Два побоя в столични училища, две деца в "Пирогов"

Единият бой за момичета, другият – заради конфликт във Facebook
Обновена: 1 мар 2012 16:54 | 1 мар 2012 16:53,
74
Два побоя в столични училища, две деца в "Пирогов"
Пострадалите деца са откарани в Пирогов. Снимка: Пирогов

15-годишно момче преби 14-годишен свой съученик след свада между двамата. Инцидентът е станал пред лавката на училище в софийския квартал "Красно село".

Пребитото 14-годишно момче разговаряло с няколко момичета, което подразнило по-големия му съученик.

Двамата си разменили обидни реплики, след което нападателят ударил с юмрук в лицето другото момче.

То е закарано в "Пирогов", където е установено, че има комоцио и избит зъб.

Момчето е оставено в болницата, а нападателят му дава обяснения в Шесто районно управление.

Още по темата

Подобен инцидент се е разиграл и в двора на гимназия в квартал "Лозенец".

Там двама ученици са се сбили в двора на училището заради конфликт във Facebook.

Едното момче е настанено в "Пирогов" със сътресение на мозъка, а другото е откарано в Четвърто РПУ.

Подобен инцидент се разигра през октомври миналата година, когато 16-годишен ученик от столичното 35-о училище беше зверски пребит от свой връстник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: побойученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си намери друго ... ако дават по 20-30 годишни присъди дори и за по-леките престъпления, дори и за малолетни, гаранция, че ще спаднат доста ... Няма да има кражби и корупция, а от там ще влизат много повече пари в хазната и ще можеда си позволим разходите за затворите :)
64
0
 
2
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
abe kvo se praite be da vi *** i prevzetite ne ste li se bili v daskalo be a ?
63
0
 
6
 
! Отговори
селянин преди 12 години
вси4ки приказвате много ама пове4ето деца нямате,атези коити имат явни избиват собственните си комплекси с нс4ина на възпитание. не може да им се угажда за вси4ко на хлапаците ,не може да им се изпълняват вси4ки прищевки не може да обикалят дискотеките като изтървани до постеднощ или забравяте 4е са н е п ъ л н о л е т н и и не могат да отговарят за себе си затова трябва контпол и дисциплина. ние родителите го изтърваме това поколение,изтърваме и предаваме и държавата си,зашото когато родите
62
0
 
4
 
! Отговори
Arven преди 12 години
Минувача...имаш съчма в главата, честно! Явно си понаминал някъде, но къде - не е ясно и не в България! Че се олицетворяваш с *** е резонно, видимо си от тях. Ти си повърхностен невежа, чел-недочел навремето Българска история, а явно и нищо не разбрал. Вземи извади бухалката от багажника, та дано се научиш как се пише "съревнОвание"...та следващия път да се "съревнуваваш" по форумите по ерУдирано!!! Такива като теб така възпитават и децата си - вината е в гена, вие вадете бухалките!
61
18
 
5
 
! Отговори
Минувач преди 12 години
Не може да се избегне от собствния ген.Така е било преди 2000, 1000, 50, 20 и 10 години...и така ще бъде за напред. Агресията и желанието за насилие и съревнувание е в гена на Българина.През 80-те и 90-те имаше много повече случаи на ежедневно насилие, но тогава медиите не обръщаха внимание на това.Спомням си, че си носех бухалка в багажника на колата.Децата всичките ходеха кой с нож, кой с боксер, кой с пистолет...Такъв е нашият род. Див и войнствен.
60
5
 
22
 
! Отговори
fasfaasf преди 12 години
Същите *** ги имаше и преди 10 години. Комплексарчета, които се събираха и тормозеха други ученици. Ненормални поколения, ***!
59
2
 
30
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
ДОволна съм! Има хляб в младите! Кои ще бъдат наследниците на 23 годишни наркобарони, ако не тези 14-15 годишните?! Евала! Поклон пред родителите! Разплаках се от умиление! Наркоманчетата, комплексарчетата, недооценените пикльовци растат!
58
1
 
20
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
По мое време не се слушаше чалга а черно и жица, наркодилърите се разхождаха по училищните коридори, момичетата си бяха все същите курвета, а момчетата се опитваха да се правят на мъже. Но имаше психологическа граница докъде можеш да се разпростреш. Сега всеки расте с идеята, че тук всичко е позволено. Всичко което изброих по-долу утежнява още повече положението.
57
0
 
23
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
56-ти, Краси аз докато бях ученик нещата бяха същите, разликата е в манталитета на родителите. Правехме същите глупости, но най-важното на което ни учеха, беше каквото и да правиш го прави с мярка и гледай да не минеш границата на допустимото.
56
0
 
31
 
! Отговори
Dada преди 12 години
Давайте им още права министър Игнатов, давайте!? парите ходят след ученика...ето в това е цялата тайна. Пълно е с прости и агресивни ученици, които отдавна трябваше да им е забранено да стъпват в училищата...но, нали това ви е целта. Наказания и превенция трябват, глоби на родители! Намалено поведение, и накрая като крайна мярка изгонване! ще има и убити скоро, помнете ми думата!
55
1
 
27
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Така е, след като по цял ден телевизията и нета ни залива с цялата помия на утайката на обществото - посредствени и нискокачествени турски сериали, реалити шоута, Николетки, Златки, чалгата която учи децата, че жените трябва да се курвят на мъжете, само ако са преуспели бизнесмени или спортисти. Толерира се липсата на мозък, за сметка на пари и мускули. Фейсбук подклажда повече конфликти отколко да събира хората, ако не си там си сдуханяк, ако си там - внимавай какво публикуваш.
54
4
 
22
 
! Отговори
? преди 12 години
Тези които са се сбили не са селяниот провинцията , а столичани.Сега нещо да кажете?
53
6
 
42
 
! Отговори
Красимир Вельовски преди 12 години
СЕГАШНИТЕ УЧЕНИЦИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ И ***. Повечето ученички се обличат като проститутките на магистралата. Тази измислена демокрация в която живеем ще доведе до затриването на БЪЛГАРИЯ.
52
0
 
31
 
! Отговори
някой преди 12 години
От къде тази агресия?Нямам думи!В тези времена не остана ха понятия като обич и търпимост!
51
6
 
10
 
! Отговори
sct преди 12 години
Няма усмивки тук Само човешки *** Разбити домове Игли във вените
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата трябва да има стратегия за възпитание на младите хора. Защо например към службите действащи при бедствия и аварии не се правят отряди от ученици, които се обучават постоянно - хем физически ще са уморени, хем ще се научат да мислят първо как да помогнат другия човек. Който е по-ербап може и на парашутни скокове да се пробва.
49
12
 
10
 
! Отговори
Едно време преди 12 години
имаше редовно побои в и около училищата. Имало е и винаги ще има.Разликата с тогава е, че сега има кой да пише новини в интернет.Толкоз
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Децата не са виновни. Това са видели, това правят. Лошото е в това, че "някой" иска точно така увредени да израстват, а като следствие малко по малко и нацията да се затрие.
47
2
 
13
 
! Отговори
i feel-f*cked up :( преди 12 години
И по-зле ще става в тази мизерна,гниеща,умираща страна.Тези деца са поколението след мен,а поколението преди мен са управляващатие които на всеки е ясно какво вършат към днешна дата.Е,аз как да се чувствам по средата,заобграден с бойкоборисовци и тем подобна гнусна ***?!?!?
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер. А докато моя син порасне, ще се и избиват в училище. Преждеговорившия е прав, но не само на мутри и *** подражават. Някои хора трябва да обърнат внимание и на атмосферата в семействата си.