимката от смях, ама като минеш отсам (в Турция), всичко е чисто, подредено, като цветен телевизор, а като пресечеш в другата посока - към вас - все едно черно-бял телевизор, всичко е сиво, мръсно, кално, олющени сгради, разбити пътища, гладен и изстрадал народ. Ох хайде стига че чак на мен ми стана мъчно ;)
29
1
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Свиквай с новото име Асанчо
28
5
 
17
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
ЦЕЦо и нашто МВР винаги разбират новините последни. МБУАХАХАХАХАХАХ. Терористите не могат да ни направят нищо, защото ще умрат от смях:)))
27
2
 
14
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
До 19 - някаде бях чел че еврейските авио лини - Ел нещо си имат системи за защита от ракетни нападения,и че това е една от малкото авиолинии принадлежащи на воено въздушните сили на някоя страна.
26
4
 
14
 
! Отговори
ринго преди 12 години
евреите не са в отношения с турците и нищо чудно да скалъпят някоя игра при която взривно устройство поставено в Турция да гръмне в автобус с еврейски туристи.А може и други да разиграват комбинацията за още по голямо обтягане на отношенията между двете държави.Всичко е възможно а че нашите служби спят дълбок зимен сън е без съмнение щото нас дюнерите ни пазят .Бойко е като Нерон .Оня бил голям певец и артист а нашият е голям футболист бил арабите от посолствата на мачле .Велико постижение ..
25
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката ме сцепи от смях на границата в Република Пуйка
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко да каже, .... Цветанов щом не знае ...
23
6
 
18
 
! Отговори
недоволен преди 12 години
Понеже са много капризни господата от Израел, защо не си стоят в държавата , а да не ходят насам натам и да създават на държави, като нашата, допълнителни проблеми. Аз лично съм против на достъп до нашата територия на хора, които са в положение на войнна с други държави и по този начин и ние ставаме мишена, да си седят в къщи.
22
4
 
17
 
! Отговори
тими преди 12 години
в момента с цензурата е по страшно и от татово време в момента сме като в сталински режим нищо не се случва нищо не се казва и пак започнахме като преди 10 ти да разбираме какво се случва в държавата започнахме пак да слушаме радио бибиси и четеме демократичните медии и световни агенци сташно става за нас пак връщаме се при сталинския режим на цензура
21
4
 
23
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Мусад ще събуят и отнесат и гащите на Цецо без той да разбере. Мале, мале. Физкулт Ура. Нас Дюнерите ни пазят.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия май забравиха кой ги спаси от Хитлер.