19-годишен предложи подкуп на полицаи

Карал без гражданска отговорност и хвърлил 20 лева на патрула
Обновена: 8 мар 2012 12:26 | 8 мар 2012 12:26,
94
19-годишен предложи подкуп на полицаи
Снимка: архив, Булфото

Бързо производство за предлагане на подкуп на полицейски служители е образувано срещу 19-годишен водач от гр. Дебелец, съобщиха от полицията.

През тази нощ автомобил "Опел Астра" бил спрян за рутинна проверка от полицейски патрул на кръстовище във Велико Търново.

Полицаите установили, че водачът няма платена застраховка "Гражданска отговорност" и му поискали документите, за да съставят акт за нарушението.

След като влезли в патрулния автомобил, шофьорът хвърлил през прозореца две банкноти от по 10 лв. върху папката, на която полицая обработвал документите.

Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа и ще бъде съден за предлагане на подкуп на длъжностно лице.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: подкупполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дал е твърде малко е дал ако беше хвърлил по 50лв на калпак щяха да го пустнат
68
2
 
2
 
! Отговори
bezime преди 12 години
ne mi davaite akyl ko da praq... !!!
67
1
 
8
 
! Отговори
did преди 12 години
Абе плащайте си застраховката бе ,хора.Важна е.Аз миналата седмица нямах пари за скъп бензин и джитках с автобуса.Ама застраховката си я плащам.
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само 20лв. без гражданска да хвърлиш си е жива обида , нормално е да го закопчеят за подигравката.
65
1
 
2
 
! Отговори
Niki преди 12 години
При тези акции къде МВР направи и сумати полицаи заключиха, заради некои ревлювци до това ще доведе :)) нали не изкате да давате пари нали полицаите са ви корумпирани а сега зимайте тези актове и си трайте хаха :)
64
0
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 12 години
абе вси4ки реват 4е полицаите им взели парите а не казват 6то са им ги дали
63
3
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
да беше дал 100 лева нямаше да го пишат тук
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Момчето е искало да направи дарение за МВР, а те веднага "подкуп" : ))
61
0
 
5
 
! Отговори
българче преди 12 години
Абе какъв подкуп бълнуват тези.Момчето е искало да подари цветя за жените им за 8-ми март
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да, малко е дал, затова е разсърдил полицаите и ето ти по бързото производство. Ако беше хвърлил 10 пъти повече- дали щяха да реагират по същия начин??? Съмнявам се. Никога не съм предлагала и няма да предложа подкуп на полицай, но съм била свидетел как и колко се взима.
59
1
 
2
 
! Отговори
с. преди 12 години
Малиии!Тоя е за Сибир направо!Такова тежко престъпление!
58
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кое е по трагично?щерка - *** (-)илисин - българска кука (+)
57
0
 
3
 
! Отговори
елементарно Уотсън преди 12 години
Колко много думи и време ще изхабим за нещо елементарно. Много просто е: отиваш и плащаш застраховката. Ако нямаш пари-не караш кола. Като не караш кола измисляш защо си се докарал до там и търчиш да оправиш положението. За хората пишещи: "случЕй", "кОсур",ще бъде трудно.
56
0
 
7
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
Само 20 лв ??? Мамка му, не са те спрели за неправилно преминаване на знак СТОП... сешлисе? За изтекла гражданска - мининимум едно щастливо 50таче, батка!!!
55
1
 
7
 
! Отговори
Месси преди 12 години
20лв. си е една седма от гражданската!!!Е то не може да караш без да плащаш!!!!
54
0
 
14
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
В случая МВР разби тежката организирана престъпност.Да се готвят и организираните банди голфаджии."Престъпленията с имоти, сусидии и бонуси във властта са маловажни на фона на тежките прегрешения на 19-годишните организирани престъпници"...сподели министър Цветанов на специална пресконференция свикана по случай случая.
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В статията не прочетох полицейско име даже и на 19 годишния. Защо бре другарю полицай не пишете с имена? Нещо ви е страх ли? Кой на кого е платил 20 лева? Дайте прозрачност както едно време... полицейски патрул с номер ... служителите с 3 имена и съответните снимки.Дайте следващата PR новина, че тази е поредната измислена за пред народа.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е какво искате от паразитни служби.Не садят и жънат картофи и жито за да има прехрана, а по полицйското насилие се познават колко могат да ти вземат. Впрочем те мотика не знаят как се държи.
51
2
 
18
 
! Отговори
"за тебе те умр преди 12 години
Горди съфорумници гордо разказват своите нарушения на правилника за движение по пътищата, като още по-гордо разсъждават и дават съвети как са подкупили и как се подкупва продажното ченге, което току виж за нищо не става... Е, скъпи мои съотечественици, докато нарушавате правилата ще ви спират, а докато им тикате пари и те ги вземат, България ще си остане изтривалката на Европа, и нашите майки ще перат *** бабешки *** в Гърция. ЕВАЛА!!!
50
1
 
15
 
! Отговори
ама честно... преди 12 години
Смятам, че единственото, което ни проваля, като нация е липсата на морал. Не се зачитат правилата. Така сме обречени. Простотията и простащината завладяват все повече хора, като рак. Всеки отделен човек е клетка... доброкачествена или злокачествена. Нека всеки да излекува себе си от злоба и простащина. Колкото повече се опитваш да си човек, толкова повече светът ще бъде по- добро място. Ех, ако всеки мислеше, като мен... "Тогава, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам, ДАНО!"