19-годишен предложи подкуп на полицаи

Карал без гражданска отговорност и хвърлил 20 лева на патрула
Обновена: 8 мар 2012 12:26 | 8 мар 2012 12:26,
94
19-годишен предложи подкуп на полицаи
Снимка: архив, Булфото

Бързо производство за предлагане на подкуп на полицейски служители е образувано срещу 19-годишен водач от гр. Дебелец, съобщиха от полицията.

През тази нощ автомобил "Опел Астра" бил спрян за рутинна проверка от полицейски патрул на кръстовище във Велико Търново.

Полицаите установили, че водачът няма платена застраховка "Гражданска отговорност" и му поискали документите, за да съставят акт за нарушението.

След като влезли в патрулния автомобил, шофьорът хвърлил през прозореца две банкноти от по 10 лв. върху папката, на която полицая обработвал документите.

Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа и ще бъде съден за предлагане на подкуп на длъжностно лице.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: подкупполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
11
 
! Отговори
Аха преди 12 години
Съгласно чл. 325, ал. 1 от ЗДП глобата за физическо лице е 400лв. Преди 3г. след размяна на служебни коли ме спират с изтекла ГО, тъй като колегата не си е направил труда да ми каже, а аз не поглеждам стикерите, тъй като колата е чисто нова. Полицая беше изключително съвестен, беше готов да ме пусне, но ми написа акт, защото ми обясни, че ако на следващото кръстовище някой ме удари без да съм виновен дори плащам всичко. В този случей, полицая е постъпил правилно. За 20лв. няма да коментирам.....
28
1
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 12 години
Така е в по - малките градове са по съвестни момчетата , защото повечето ги познават и да не стане някои фаул, а и са си по затворени. Докато в по - голям град ако беше , ако им е малко можеше и повече да си поискат сами . Ушев п..... !
27
1
 
15
 
! Отговори
К065Р203 преди 12 години
до 22Когато се научиш, че трябва да си изряден и да спазваш правилата, и когато започнеш да се държиш като човек, тогава няма да ти се налага да плащаш по 20 лв. за да ти замазват на*раното.
26
1
 
5
 
! Отговори
Бг преди 12 години
Веднага си е за бонус ,....официално ?Полицаите са....работили ,ако не работят ,...само заплата !
25
0
 
7
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Магистрална минцифайка спира варненска чайка,лафчета свежарски бута за една десятка, майкаАйде на таблото за OCB-то натисни ***,*** с камера следи *** и *** снима.
24
4
 
7
 
! Отговори
Застраховател преди 12 години
до 26Незнанието, недоглеждането, неразбирането, малоумието и простащината не са оправдание, когато си в нарушение. Всички се оправдавате, че все нещо не сте разбрали, ама иначе много тарикатски го раздавате. Когато направиш някоя селяния и си без застраховка, застрахователя на потърпевшия идва при теб и си взима обезщетението, което е платил. Ако нямаш пари, взима каквото имаш. Не са един и два случаите, когато тарикати като теб са оставали без телевизори, автомобили и други вещи защото нямат 10-15 бона да платят на някой колата, която са му потрошили по своя вина.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
malko e dal zatova sa go zadarjali mom4eto
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледайте новините довечера, как министър Цвъчко тържествено ще обяви, че са постигнати големи резултати с борбата срещу тежката организирана престъпност.
21
3
 
30
 
! Отговори
как преди 12 години
Веднага да наградят патрула ! Във БГ такъв отказ от рушвет е за награда!
20
0
 
22
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
az namax vinetka,i me sprqza , astestveno parvo mi kazaxa 4e globata bila 350lv,za da me predrazpolojat i posle kaza na kolegata mu se pie bira s kartovki i az razbrax dadox po 20lv i na dvamata i me pusnaxa i kazaxa na parvata benzinostanciq,da si vzema vinetka za6toto po nadolu imalo kilegi deto sa6to im se pielo bira
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, ако беше в София, нямаше да е новина и нямаше да го задържат за 24 часа. По-скоро щяха да кажат "само 20 ли?-Утре е 8-ми март".
18
5
 
8
 
! Отговори
К065Р203 преди 12 години
до 13 Чикатило Движението е такова защото всякакви нискоинтелигентни игноранти си накупихте книжки и подкарахте разни бракувани счупеняци, докарани от моргите на Европа. Не съм съгласен, че без нарушения не може. Може, стига човек да не се държи като ***.
17
0
 
13
 
! Отговори
:) преди 12 години
Това е такава рядкост, че когато се случи някой от КАТ да прояви чест и достойнство го пишат в новините :) ГЛУПАВО И ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА Е БГ !
16
1
 
15
 
! Отговори
KAT-СДВР преди 12 години
Малкият е глупав: Това са обидно малко пари!И аз бих му написал акт!Освен това ги е поднесъл неуважително! :D
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еб***си държавата!Сега ще осъдят момчето с опелчето, за да разгласят как нещата при герб се променят и как се борят с престъпността. но за милионите под масата за цветанов, лъчо мозъка, доган и цялата партийна номенклатура дума няма да обелят.Бонуси, комисионни и дарения от тъщи и тъстове за милиони, апартаменти и имоти трупнати за две годинки на власт...но това не се наказва.По лесно е да опандизиш бедния и беззащитен младеж с опелчето, отколкото Цветанов, Лъчо или Доган, нали!
14
1
 
19
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Тук пишат много безработни милиционери. 20 лева било малко, плащало се 50 процента от глобата... Повече от 20 лв. на *** в патрулка не се дават! Що за нагла пасмина е това.
13
2
 
5
 
! Отговори
Застраховател преди 12 години
до 9Не е "голяма работа", че нямаш ГО. Явно си имал късмета да не направиш някоя катастрофа и затова сега стъпваш толкова тежко и ни забавляваш с поведението си. Сигурно си бил много смешен като си пълзял и скимтял пред "***" и си им се молил да не ти пишат акт за 400-500 лв. Това определено ти е струвало поне 150 лв.
12
0
 
6
 
! Отговори
сега е страшно преди 12 години
Страх ги е за работата, взимаха на дебело кредити.... сега е страшно, ако си загубят работата...20 лв не оправят положението
11
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
az kato sam si platil vsi4ko 4e kvo tro6a si kolata po dupkite 3 djanti ve4e sam pomlql,i kolko raboti sam smenil po prednicata,,dupkite sa ogromni dori avtobusite i kamionite gi zaobikalqt,te i 50%ot PTP-tata,stavat zaradi dypkite ama ne go kazvat,mrasna darjava
10
2
 
12
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
тоя пък пикльо много тънко е искал да мине....:)