Бракониер нападна полицаи с моторна резачка

Среднощната сцена се разиграла във врачанско село
7 мар 2012 10:51,
66
Бракониер нападна полицаи с моторна резачка
Вилнелият с резачката мъж е прострелян в бедрото. Снимка: архив Булфото

Бракониер е нападнал полицаи с моторна резачка в землището на врачанско село, съобщиха от МВР.

В 20.00 часа снощи в РПУ Оряхово е получено съобщение за незаконна сеч в землището на село Селановци, в местността "Блатото".

Незабавно е изпратен полицейски екип, който установил три лица, които извършвали нерегламентираната сеч.

40-годишният Х.П. от Оряхово отказал да изпълни разпореждането да спре моторната резачка и нападнал с нея полицейските служители.

С цел да предпази себе си, а и да спре нападателя, един от униформените произвел изстрел със служебното си оръжие и ранил мъжа в бедрото.

Х.П. незабавно бил откаран в болницата в Оряхово, където му е оказана медицинска помощ.

На място са задържани другите двама: Х.М. на 30 години от Оряхово, криминално проявен, осъждан и В.П. на 23 години. По случая е образувано дознание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бхк,като храни деца,що не му дадеш заплатата си,а когато айшето е в мензис да му пратиш сестра си,че освен да ги храни,требе и да ги прави нон стоп.....а ако им съвпаднат мензисите ти се нагъзи ......да не му се нарушат правата де...
49
0
 
8
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
Народът се събужда ! Много застреляни *** трябваше да има досега. Ако същото тръгне и с преялите ни олигарси цена няма да имаме !!!
48
6
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Защо тези престъпници не са в затвора ?Отговора е ***:ГЕРБ купува техните гласове ,*** престъпност се разраства ,а ГЕРБ нищо не прави !Защо ?Защото тези *** ,са гласоподаватели !Всички престъпници в затвора !
47
1
 
26
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Всички бракониери в затвора!Особени тия които са от ромски произход!Това са едни престъпници и трябва да бъдат съдени ,а не пуснати на свобода!
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ***!
45
0
 
35
 
! Отговори
до БХК злобаря преди 12 години
Не напротив този полицай е професионалист действал е в случай на неизбежна отбрана и въпреки това е запазил правото му като на всеки нормален човек-да живее-ако ти си полицая,също имаш семейство и деца и те нападне бабаит със запалена Хускварна с явното намерение да те насече на парчета-можеш ли да ми кажеш какво ще правиш а господин Злобар-отстрани е мн. лесно да дрънкаш глупости и да наричаш другите злобари
44
0
 
26
 
! Отговори
f.u.c.k. преди 12 години
Какво ми ги защитаваш тия, бе БХК? В тази държава веднъж за винаги трябва да се сложи ред. Да отидат да работят, да изкарат честно пари и да си купят дърва - иначе - в затвора!
43
0
 
32
 
! Отговори
петър ненов преди 12 години
цялата държава е пропита от *** престъпност а другарите от герб бсп дпс и прочие си затварят очите .....и казват правата на малцинствата трябва да се спазват а БЪЛГАРИТЕ да мрът като кучета.......ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ УРАААААААААА....
42
0
 
23
 
! Отговори
Косьо преди 12 години
не само , че изяждат и изпиват парите , ами и комар играят ... по цял ден , всеки ден .... еврофутбол , еврошанс , казина , рулетки, машинки ... обикалят като пеперудки от зала на зала .... и ги предвождат лидери на партиики от общините ...интегрирани... крадат , бият , викат , псуват ... ама ако не са те , кой ще е за Бойко ???
41
0
 
38
 
! Отговори
Дъмбела преди 12 години
Как се сваля *** от дърво-като отрежеш въжето
40
0
 
18
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 12 години
Една вечер в Луковит един влезна в ъндърграунд-а (местната дискотека) с включена резачка. Охраната нищо не направи - разбираемо и го пуснаха вътре. Обаче по едно време резачката взе да хълца и бензина свърши. Е тогава момчетата му направиха главата квадратна. Който е ходил в тази дискотека знае за каква дупка става въпрос.
39
0
 
29
 
! Отговори
Лесничей преди 12 години
Трябвало е полицаите да оставят *** да реже дърва и режейки да се подхлъзне и падне върху резачката !
38
4
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
A.C.A.B
37
0
 
11
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
мето,кух си ,като гъдулка.Заради папури,като теб няма ред в скапаната държава.Бегай в БХК ,там са все,като теб.Като четеш нещо се опитай да разбереш,за какво става дума....колкото и да ти е трудно.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте ревали, това са културни особености на ромския етнос.
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За соц.помощи на *** си спомням още преди 1989 г. как *** от махлата не бяха получавали цяла година и им ги дадоха накуп по 3000 лв. на семейство. И какво стана? *** купиха огромни касетофони , тогава , каси с алкохол и мръвки и се започна пир... За една седмица изядоха и изпиха парите и отидоха да просят още ...
34
1
 
30
 
! Отговори
Лекар преди 12 години
Не желая да лекувам безплатно престъпници /за сметка на обществото/. Полицията да не ни ги кара вече.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
meto - 21 ти *** ли си или комунист ???
32
1
 
32
 
! Отговори
до отворения 21ви преди 12 години
ти можеш ли да четеш бе? този напада полицая с резачката? ако си ти тоя полицай какво ще направиш ? и щом са се обадили и полицията ги е заварила там тия дали само едно дърво са отсекли или си е било най малко 2-3 кубика-ами отрежи едно дърво и бягай да си палиш печката щом си толкова на зор,никой няма да те завари ама не тука става на въпрос за друго-някое ремеркенце с цел продажба-от такива като тия останахме без природа по селата
31
2
 
28
 
! Отговори
haa преди 12 години
В бедрото ли! В главата трябва *** гадни.