Задържан е нападателят на полицая тази нощ

31-годишният мъж е в ареста за 72 часа
Обновена: 3 мар 2012 17:59 | 3 мар 2012 17:58, Елка Василева
134
Задържан е нападателят на полицая тази нощ
Задържан е нападателят над полицай тази нощ. Снимка: архив, Булфото

Задържан е извършителят на нападението над полицай тази нощ в София. Той е 31-годишен, с инициали Ц. П. от пловдивското с.Куртово Конаре.

Известен е на органите на реда за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

На мъжа е наложена мярка “задържане под стража” за 72 часа и му е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда.

Още по темата

Мотивите за нападението се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата за установяване на очевидци на случилото се. До момента са разпитани петима свидетели. Състоянието на пострадалия служител на МВР остава тежко.

По-рано днес стана известно, че полицай от Четвърто РПУ е бил пребит през изминалата нощ в София около 3 часа през нощта. Инцидентът е станал пред нощно заведение в района на Народното събрание. 42-годишният служител на реда е бил в отпуск, уточниха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: полицайКуртово Конаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
те преди 12 години
До всички честни държавни служители:Ако оставите тези двамата убийци да се разминат с неадекватни присъди край с държавата.Всеки ще може да ви мачка както си иска.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes e zadarjan ytre shte chopli semki po ylicata .i shte deribeistva otnovo tr.smarno nakazanie ,vie go otmenixte za da vi e po ygodno i ydobno.
104
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЗИ СНИМКА С ХЛАПАКА И ПАТРУЛКАТА СЕ СЛАГА НА 80% ОТ КРИМИ НОВИНИТЕ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ ***!
103
0
 
12
 
! Отговори
Арни преди 12 години
Все полицаите са ви виновни,че живота ви е скапан неудачници комплексирани!Плюете по ченгетата,ама само зад гърба им!А когато имате зор-търсите полиция!Злорадствате за бити полицаи-за тва утре те няма да си мръднат пръста за вас!Ревете от полицейщина-за тва *** ще ви мачкат,а *** са с повече права от вас!КАКЪВТО НАРОДА-ТАКАВА И ПОЛИЦИЯТА!Избийте си от *** *** високите изисквания!
102
14
 
2
 
! Отговори
РРР преди 12 години
А на бас, че и ченгето е мйекащо!!!??? И си е вадило значката по време на "отпуската"?!?! И заради това го е натупал юнака от съседното село... Аман от *** в София вече!!! Отивайте си по селата и градовете бре! Кво чините в Столицата ни а???
101
2
 
5
 
! Отговори
120 преди 12 години
разбира се, че имат право да ходят където си искат, когато са свободни и в отпуск... само че като се забъркват в подобни каши, не би следвало да се подчертава, че са полицаи - нали се сещаш, че ако не беше, нямаше и да разберем даже какъв е по професия... другият удобно тутакси се оказа криминален тип, добре познат на полицията (друг е въпроса кво правят всичките тези техни добри познати, що не са окошарени овреме), мълчи се за алкохолните им проби и за това кой е провокирал сбиването
100
4
 
7
 
! Отговори
с.до 124 преди 12 години
София е тоалетна благодарение на комплексирани провинциални *** като тебе!Навремето преди инвазията ви да стане масова София беше много по-чиста и спокойна и нямаше нищо общо с тоалетна!Което потвърждава за пореден път,че не ставате за нищо!Дори за гастарбайтери!А и родните ви места не блестят с особена чистота честно казано!Иначе не виждам проблем в това полицай в отпуска да пие по едно някъде!Всички го правят!И селяка да му е налетял пиян!Може да не е виновен човека!Стига глупости!
99
6
 
7
 
! Отговори
до 116 преди 12 години
София е тоалетна. Ти не сереш ли в тоалетната си? Защо да мърсим по родните места, като може да ти *** на умрялата София?
98
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаите според мен трябва да бъдат смилани от бой денонощно и след това на този, който го е бил да се дава награда.
97
2
 
6
 
! Отговори
до интелигента 120 преди 12 години
Хм,значи въпросът е олигофренски.Тоят отговорът обаче блести с интелигентност-поркал е.В моето обкръжение на работещи висшисти никой не "порка" в питейно заведение и то до 3 сутринта и после да се бие с криминални типове.Изразих съмнение в поведение му,но ти 120 си безкрайно сведущ по въпроса за "поркащи" полицаи,пребити след запоя.Най-малко заплатите ни не стигат за това ,а и нямаме вътрешна необходимост от такива изяви
96
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...да нападнеш полицай в Америка-жестоки са последствията !
95
2
 
18
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
Наистина,задаваш интересни олигофренски въпроси.Какво ли е правил полицая в 3ч сутринта в питейно заведение?А какво ли е правил лекаря или учителя в 3ч сутринта в същото заведение?Странно нали?Те полицаите нямат право да ходят и поркат по кръчмите.Тва е превилегия само на студентите и бизнесмините!Мнооого си *** бе 118.
94
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да бе, мирно пиещия по кръчмите полицай в отпуска, се сбил и естествено цял свят е виновен да не би на челото му да пише "аз съм полицай" като си седи по нощите по заведенията ?
93
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е правил в 3 ч.сутринта в заведението полицая? Не е бил на работа,какви му са взаемоотношенията с въпросната личност.Има много странни неща в случая
92
1
 
10
 
! Отговори
съдия преди 12 години
няма значение какво е работил пострадалия,лошото за побойника е ,че ще бъде съден от държавата за нанасяне на телесни повреди,а още по лошо е ако му повдигнат и по тежкото обвинение,което е опит за убийство.така че хората трябва да не влизат в такива конфликти.
91
7
 
13
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе поицаите,че не са цвете е ясно!Ама задържания е поредния *** дошъл в София да върши простотии!Не мога да ги гледам направо!Оня ден излизам от един вход и до мен пада плик с ***!Гледам някаква *** и я питам не я ли е срам да *** така!Оная като ми замиека!Ужас!Да си свинят по родните места!
90
2
 
8
 
! Отговори
до 110 преди 12 години
"Хранилка" има навсякъде където има власт-няма изключения. Имам впечатления от работата на Вътрешна сигурност. Разследват си хората, защото има какво да разследват. Има и ченгели пласьори , има и такива "чадържии", има и консумиращи кирийки заради пагона си. Жалко е, че няма Военна прокуратура вече-цивилната не е такъв хищник и не е толкова продуктивна.
89
4
 
3
 
! Отговори
лудия преди 12 години
to moje policaq da e bil vinovniq ,no 6tom e kuka drugiq e napa da tel.
88
0
 
8
 
! Отговори
пшш.. преди 12 години
няма военен съд вече-прехвърлиха всички дела на Окръжен съд. А Вътрешна си е вътрешна-прави квото трябва.
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
103,пропуснах да подчертая,че като започнеш в Полицията ще останеш много изненадан-няма пагон-и криениците зад него вече са в миналото,а теб те съди военен съд и те разследва вътрешна...