Таксиджия наби клиент заради цигара

Шофьорът счупил ребро на 19-годишен младеж
Обновена: 2 фев 2012 09:51 | 1 фев 2012 23:18,
151
Таксиджия наби клиент заради цигара
Снимка: архив, Булфото

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо районно управление за побой на клиент. Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. „Александър І” в София, но от МВР съобщават за случая сега. 

Потърпевшият – 19-годишен младеж, заедно с приятелката си се прибирал от нощно заведение и тръгнал да се качва с цигара в таксито. След забележката на водача момичето останало в колата, а младежът излязъл отвън да допуши цигарата си.

Шофьорът не искал да чака повече и изгонил клиентката, но се вбесил, когато видял, че друг негов колега ги качва. Без всякакви обяснения той се нахвърлил върху младежа с юмруци и ритници.

След побоя пострадалият е настанен в болница със счупено ребро, сътресение на мозъка и други наранявания.

В хода на разследването служителите на реда задържали таксиджията, който се оказал техен стар познайник - Ю.К. на 38 години -  известен за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 129 от НК.  

По информация на bTV пребитият младеж е син на известен бизнесмен и бащата не желае да се шуми около случая. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: побойклиенттаксиджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
7
 
12
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Пускайте го по-бързо под гаранция, че таткото го чака...
56
4
 
24
 
! Отговори
do44 преди 12 години
Ясен си ми като бял ден :) За да станеш шофьор и да въртиш геврека като шашав по цял ден , явно е ,че за нишо друго не ставаш и в знак на безсилие биеш ученици и пенсионери . Сигурен съм , че и жена си биеш , ако не е избягала вече :)) Ама и твоята не е лесна с това жалко подобие на живот което водиш , и защо ? Защото си мързелив , глупав и комплексиран
55
4
 
6
 
! Отговори
bg преди 12 години
Az mislja 4e i dvamata sa bokluci.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 62,А вие, като коментирате, поне четете това което коментирате.
53
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бакшишите да се къпят поне един път в седмицата миришат на ***......
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 44,Как бих ти избил 2-3 зъба, неграмотно, *** ко....!
51
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не плюйте само по бакшишите.Аз познавам един инженер-технолог който работи като бакшиш.Защото го съкратиха.Защо никой не си зададе въпроса, дали е било право този младеж да влиза с цигара в колата му?ИМА И *** СРЕД БАКШИШИТЕ, НО ИМА И СВЕСТНИ ХОРА!
50
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от развалена жена - медицинска сестра, от развален мъж-таксиджия, от развалена кайма- мусака
49
3
 
4
 
! Отговори
Непушач преди 12 години
Тютюнопушенето е вредно за вашето здраве!
48
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе прекалил е, но пък това момче е трябвало първо да попита може ли да влиза с цигара.Днешинте млади са много нагли и нахални.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бакшишите - символ на съвременна България
46
9
 
5
 
! Отговори
ivenco преди 12 години
Баща му да беше го научил първо,че има места където не е културно да се пуши. А че не трябва да биеш хора по улицата - това е безспорно.
45
3
 
25
 
! Отговори
boy преди 12 години
Някой да е виждал *** в учебна кола??? Щото аз не съм. Ми то повечето бакшиши са или ***, или наркомани!! ДО КОГА???
44
5
 
27
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Бакшишите са най-големите ***!
43
3
 
21
 
! Отговори
до Val преди 12 години
Момчето не е пушило в колата, а навън! Да - не е редно да се пуши в колата, но той не го е направил. Въпреки това, онзи ги е изгонил и те съвсем нормално са си взели друго такси.
42
3
 
15
 
! Отговори
Инспектор преди 12 години
Защо трябва да имаш баща бизнесмен, за да можеш да се разправиш с него? Ако бях аз така щях да го издокарам тоз, че нямаше да може да кара кола повече! Какво по-лесно от това да примамиш един бакшиш където си поискаш..? Все пак за тях - колкото по-далече, толкова по-добре...
41
5
 
30
 
! Отговори
Защитник на БГ преди 12 години
Той сега бащата на битото момче, без много шум ще си оправи работата с тоя изтресляк бакшиша. Мисля, че добре ще я оправи или по-точно ще оправят бакшиша отзад. Тия *** трябва само така да ги еб-т отзад за да им е хуйбаво. Ако зависеше от мен за подобна изцепка на тоя да му се вземе разрешителното доживот. Бакшиш е равно на ***.
40
4
 
6
 
! Отговори
Val преди 12 години
Не е редно да се пуши на място, ако това е забранено, и на стъклото има знак. Но не е редно и да се стига до сбиване. На шофьора да му се отнеме правото да е таксиметров шофьр за известно време. Не знам обаче дали си представяте какви *** понякога се качват в такситата. Пияни, дрогирани, заядливи.. Не е редно да поставяме всички под общ знаменател. Замислете се вие дали бихте искали да сте шофьор на такси?
39
3
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 12 години
***, те са ти клиенти не можеш да правиш каквото си искаш, поне докато си на работа. Като не ти отарва не го пускай в таксито какво ги учиш на култура.
38
1
 
44
 
! Отговори
до таксиметров шофьо преди 12 години
Шамаросвал си, защото не си попаднал където трябва. Ама и вие сте силни като сте много ;) Като си самичък си най- големия мишок на 100%. Палаяк...