Жена упои бургазлия и го ограби

Непознатата отишла в апартамента му уж да търси квартира
Обновена: 24 фев 2012 10:40 | 24 фев 2012 10:36,
50
Жена упои бургазлия и го ограби
Жената отмъкнала 100 лева и два мобилни телефона. Снимка: Dnes.bg

Жена упои 68-годишен мъж в Бургас и го ограби, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

В апартамента на бургазлията в комплекс "Изгрев" дошла непозната жена да търси квартира по подадена от него обява.

След като първо си говорили за наемането на квартирата, жената вероятно успяла да упои бургазлията.

Дала му да пие чай и възползвайки се от неговото безпомощно състояние, задигнала сумата от около 100 лева и два мобилни телефона.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Бургаскражбаупоен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
Скалата преди 12 години
ейййй ,мързелив народ ,да му се невиди , навремето 100 лв се заработваха ,и то с повече от един клиент ,ама то младите сега все бързат тц тц да му е врътнала един музиикален инструмент поне ,да не се чууства толкова прекаран горкия човек
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господа изглежда браншът е тесен за двама опитни брокери като вас. Започнахте да се изяждате един друг, бива ли такъв канибализъм в рамките на бранша? Общо взето от двама опитни печатари на пари с дипломи от висшия капиталистически пилотаж не може да се очаква друго. Явно няма достатъчно овце за кръвоизпиване, че два кърлежа си лочат взаимно от кръвта. Е това е по-добрият вариант за бедните овчици от село;)
37
3
 
3
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Савов липсата на чувство за хумор , се дължи на липса на въображение , което пък само по себе си води до прекалена заядливост и чувствителност.Последните две са основната причина за комплекси на тема възможности и достойнство !А за останалото ,не съм брокер , но за сметка на това за мен работят над 100 брокера :) успех малък !
36
2
 
4
 
! Отговори
Савов преди 12 години
Странно, как някой друг е притеснен за моите сделки, а аз самият - не. Ако сте брокер, пример за подръжание във фирми, като Адапт Консулт, не се и съмнявам, че не сте съгласен с моите виждания за успешен брокер. С лъжене и манипулиране - до време и на дребно...;)
35
2
 
7
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Ценностите у село, у мазето, до третата плочка на вътрешният вход , във буркани и бидони , на 1 метър под земята !
34
3
 
6
 
! Отговори
давам квартира преди 12 години
Чай не пия - приемам черпня от уиски нагоре.В къщи ценности не държа.
33
2
 
4
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Нямам Савов , ама и ти усета го нямаш :)Препрочети си правилата за успешният брокер , защото се притеснявам да не я окъсаш в сделките :)
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брей, това е като в онази песен на Нанси Синатра, само че БГ версията ще е Winter Tea :-)
31
3
 
3
 
! Отговори
Савов преди 12 години
Еми ако имаш малко акъл в главата, би трябвало да се сетиш, че няма как да визирам себе си. Всичко друго би било комплексарщина.
30
1
 
5
 
! Отговори
n преди 12 години
къде за квартира ,къде на повикване...дедото си знае
29
2
 
7
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Савов себе си ли визираш с последното :)
28
8
 
6
 
! Отговори
Савов преди 12 години
Не съм шеф на агенция - БРОКЕР съм. И за да си брокер на недвижими имоти (УСПЕШЕН) ти трябва 1. Високо интелектуално ниво и култура(което ти позволява да общуваш с всички прослойки на обществото) 2. Специфични черти в характера, търпение и самоконтрол(които ти помагат да се справиш във всяка ситуация, имайки в предвид спецификата на раобтата и разновидностите на характери, които срещаш всеки ден) 3. УСЕТ (на трето, но не и последно място)Това, че в нашата професия има и *** е друг въпрос..
27
7
 
5
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Бизнеса много добре си върви , отстрани погледнато може нищо да не вършим ,но не вършете и вие нищо и печелете ....толкова е лесно :)Шматки скръндзливи ,стоите си в панелките с 5 лева в джоба и ругайте , друго не ви остава освен да мухлясвате и живота да минава покрай вас !
26
3
 
14
 
! Отговори
до Савов преди 12 години
Ало, богаташчето от София - шефче на агенция. Май не Ви върви бизнеса, че тука плачете за клиенти из сайтовете. Вие изглежда сте от тези работодатели, за които приказвате, че не дават пари на работниците си, а за 3 наети апартамента взимате 1000 лв. комисионна. А вие самият не си мърдате пръста - обаждат ви се сами наемодателите и работниците ви водят хора на огледи, които струват 50 лв. единия, а при желание още половин наем, за да го наемат. Това е една минимална заплата. WHAT THE ***!!!!!!!!
25
10
 
6
 
! Отговори
Савов преди 12 години
То за това и вашите празноглави шефове ви дават по 300 лева заплати. Където има вратичка за избягване на плащане или свеждането му до минимум, българина веднага се възползва. Вие гледате да прескочите агенцията, за да не дадете една малка част, от това което ще получите като приходи, а вашия шеф гледа или да ви "мине" и да му работите без заплата или да получите възможно най-малко пари и в никакъв случай достатачно, за работата която сте свършили.
24
11
 
8
 
! Отговори
Савов преди 12 години
Пишете си, пишете си бедни провинциални прошляци...Цял живот ще драпате да оцелявате, до като "лошите супер измамни брокери" прибират за няколко часа толкова, колкото вие изкарвате за 1 година. В цял свят комисионните на агенциите са над 5% и НИКЪДЕ хората не си и помислят само да си предлагат имотите под наем или запродажба. И не - това не е защото стандарта на живот им е по-висок и защото заплатите са им много по-големи...това е защото нямат Андрешково мислене, което нас ни закопава.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
акулите се появиха да заблуждават хората.А някой сеща ли се, че ако продаваш имот, тогава кой знае кой ще разбере, като вземеш парите? В подобни случаи точно БЕЗ мутрогенции ще е далеч по-сигурно. Освен ако някой не дойде да те бие/ограби за наказание, че не си ползвал агенция. Ама това не е аргумент да се ползват.
22
10
 
6
 
! Отговори
Петров преди 12 години
ОТ СОБСТВЕНИК - демек няма такава далавера :)Яжте СОБСТВЕНИЦИ после в несвяст ,и може да останете бивши без имот и без пари !Алчни ***
21
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дал съм нотариален акт на един кирлив брокер да ми продава имот. Другата седмица ще ходя да проверя в Агенцията по вписванията (или както там се казва), дали не е продаден вече. На брокери доверие не имайте - *** мързеливи кoпелета без един ден трудов стаж!
20
5
 
3
 
! Отговори
TEZI KURDI OT BURGAS преди 12 години
NAPRAVO SE POBARKAHA NESHTO MNOGO NA SERIOZNO SE VZEHA