Багата с опасност за живота въпреки операцията

Разпитите на свидетелите от почерпената компания засега са невъзможни
Обновена: 26 фев 2012 18:14 | 26 фев 2012 16:56,
554
Багата с опасност за живота въпреки операцията

Раненият с нож Благой Иванов - Багата е на апаратно дишане и има реален риск за живота му, съобщиха от "Пирогов".

След тежка, животоспасяваща операция, самбистът е настанен в реанимацията на болницата.

Багата бе наръган с нож тази сутрин при нападение на 7-8 души срещу добре почерпената компания, в която е бил, в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Той е бил в много тежко състояние, с прободна рана в областта на сърдечния мускул.

Следващите 2 дни са критични за живота му, твърдят лекарите от "Пирогов".

От полицията посочиха, че са установени онези, които са били вътре в заведението, и тепърва предстои техният разпит за това какво и как се е случило.

По информация на bTV извършването на разпитите за момента е невъзможно, тъй като свидетелите не са в необходимата кондиция, за да комуникират адекватно.

Всички са извикани в Първо РПУ - София, откъдето се води досъдебното производство.

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
2
 
4
 
! Отговори
? преди 12 години
кое е животинското на ММА? защо всеки дава мнение без да има и най-малка представа
316
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля, че Карбовски трябва да посвети отново едно предаване за тези видове боеве. Даже, поне две предавания. Да ни покаже колко всъщност са мъжки момчета, а не обикновени ***-биячи и престъпници.Да продължи да промива мозъците на обществото, че това е нещо мноого нормално.Да излезе и Юлияна Дончева и да каже нейния нов съпруг- бияч в подобни боеве колко е добричък и как я обича и как това с какво се занимаваш не може да ти повлияе на личността и какъв човек си.
315
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
v Bulgariq nemojesh i da se veselish kato horata ,otivash v nqkoq diskoteka i te prebivat ili ubivat .I kato slusham nqkoi nashenci che sme bili ebati kupondjiite ,ako tova razbirate pod dobre izkaran uikend zna4i ste divaci i trqbva da si ostanete na balkanite i tam da vi zagradqt s telena mreja da ne izlizate i da ne provalqte kupona na drugite .i na zapad ste sashtite zatova nikoi ne vi iska .Iznasqte si bitovite problemi na mesta kadeto chovek obiknoveno se otpuska .PROBLEMNI SUSHTESTVA
314
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все повече се убеждавам, че раненият не е само един, а много от нас прочели тази новина.
313
2
 
2
 
! Отговори
? преди 12 години
do 455това което пишат тук са слухова и на 90% откровени лъжи до 459 спорта като цяла в това число и бойните спортове водят до контрол и дисциплина ти какво предпочиташ твоите деца да спортуват или да се боцкат? в много спортни зали е прието да поздравяваш всички няма значение дали ги познаваш на колко други места това се прави?
312
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В добавка към 459 мога да кажа, че Багата и сродниците му са достойни примери за подражание в подрастващото поколение. Мисля, че трябва да направим повече школо по почти животински боеве, да поканим и няколко чалгаджийки, по възможност Андреа, Галена...и те да пеят докато се тренира.Мисля, че в тази посока трябва да върви обществото ни и ще стигнем далеч.
311
2
 
8
 
! Отговори
Spanak преди 12 години
Вижте, няма спортист на високо ниво, който в 5 сутринта пичнства с гангстери в свръталище. Знаете ли какво е ДОМБИ? Ами това заведения няма дори рекламен надпис или каквото и да е обозначение, това е най-долната дупка в София и нормален човек не е влизал вътре никога. И да ви кажа, ако е бил много добър спортист, а не просто бияч, ами те в Америка не са спрели никой, на всички такова са дали възможност да се докажат. Е защо тоя не е там и да тренира, а се вре в свръталищата на отрепките?
310
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Багата изглежда много културно и начетено момче. Личи му, че е завършил университет.Доколкото разбира, занимава се и с много почтена и наистина хуманна професия- да пребива хора, без каквито и да е правила и ограничения.Не ми дава вид да е замесен в каквито и да е незаконни дела.Моля сега да излязат всички негови приятели от фитнеса, да ни обяснят отново на цялото общество колко хубав спорт е това да се биеш като луд с някой друг и колко те облагородява и обогатява като човек и личност.
309
0
 
6
 
! Отговори
V преди 12 години
Ами не разбирам от спорта, с който се занимава, о успехите му са налице. Не знам какви слухове се носят из въздуха за него, за да го плюете толкова, ама какъвто й да не заслужава да умре по тоя начин.
308
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това, че образованите хора не са престъпници са митове и легенди :)Познавам простички хора, които притежават много повече човешки качества от умни хора. Това, че си шахматист а не ММА боец, не означава че си повече човек и че по-човешки ще възпиташ сина или дъщеря си. Не забравяй, че някой ден на помощ може да ти се притече боец, а шахматисти и тенисисти да са поредните страхливци.Или например шахматист не може да направи банкова измама ли? То и това е престъпление.
307
3
 
9
 
! Отговори
448 преди 12 години
Разбирам да е някой мозък дал на света нещо(научно или каквото и да е) -лекарите дето го реанимират тоя са 100 пъти по големи шампиони от него!!
306
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До колкото ми е известно Багата няма криминално досие. Това, че знае как се раздават юмруци не означава, че е престъпник. Не означава, че е затрил някакви си хора. Защо му петните името не мога да разбера?
305
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте снимката му по-горе. Това е едно младо, усмихнато 26 годишно момче. Млад мъж. Той е шампион, а вие не сте. Известен е по света, а вие не сте. Направил е нещо за България, а вие не сте.
304
14
 
6
 
! Отговори
V преди 12 години
Това е човек прославил България с нещо, което цени на запад, но тези , които го плюят явно предпочитат престъпниците източващи банкомати и проститутките.
303
1
 
10
 
! Отговори
до 442 преди 12 години
пиеш,оливаш се ,отиваш в някои чалга вертеп,почваш да се отваряш на някоя компания нашокват ти репата и си като тоя . Видя ли няма нищо сложно за учене!
302
1
 
1
 
! Отговори
до 434 преди 12 години
е еталона Тулски ли да ми бъде че нерзбрах.а ти като по ориентиран да ми поясниш кое е еталона??????Тулски 425,прочети го и ти ми кажи кое еталона като мнго ориентиран ще ти бъда благодарен
301
3
 
2
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
Самбо *** (самооборона без оружия),не е бой без правила,.+т'ва даже и в ММА пак си има правила,.не е начина така да се дава справедливост не зависимо кой какъв е,най-малкото можеше да пострада и някой нямащ нищо общо!Сега е момента да разберете защо докладите на ЕС са еди си к'ви ,.ами ето на заради такива случаи+корупция,кражби,.и т.н! Няма държава!
300
7
 
6
 
! Отговори
ММА преди 12 години
Бага, живей дълго и ме научи да бъда боец поне като теб!
299
6
 
6
 
! Отговори
Цеца Пиронкина преди 12 години
Мачкай,Багааааа!!!!!!!!!!
298
1
 
1
 
! Отговори
до 430 преди 12 години
е еталона Тулски ли да ми бъде че нерзбрах.а ти като по ориентиран да ми поясниш кое е еталона??????Тулски 425,прочети го и ти ми кажи кое еталона като мнго ориентиран ще ти бъда благодарен