Близки замесени в убийството на Мирослава

Голямо наследство от Италия в основата на отвличането на момичето
Обновена: 12 яну 2012 18:16 | 12 яну 2012 15:11, Красимир Ангелов
285
Близки замесени в убийството на Мирослава
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов обяви, че са се потвърдили опасенията на полицията, че близки на Мирослава стоят в основата на убийството й.

"Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", заяви Борисов.

По думите му момичето е удушена още същата вечер, след като е изчезнало на 7 ноември 2011 година.

"Но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР", допълни премиерът.

Според основната версия зад убийството на Мирослава стои семейно наследство от Италия за 6 милиона лева.

По информация на ТВ 7 става въпрос за имоти и пари, които изненадващо получил съпругът на сестра й.

Още по темата

Според една от версиите момичето щяло да бъде върнато у дома само ако семейството на сестра й плати 500 хиляди лева откуп.

Същевременно единият от двамата задържани за убийството на Мирослава от Перник се самоуби.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката. Мъжът живеел на първия етаж на кооперация на ул. "Тунджа" 13.

Съседите му го описват като приветлив мъж. Дори днес, слизайки от полицейския автомобил, за повторен оглед на жилището му, той им се усмихнал и нищо не предвещавало фаталната развръзка.

Комшиите чули на стълбищната площадка пред жилището силен шум - това бил изстрелът, с който Чочо сложил край на живота си.

Според източници от полицията Петров бил ловец и се е самоубил със законно притежавано оръжие.

Стойчо Петров-Чочо бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Той бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: Мирослава Николова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
2
 
! Отговори
NENI преди 12 години
A ZASTO NISTO NE SE PISE ZA TRUPA NA UBITIA KADE E . DALI NE E NA PO SIGURNO MESTO VREMENNO . I ZASTO BLIZKITE MU NE SE PRITESNIAVAT , DALI STE BADE POGREBAN V ZATVOREN KOV4EG A........ AKO MOJE NEKOI DA OTGOVORI MOLIA ,4AKAM OTGOVOR I ZASTO VLASTTA MAL4I ZA TOVA A ........ ........... ..... .. .
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР", допълни премиерът.......Странно, колко утешително...вече ги задържахме, нищо че дъщеря ви е убита....късно братя, късно!Защо още пърите дни не са подложени всички близки и познати на разпит и на детектор на лъжата....може би нямаше да се чака тогава 2 месеца, за да разберат кои са откачените убиици1
215
1
 
7
 
! Отговори
ануннакин преди 12 години
Толкова жестоки убиства стават, питам се къде ли е бог ? Имали такова нещо или както казва Фридрих Ницше: Боговете са мъртви и човекът е оставен сам на себе си.Такива жалки извреци как може да се раждат ? Как може човек, човек да убива, пък камо ли дете ? Трябва вече като в САЩ да ходим с оръжия в ръце, а за децата какво остава?ПП:НЕ ПОЗНАВАМ ДЕТЕНЦЕТО, НО НА МЕНЕ МИ Е МЪЧНО ЗА ДЕТЕНЦЕТО. ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ. УБИЦИТЕ ДА ГОРЯТ В АДА АКО ГО ИМА ИЛИ КАРМАТА ДА ИМ СЕ ВРЪЩА.
214
0
 
11
 
! Отговори
anunnakin преди 12 години
Садистите който са убили детето за пари са пълни *** . Как може такова нещо, мале побъркани хора . От това което слушам по телевизи и разни сайтове е, че било за пари . Няма човешина в такива *** . На къде отива светъ само, мале. Парите са по важни от човешкия живот ли ? Мале, нямам думи, такива садисти заслужават същото което са направили. Не е хубаво да се съди, но закона трябва да въдворява ред, възмездие и справедливост.
213
5
 
4
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Те там в "цивилизованите" и развити страни са друга бира. Там винаги някой откача и избива между 20 и 100 човека. Църковните им служители с десетилетия продават женска плът или изнасилват деца. Родители правят деца на децата си или ги изнасилват систематично пак в продължение на десетилетия. Все още не сме стигнали до там и има надежда, че ще изкореним тези червеи в зародиш.
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се заблуждавайте, че само у нас се случват такива трагедии, има ги и в развитите държави, само че нашите медии не ги отразяват. Жалко за невинното момиче, което е станало жертва не тези садисти.
211
4
 
7
 
! Отговори
до 252 ри !! преди 12 години
Абсолютно ИЗМИСЛЕНО И ФАЛШИВО ИНТЕРВЮ !!!Лъжа е от първата до последната буква ,че политик БИ ГОВОРИЛ ЗА ДРУГА СТРАНА по този начин ,ама народа е *** и се връзва ,ЧЕ Е ИМАЛО ТАКАВА ДИСКУСИЯ ...!!!
210
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..., а съседката чула 3 изстрела, но не излязла - е останала е жива де!А МВР-вервайте му който иска!
209
0
 
5
 
! Отговори
hmm преди 12 години
Neshto mirishe tazi versia mai ima policai zameseni ama samo bog znae kakva e istinata!
208
3
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Коментар 252 трябва да бъде прочитан на гн Борисов всяка сутрин,защото не вярвам,че може да чете.Тои знае всичко
207
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Криминално проявен има ли право да притежава законно оръжие?
206
0
 
5
 
! Отговори
bobo преди 12 години
ebato skapanata selska mutrenska durgava, beter a ne better ot Rusia. Da mu se dopovrushta na chovek ot BG ***. Puta ....
205
2
 
11
 
! Отговори
Марио преди 12 години
Народа се е побъркал,БЕЗРАБОТИЦА !!!Нещата в страната ще стават все по-гадни,ще се УБИВА,ще се проси и да не изреждам още неща...... СВЕТА ЩЕ НИ СЕ ПРИСМИВА !!!...ама...
204
1
 
11
 
! Отговори
Sex преди 12 години
Красиво момиче
203
0
 
9
 
! Отговори
eli преди 12 години
,,BLIZYK PRIQTEL,,...........svetyt se *** za syjalenie.ne ostanaha takiva...........za syjalenie zabivat noj v gyrba.po4ivai v mir milo dete !
202
0
 
12
 
! Отговори
До 260 преди 12 години
Отдавна отпадна изискването за полагане на тест за психическа пригодност при придобиване на огнестрелно оръжие!
201
3
 
5
 
! Отговори
До 252 преди 12 години
ТИКВИТЕ дали са го проумели?
200
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя откачалник е имал законно притежавано оръжие.Значи е попълвал психотест.Значи че тези тестове са абсолютно безсмислени и това трябва да се промени.
199
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива лъжи и инсценировки полицаите правят оъдавна...Кой е сигурен, че самите полицаи не са го пречукали този Чочо???
198
6
 
22
 
! Отговори
Варненка преди 12 години
Лека й пръст..Почивай в мир,мило дете !!!За пореден път се убеждавам,че падналите от небето пари, не мъчени пари,носят само нещастие !! За това никога не пускам тото, не търся наследства , не търся нищо даром ! Моля се само да сме здрави,образовани сме,ще работим и ще живеем добре,както живеем до сега-спокойни,здрави,щастливи. НЕ ЛАМТЕТЕ ЗА ГОТОВИ ПАРИ !!! ПАРИТЕ СА НАЙ-МРЪСНОТО НЕЩО !!!