Наказват полицаи заради смъртта на Чочо

Марио-Заека не признал вина, все още е без обвинение
Обновена: 15 яну 2012 08:52 | 15 яну 2012 08:50,
281
Наказват полицаи заради смъртта на Чочо
Убитата Мирослава. Снимка: Facebook

Инспекторатът на МВР е започнал разследване за разкриването на обстоятелствата, при които задържаният за отвличането и убийството на Мирослава - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в присъствието на полицаи от ГДБОП.

36-годишният мъж се застреля, след като спецполицаите го отвели за повторен оглед в дома му в Перник в четвъртък.

“Пълни глупости!”, така категорично  шефът на ГДБОП Станимир Флоров отхвърли пред „Труд” появилите се версии, че Чочо се гръмнал с пистолет на един от придружаващите го служители на МВР. Според него някой се опитвал нарочно да злепостави вътрешното министерство, че не си е свършило работата.

“Ние не сме роботи и допускаме грешки. Тази грешка е вследствие на напрежението и денонощната работа на колегите”, обясни антимафиот № 1. И допълни, че вероятно ще бъдат наказани полицаите, които са допуснали Чочо да се самоубие.

Според запознати през цялото време Стойчо Стоев е бил с вързани ръце на гърба. Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет “Глог”.

Още по темата

Източници от МВР определиха като грешка факта, че никой от спецполицаите не е проверил предварително помещението и не е придружил Чочо. Така задържаният е можел да застреля и някой от служителите на ГДБОП.

Все още не са повдигнати обвинения срещу втория задържан за убийството на Мирослава - Марио Любенов-Заека, който според показанията на Чочо бил физическият убиец. Пернишкият окръжен съд трябваше да гледа мярката му за неотклонение вчера.

Това обаче не стана, защото бяха насрочени допълнителни психиатрични експертизи. Заека представил пред магистратите медицинско, в което пишело, че има психични отклонения.

Марио в момента е в психиатрична клиника с диагноза параноидна шизофрения. Пред психолози обяснявал, че чува гласове от Космоса. По информация на „24 часа” той не се е признал за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още по темата: МирославаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
27
 
! Отговори
до 166 преди 12 години
Как така пистолетът не бил негов, ами на полицай? Кой го е сложил там и как Чочо е знаел къде да го търси? Пък и да го намери, защо да не стреля по полицаите и да избяга, ами ще се самоубива?
145
1
 
17
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
до 168Говори с фактиКога къде и по коя медия е изказването
144
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По тв7 при люба колезич днес до 172
143
0
 
17
 
! Отговори
до 168 преди 12 години
Кога и къде го е казал?
142
0
 
28
 
! Отговори
166 преди 12 години
че на всичко отгоре и "укрития" пистолет не бил неговия, ами на един от охраняващите го... *** работа, от където и да я погледне човек, прилича на удобно отстраняване на неудобен свидетел - само че такова решение не е във възможностите на редовия полицай, щото няма как да знае кой в какво е набъркат, просто са го изпълнили както им е било заповядано
141
1
 
28
 
! Отговори
Калин преди 12 години
КАЗАХА, ЧЕ ПРИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ОНЗИ ЧОЧО МИНАЛ ДЕТЕКТОР .. КАК ГО Е МИНАЛ.. ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ИМ Е БИЛО.. НА ТЯХ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРАТА .. ТОВА Е КАСТА ОТ МАРГИНАЛИ.. ПРЕДСТАВЯТ ГИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ... НА КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР ВЯРА СЕ НЯМА .. И ДОБЪР ДЕН ДА ТИ КАЖАТ, НЕ ЧЕ ТИ И КАЗВАТ.. ТРЯБВА ГЛЕДАШ..КЪМ ЛУНАТА.
140
0
 
27
 
! Отговори
$ преди 12 години
ако бг-полицайте не са ***,значи прикриват истината с неадекватните си действия.
139
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А човека от НСО е полковник,каза за колите и хобитата на гоце,има коли за милион лева оръжейна,прикриване на престъпления и неразкрити самоубийства на служители от НСО,и каза че станал по вманиачен ловец от бай тошо,също каза че е самоубит чочо за да се прикрият хора от висшите ешалони на мвр.И също че събират информация срс незаконно и я представят на гдбоб,и поради голямата си уста са го уволнили от президенството по нареждане на гоце...
138
3
 
35
 
! Отговори
до 155 преди 12 години
ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКИ НЕНОРМАЛНИЦИ ПИШЕЩИ ПО САЙТОВЕТЕ И ВЪВ ФБ И ДА ИМ СЕ СПРЕ ДОСТЪПА ДО САЙТОВЕТЕ.По главните букви те познавам, че си точно тоя, дето нарича всички "***".ТОЧНО ТИ СИ ***, по точно гербер. Дори може и да членуваш в мафиотската структура. Защото м/у гербер и комунист няма никаква разлика.Малко ви беше 45 години, ами сега продължавате да разсипвате България.
137
1
 
32
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ПРЕДИ ДА ГО ЗАДЪРЖАТ ..СЕ ПРАВИ ОГЛЕД.. БИ СЛЕДВАЛО ДА СА ПРЕТЪРСИЛИ.. ЖИЛИЩЕТО, ОНЗИ БИЛ УКРИЛ ПИСТОЛЕТ.. КОЛКО ЧАВЕТА СА ПРАВИЛИ ПРЕТЪРСВАНЕ И КОЙ ГО Е ВОДИЛ.. СВЪРШИЛИЯ .. ПРОФЕСИОНАЛНО.... ДА БЕ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА В НОМЕРАТА .. !
136
2
 
25
 
! Отговори
бойко борисов преди 12 години
е това е бг.наказват полицаи защото некав се е самоубил а не защото са позволили момичето да бъде убито и са баламосвали семейството
135
0
 
27
 
! Отговори
до 155 преди 12 години
Гащник получаваш шестица за умотворението ти.Ти си само за Северна Корея.
134
0
 
36
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Полицаите придружаващи Чочо трябва веднага да бъдат дисциплинарно уволнени и подведени под отговорност. Момичето е отвлечено, има сигнал в полицията, а МВР не прави нищо. Когато става ясно, че е мъртва, намират тялото и. Нарочват един криминално проявен близък на семейството и после той неочаквано се "самоубива". Поискал бил са отиде до тоалетната, а полицията го остава сам. СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. Физкултурникът и кучкарят да си подадат оставката. Срам.
133
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКОООО,ХОРАТА ЧАКАХА ОТ ТЕБ ДА РЪКОВОДИШ ДЪРЖАВАТА А НЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ,БОЙКО ЗА ТОВА ЛИ ТЕ ИЗБРАХМЕ ? ДНЕС ДА ИЗБИВАТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА
132
2
 
25
 
! Отговори
Калин преди 12 години
КАКВА ДЪРЖАВА, КАКВИ .. ПОЛИЦИИ МИЛИЦИИ.. АКО СИ ОТ ТЯХНАТА БАНДА ПРОСПЕРИРАШ... АКО НЕ СИ .. ТИ ДОКАРВАТ ДИАБЕТ ОТ ЯДОВЕ ИЛИ ТЕ САМОУБИВАТ .. ТЕ ТВА Е
131
0
 
25
 
! Отговори
до150 преди 12 години
Така е, но :ако куршумите са от полицейски пистолет има 2 варианта:1. или Стойчо да го е взел, или остава вариант 2.( елементарно, Уотсън).
130
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ СМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА БОЦЕВИТЕ И ГОЦЕВИТЕ БАНДИ ЗА ОТВЛИЧАНИЯ И УБИЙСТВА,МАМКА ИМ ТА ТЕ УБИВАТ ДЕЦА И ПОСЛЕ ЗА ДА ЗАМАЖАТ ГАФА СИ СПЕРЕТВАТ РАЗНИ СКАНДАЛЧЕТА КАТО ЗА ОРДЕНА НА МАРИН,КОГО ПРИКРИВАТ БОРИСОВ И ПАРВАНОВ ??? БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ СА УБИЙЦИ
129
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицията за пореден път омаза един тежък криминален случай. От това дело няма да излезе нищо, няма да има доказан убиец. А това, което са допуснали полицаите не е фрешка, а престъпление.
128
0
 
22
 
! Отговори
151 преди 12 години
и съдържанието на черепните им кутии, смятам че то им е враг номер 1
127
2
 
28
 
! Отговори
Калин преди 12 години
В ИСТОРИЯТА СА ЗАМЕСЕНИ И БРАТОВЧЕДИТЕ НА ГОЦЕ ..УБИЕЦА ОТ СОЛО.. КОЙТО БЕ ОПРАВДАН .. СЪЩИЯ Е БЛИЗЪК ДО Т.НАР УБИЙЦИ .. ЧОЧО И МАРИО.. ИЗНИКВА ВЪПРОСА ЧИЯ ПОРЪЧКА СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ .. И КОМУ БЕ НУЖНА СМЪРТА НА ТОВА МОМИЧЕ!!