18-годишна открита мъртва в дома на наркозависимия си приятел

Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините за смъртта й
27 яну 2012 13:34, Красимир Ангелов
34
18-годишна открита мъртва в дома на наркозависимия си приятел
Снимка: Архив Булфото

18-годишно момиче е открито мъртво в дома на наркозависимия си приятел във Видин, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Сигналът за трагедията е подаден в четвъртък в 10.45 часа, когато е получено съобщение от Бърза помощ затова, че техен екип, при посещение на сигнал е констатирал смъртта на 18-годишна видинчанка в апартамента на приятеля й.

В жилището в комплекс ”Гео Милев” е извършен оглед. Трупът на момичето е транспортиран за аутопсия във видинската болница.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване причините за настъпване на смъртта. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
Всеизвестни са индийските отрови с тях векове наред умопомрачени изработващи флашки за всякакви видове газови и субстанции са елиминирали по-умните и интелигентно разсъждаващи с цел използването им за донори на на маймуни с големи артистични и други видове прояви!Истината винаги е оставала погребана за нормално живеещите!Телефонната ви никога не ще ви каже истината за каквото и да било-тя винаги е скрита законно от такива !
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Силни в сайта,*** в живота,на улицата!Хак ви е тоя скотски живот!
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ся кво имаме-информацията,и кво да я праим нормалните граждани да се поучаваме ли или да се гнусим от себеподобните си?Не е ли това информация с която специалните служби да боравят за да предотвратяват грешките на индивиди от обществото за доброто на всички.Аз от това познание нямам изгода освен злоба и изострено чувство за несигурност.-Защо ли???
28
1
 
7
 
! Отговори
До Данчо преди 12 години
Ех Брат, отдавна не бях чел толкава кратък, точен, елементарен и изчерпателен коментар като твоя. Всичко събрано в две изречения очертава действителноста, в която живеем всичките роби на псевдо демокрацията и капитализма. За жалост си много прав!
27
0
 
18
 
! Отговори
Данчо преди 12 години
Наистина нещата започват от семейството!Тази мутрочифутска демокрация разби семейството с безработицата,липса на доходи и сигурност!Разпиля генния капитал по света-младежта!Тук остана плявата,***,наркомани,всевъзможни фондации,секти,всякакви защитници за какво ли не и бъдещи ратаи!Свестните се държат настрани от порнографската политика от 22години!Какво е търсило там това девойче,това я е сполетяло!Така се затрива НАЦИЯ,без война,с ГЕНОЦИД!
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не така с неразбиране , бе! Наркотиците са отдавна наложил се бизнес на мутрягите "ръководители" на държавата! Какво друго искате да е?
25
2
 
31
 
! Отговори
79 преди 12 години
Преди 20 години, о Боже 20 г. всички крещяха по митингите ПО-ДОБРЕ ГЛАДНИ ,НО СВОБОДНИ... Е ето ви Свободата (свободията) грабежи,убийства,палежи,изнасилвания......... И да вече 20 години вярваме на обещания от образовани и изучени престъпници с бели якички .че видиш ли ще оправят Държавата за седмица две. Вярваме и ги подкрепяме може би вече по навик ... еххх кажете ми кой е виновен за всичко
24
8
 
5
 
! Отговори
konsa преди 12 години
До 15-ти:И какво искаш да кажеш,че в социалистическите страни няма такива работи,а?Абе може ли да си толкова загубен,да си вярваш и да убеждаваш другите в нещо което не е вярно.В Русия и бившите съветски републики сигурно няма серийни убийци,канибали и други ***?Престъпникът си е престъпник,ако ще и Господ да слезе на Земята,ще намери начин.Така че,моля те,айде стига с глупостите!
23
0
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Ти какво, искаш нашият любим Вожд да обеднее?
22
0
 
25
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
..айде...пак училището и нЕкой друг е крив! Ей, смотаняко, всички приблеми на подрастващите ТРЪГВАТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!!
21
1
 
23
 
! Отговори
cat преди 12 години
Жалко за младото момиче.Какво ли е видяло от живота,а вече я няма.На тази възраст някои хора не са мърдали от мястото,където живеят.
20
1
 
41
 
! Отговори
...? преди 12 години
Резултатът от употребата на дрога ,е само една ----смърт !
19
0
 
33
 
! Отговори
Бг преди 12 години
НАРКОТИЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БИЧ ЗА МЛАДИТЕ ,......МНОГО Е СТРАШНО!
18
4
 
14
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Не знам до колко продават необезпокоявани след като в моя квартал половината ги заключиха вече.
17
14
 
31
 
! Отговори
5 пакета цигари преди 12 години
Срещу 3 или 5 пакета цигари ГДБОП с автомати. Дилърите продават необезпокоявани от никого. ЦВЕТАНОВ, до кога ще търпим безобразията и бездействието на полицията?!
16
4
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
кажи ми само кого трябва да бесим ?
15
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркотици, проституция,убийства,показни разстрели, битова престъпност, това е плод на така наречения олигархичен посткомунистически псевдокапитализъм , радвайте им се.
14
3
 
8
 
! Отговори
shit преди 12 години
херцози
13
1
 
38
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
До 10 и 12 , този тип демокрация в България се харесва само на политици, престъпници и простаци.....
12
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 9Демокрация друг път,драги.Псевдодемокрация.Градена от твоите комунистически господари,набъбнали с милиарди окрадени от народа.