Таксиджия наби клиент заради цигара

Шофьорът счупил ребро на 19-годишен младеж
Обновена: 2 фев 2012 09:51 | 1 фев 2012 23:18,
151
Таксиджия наби клиент заради цигара
Снимка: архив, Булфото

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо районно управление за побой на клиент. Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. „Александър І” в София, но от МВР съобщават за случая сега. 

Потърпевшият – 19-годишен младеж, заедно с приятелката си се прибирал от нощно заведение и тръгнал да се качва с цигара в таксито. След забележката на водача момичето останало в колата, а младежът излязъл отвън да допуши цигарата си.

Шофьорът не искал да чака повече и изгонил клиентката, но се вбесил, когато видял, че друг негов колега ги качва. Без всякакви обяснения той се нахвърлил върху младежа с юмруци и ритници.

След побоя пострадалият е настанен в болница със счупено ребро, сътресение на мозъка и други наранявания.

В хода на разследването служителите на реда задържали таксиджията, който се оказал техен стар познайник - Ю.К. на 38 години -  известен за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 129 от НК.  

По информация на bTV пребитият младеж е син на известен бизнесмен и бащата не желае да се шуми около случая. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: побойклиенттаксиджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
9
 
! Отговори
дада преди 12 години
За тези десет дни от събитието до пускането на новината май доста се е модифицирала информацията по пътя... Дали таксиджията е пушил, а бащичко се е правил на мъж или обратното се е получило. Всички скачате срещу таксиджията, но задавате ли си въпроса защо не искат да се шуми по темата? За да не излезе истината! Смятате ли че някои просто ей така ще нашляпа тоя ***, че чак ще му потроши ребрата, ама ей така без абсолютно нищо????
76
5
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
Taxidjiite sa dosta spreli tipove. Nai-marzelivete glypaci stavat taxidjii shtoto si mislqt che e lesna rabota. Emi ne e mn lesno, ama pak vzemat vsichki po-dobre pesha da hodq 10 km ot kolko pari da dam na tezi bokluci.
75
3
 
2
 
! Отговори
Aman ot seliani преди 12 години
Tipichno vuv stila na visokoplaninskite djentulmeni da pokazvat agresia zza shtial i neshtial - podobno na svoite sabratia gliganite. Razlikata mejdu pitomnoto prase i divia gligan se dalji na sredata, v koiato izrastvat dvete jivotni. Sashtoto i sas chovecite - seloto i grada. I tova, che sled kato otpadna sofiiskoto grajdanstvo se vdigna i prestupnostta i huliganskite proyavi v stolicata potvurjdava moiata teza.
74
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА,ЧЕ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО СЕРИОЗНО ВРЕДИ НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
73
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То галените и разглезени синчета не разбират от дума,трябва и бой.Ей така се е нахвърлил, ама друг път. Сигурно го е предизвикал и пцувал да се прави на мъж пред момичето,ама добре си е изял боя.Просто не е случил на точния човек дето да се репчи.
72
6
 
7
 
! Отговори
Chris Cornell преди 12 години
Сега Ю.К. май ще го духа много яко, имайки предвид чий син е момчето. Всички бакшиши - на бесилото!
71
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не защитавам таксиджиите. И на мен са ми противни. Много долно племе. Обаче пикливите пубертети дето се мислят за много велики и особенно тея дето мама и тате им дават яко кинти вместо да ги възпитават са ми още по противни. Наглостта и безочието им нямат граници. Хем се вижда, че е една плюнка и с 2 шамара е на земята и хем те псува и се държи нагло. "Знаеш ли кой съм аз ве, щи *** майката ве ***." Не ребрата ами главата ще му стчулпя на такова ***. Да се научат на уважение. Малко му е.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То ся трябва таксиметровите шофьори пак да трагнат на протест, щото им пушат в колите и им се нарушава, а за пребитото момче майната му.
69
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Последният път, когато се качих в такси ме отврати завинаги от повечето бакшиши, но и се убедих, че тук-там има някой свестен:На една стоянка трима подред отказаха да ме качат, щото разстоянието било малко, а когато им обяснявах, че отивем при болен, който трябва да бъде откаран до болницата (така си беше) всички казваха "А-а, така ли тогава 10 лева !!!" Теглих им една майна и спрях минаващо такси - човекът ме качи, закара първо до градска, после до Пирогов и си изкара честно 20 лева...
68
3
 
34
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Иначе е вярно (в 90% от случаите), че който не става за нищо, става бакшиш... а който и за бакшиш не става, става ушев.
67
0
 
19
 
! Отговори
Крими преди 12 години
Абе тези бакшиши поне за криминално досие не ги ли проверяват бе? Айде пък за психото да не говорим...
66
1
 
32
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Откога не съм чел за престъпление, което да НЕ Е извършено от криминално проявен (в 90% от случаите - ***) ?!?! Разбирате ли - има една престъпна пасмина, доста многобройна, но все пак някакъв ограничен брой - дето ако бъде смачкана, тая държава ще стане съвсем нормално и спокойно място за живеене !!! Право казваше навремето Жорж Ганчев, че Българският народ трябва да създаде страхова невроза у престъпниците, а не обратното !!!Дано таткото бизнесмен наеме хора, които да смажат тоя ***.
65
0
 
2
 
! Отговори
do 76 преди 12 години
не си разбрал а обиждаш, човека има предвид че таткото на пребития младеж чака шофера на таксито.
64
0
 
2
 
! Отговори
do 77 преди 12 години
Едно е да си регистриран в районното, друго е да имаш присъда и да не ти излезе свидетелство за съдимост. В БГ нямаше присъди - забрави ли? Иначе много работа се отваря и самите държавни органи стават незаконни
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
известен бизнесмен!!!!!какво значение има
62
1
 
19
 
! Отговори
ан преди 12 години
НЕ ТРЯБВАШЕЛИ ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ДОСИЕТАТА ПРЕДИ ДА ТИ ДАДЪТ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ДА КАРАШ ТАКСИ? СЛЕД КАТО Е БИЛ РЕГИСТРИРАН ЗА ХУЛИГАНСКИ ПРОЯВИ КОЙ Е ДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНОТО? СЕГА ДА ПОДВЕДЪТ ПОД ОДГОВОРНОСТ И ТОЗИ КОЙТО МУ Е ДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНОТО. ТОЗИ БАКШИШ Е ИМАЛ КЪСМЕТ ЧЕ НЕЕ ПОПАДНАЛ НА ТОЧНИЯТ ЧОВЕК. ЗАЩОТО СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ИЛИ В ПИРОГОВ ИЛИ В ОРЛАНДОВЦИ.
61
3
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
Ей ***, пострадалото момче е син на бизнесмен.
60
7
 
42
 
! Отговори
Витлебент преди 12 години
Таксиджиите са най-голямата *** на обществото ни, наравно със съдиите.Загледайте се внимателно в "хората", които управляват таксита и Вие ще констатирате едни наистина безумни муцуни - грозни, противни, нагли. В самите таксита често вони, като че ли си в помещението на носорога в зоологическата градина. Каква гнусна, уродлива ***!! Във всеки случай, ако моето дете бъде набито от един такъв *** - полуживотно - то със сигурност ще има крайно възмездие за ***.
59
2
 
11
 
! Отговори
wasd преди 12 години
Бакшишите масово са *** вече, и куките са тръгнали по тоя път. Еволюция...
58
2
 
42
 
! Отговори
mgs преди 12 години
Ако си чел по-внимателно, момчето е останало да допуши цигарата си навън. И е нормално да е оставил девойката в колата на по-топло.Простотията на таксиметровите шофьори край няма, това е истината.