Хазяи плениха наемател

Двама приятели искали да се изнесат, но ги заплашили с пистолет
11 яну 2012 19:55,
140
Хазяи плениха наемател
Снимка: архив, Булфото

Разярени хазяи заплашиха с пистолет и държаха в плен 23-годишен младеж, който искал да развали договора си за наем, съобщиха от МВР. Той е освободен след бързата реакция на полицията.

Екшънът се разиграл снощи към 20.00 часа в апартамент в столичния квартал "Малинова долина", където под наем живеели двама приятели.

По-рано в апартамента дошли 49-годишната хазайка и 58-годишният й приятел.

Двамата квартиранти им обяснили, че не са доволни от условията на договора и искат да се изнесат, след като изчистят последните си сметки.

Хазяйката обаче се ядосала, защото губела съвестни наематели и тутакси пресметнала, че наемателите й дължали сумата от 2150 лева.

Когато младежите категорично отказали да платят, приятелят на собственичката извадил пистолет и ги заплашил, че докато единият не донесе исканата сума, другият ще остане в жилището като гаранция, че парите ще бъдат платени.

Вместо да търси пари обаче, приятелят на държания в плен 23-годишен младеж подал сигнал в полицията.

Полицаите реагирали светкавично. Те внимателно проучили адреса. Униформените разбрали, че в апартамента пристигнало и "подкрепление" на рекетьорите  - двама мъже на 26 и 30 години, и дъщерята на хазяйката.

В подходящия момент служителите на реда атакували адреса и на място задържали петимата и освободили младежа.

В колата на приятеля на собственичката на апартамента полицаите открили и иззели 9-милимитров револвер "Блоу 38".

Двете жени и тримата мъже са задържани. Образувано е досъдебно производство.            

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
7
 
7
 
! Отговори
До 115 преди 12 години
Ако зависеше от софиянци , отдавна нямаше никой от тези тримата да са на тези места!.Жалкото е ,че гласуваха за тях , селяните в София.А за останалите, цяла глупава държава!
98
7
 
18
 
! Отговори
провинция преди 12 години
Драги софиянци, Напълно се солидаризирам с вас.Дойдоха селяни в София и ви изместиха от позиции.Премиерът е селянин ,кмета ви е такъв ,президент си избрахте от селата...Време е да започнете да ги гоните обратно към родните им места..
97
12
 
6
 
! Отговори
До 97 преди 12 години
Аман от тази демокрация която докара селянина в София.До 101 не се взимай за велик, и не ни мисли нас, а бягай.А ти 98 си стой там където си.На мен заради такива селяни като теб, приходящи,ми събориха къщата и сега съм в панел.Ние не живеем от наеми както си въобразихте!Така ,че не ни мисли.
96
10
 
9
 
! Отговори
До 111 преди 12 години
Екшънът се разиграл снощи към 20.00 часа в апартамент в столичния квартал "Малинова долина", където под наем живеели двама приятели.ПРАВИЛНО 111, ИДВАТ ОБЪЩАТ ВСИЧКО НАГОРЕ С КРАКАТА, А И ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ!Пример от вчера.Двама селяни мърляви, пъпчиви, вонящи, се натъпкаха с кебапчета и вместо да отидат до тоалетната на заведението или близката бензиностанция се ИЗСРАХА, НА УЛИЦАТА!?!?Как ти се струва?Селото си е село!И тук аз броя селяните по минусите които слагат!Селото си остава в тях!
95
9
 
6
 
! Отговори
До прогледнал преди 12 години
Ето такива неграмотни са тези които идват в София.Ти си жив пример и направи показно, демонстрира простотията си!До 104 ами като идвате от провинцията как няма да има,бе???До 95 нещо много си заблуден.Няма в София дума "оти".Не знам в кой век живееш.Защо по ел-медии не говорят като вас, а говорят правилно като нас?Да 97 ами създайте си бизнес!Забременяла някоя, идва в София, осиновили-идват в София-да се крият и остават.Прочетете някой път лична драма и ще видите какво става.Всички идват тук!
94
1
 
10
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 12 години
Прочетените коментари затвърждават мнението ми че тази държава с този народ нищо хубаво не я чака. Много Жалко.
93
2
 
29
 
! Отговори
хазяин преди 12 години
И аз взех квартиратки от Златарица, Търновско. Едни засукани, едни чизми, едни прически-за половин година ми обърнаха имота на абсолютна ***. Наложи се да правя основно пребоядисване на стените и циклене на паркета за да се премахне миризмата на труп, на гнило. Снимал съм кухнята и тоалетната-не мога да повярвам на очите си и сега като ги гледам. Някои хора е хубаво да знаят, че освен ползване на евтините ментета на френските марки парфюми е задължително да се и поизкъпват поне през ден
92
1
 
5
 
! Отговори
proglednal преди 12 години
v taia sofia samo ytaiki zabrani ot kol i vaje stolica kofa za boklyci.
91
9
 
22
 
! Отговори
ttt преди 12 години
аз съм хазяйка ,но плащам данъците си редовно-говоря за авансовия ДОД на всяко тримесечие,а за 3-те студентки от гр.Бяла -Р усенско какво да говоря- от 4 месеца банята не бе мита с препарат,за готв.печка и вградената кухня да не говорим-разбрала *** от кладенчова вода-там на село с клозета с дупката на двора е най-добре за подобни екземпляри -не в идеалния център на Варна...
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ало 100-я, много фантазьори бре.
89
13
 
7
 
! Отговори
до 104 хемингуей преди 12 години
Хемингуей не си е представял, че така масово провинциалистите ще хукнат към София, за да я провинциализират.
88
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Всичко, което е далеч от морето, е провинция" Ърнест ХемингуейВ София друго освен провинциалисти няма ... география какво да се прави.
87
21
 
28
 
! Отговори
До 100 преди 12 години
Слушай "гражданино" някой може да сме от село, ама аз живея в 213 кв.м. мезонет. Като се събудя виждам хотел "Hilton" и НДК, а ти като се събудиш друго освен крайна спирка на кв."Люлин" 7 дали виждаш ? Хайде сега си помисли кой е гражданина и кой селянин !!! Защото половината софиянци сте си виждали центъра само по празниците, тъй като ви е на една туба бензин от кварталите !
86
4
 
23
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
Не, не става никога не съм живял в София и нямам намерениА селяка си ти да точно ти дето си чуваш ехото между панелите
85
15
 
51
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
И като си отидем "на село", за вас какво остава? Празни апартаменти, които няма на кого да дадете под наем и една фалирала София, която трябва да се управлява от дрогирани наркомани, събрани спешно от "Борисовата градина" и завършили средно образование по милост със среден успех...Ами супер, дано тогава да ви е добре!
84
40
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От последните коментари си личи колко много селяци ги е подразнила новината. Ми ходете си в провинцията и не се отваряйте излишно, става ли? София се препълни от *** като вас!
83
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези хазяи ще да са били точно кореняк-софиянци, потомци на основателите на древна Сердика :-D :-D :-D
82
12
 
32
 
! Отговори
коко преди 12 години
Ха ха ама тия от софето много си вярвате бевие ни храните вие ни осигурявате работа абе изобщо ако не сте вие с вашия безупречен български незнам какво щяхме да правимСкрийте се в панелките си и спрете да се излагате
81
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо софиянците си мислят, че светът се върти около тях и някой с нещо им е длъжен?!?! За 20 години тук се съсредоточи целият бизнес и само тук човек може да получава що-годе нормални пари. Селяни, жителство?!?! Я се лекувайте по-добре :-) Демокрация е, всеки има право на избор къде, какво и как да работи!
80
10
 
30
 
! Отговори
Обективен от Търново преди 12 години
В нито един град не се говори правилен книжовен език, но в някои райони като Софийският, Благоевградският и т.н. въобще не се говори български. Едно е да говориш меко, друго е да използваш непонятни думи, взаимствани от сръбският език!