18-годишна открита мъртва в дома на наркозависимия си приятел

Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините за смъртта й
27 яну 2012 13:34, Красимир Ангелов
34
18-годишна открита мъртва в дома на наркозависимия си приятел
Снимка: Архив Булфото

18-годишно момиче е открито мъртво в дома на наркозависимия си приятел във Видин, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Сигналът за трагедията е подаден в четвъртък в 10.45 часа, когато е получено съобщение от Бърза помощ затова, че техен екип, при посещение на сигнал е констатирал смъртта на 18-годишна видинчанка в апартамента на приятеля й.

В жилището в комплекс ”Гео Милев” е извършен оглед. Трупът на момичето е транспортиран за аутопсия във видинската болница.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване причините за настъпване на смъртта. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ei alov da te *** v ustata
10
32
 
6
 
! Отговори
читател до 9 преди 12 години
Ако не ти харесва тук, ходи в Северна Корея, Куба, Иран, Сибир, имаш избор, там няма демокрация.Ама се натискаш тук, ха-ха-ха...
9
8
 
87
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
Наркотици, проституция,убийства,показни разстрели, битова престъпност, това е плод на така наречената демокрация , радвайте и се.
8
3
 
68
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Това е отражение на действителността,от липсата на време, от страна на нас възрастните за възпитание на децата ни.Жънем това,което сме посели.
7
3
 
82
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Аре стига с тия убийства всеки ден бе при това деца............................. Наистина след 10 години *** ще ни управляват като станат 5 пъти повече от нас....С тия помощи и децки дето им дава държавата все едно сама си подписва смъртната присъда
6
3
 
10
 
! Отговори
kar baro преди 12 години
ako toia 1-via e balgarin" *** ga " kade vikat sarbite
5
3
 
14
 
! Отговори
veniza seten pat se преди 12 години
za seten pat se ubejdavam 4e *** kato tozi parviq komentira6t i kato tozi alov sa za ludnica i si misliq 4e moje bi naistina go mislqt *** otdaite pone malko po4it kam umrelite
4
3
 
80
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Жалко за детето! Действителността е жестока! Пускаш детето си на училище, след което ти не си изобщо сигурен, дали то няма да попадне в лапите на дрогата! А тя се продава и до училища, и по улици! Не можеш да тръгнеш след един тинейджър! Постоянно четем за хванати дрогирани ученици и младежи; хванати и хвърлени в ареста! Вместо да се изкорени "извора" на дрогата, пласьорите и големите играчи, те хвърлят жертвите в арестите и след тяхното осъждане ги правят потенциални престъпници!
3
59
 
18
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Ето . Вече не е зависима. Оставила е дрогата за винаги . Здраво ! Каква воля .
2
5
 
88
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
100 *** да те *** теб!Лека и пръст!
1
121
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DALI YA CLECAL