Полицията издирва криминално проявен мъж

Георги Димитров от София е търсен за измами
Обновена: 8 мар 2012 12:55 | 8 мар 2012 12:55, Красимир Ангелов
6
Полицията издирва криминално проявен мъж
Издирваният Георги Борисов Димитров. Снимка: МВР

Полицията издирва криминално проявения и вече осъждан Георги Борисов Димитров. Мъжът е на 39 години от София, съобщиха от МВР.

Той е обявен за национално издирване от Главна дирекция „Криминална полиция” от юли 2010 г.. Към него е прибавено и искане за установяването му от полицията в Пазарджик от януари т.г. във връзка с взета от Районния съд –Пазарджик мярка „задържане под стража” за извършени от Димитров измами.

Георги Димитров е криминално проявен и осъждан, срещу него са заведени 90 заявителски материала за извършени аналогични престъпления.

Мъжът е висок с къса черна коса и челна плешивост, правоъгълно лице, пъстри очи, плътни устни и гъсти вежди.

Гражданите, които имат допълнителна информация за издирвания могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: МВРиздирван
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
mima преди 9 години
toq me izmzmi i men s takuv hutar nacin che nemojah da se osetq zagubih si doma i izleznah s supruga mi i decata na kvartira napravo mi vze vsichko i me vurna otnachalo ako nqkoi ima informaciq kvo se sluchva s nego molq pishete
7
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 11 години
този е с 5 присади за измами последната му измама е че търси хора за работа в Америка или Канада за негов близък в дадената страна заблуждава с това че не са нужни пари а после по деликатен начин ти ги взема и даже има нахалството да се среща и лице в лице да *** хората така че Хора пазете се
6
0
 
1
 
! Отговори
N2 преди 12 години
B 10-KATA!!!!
5
0
 
6
 
! Отговори
баба преди 12 години
Как така от юли 2010??????? Той бе прибран на 06.06.2011 год. във Варна и след 5 дни пак освободен. Какво става тук ????????????
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното в случая е това, че в новинарски сайт е качена снимката на престъпника, дадено е по-подробно негово описание и други данни, съобщили са какъв вид мошеничества върши. Така хем хората, които са го виждали ще помогнат на полицията, хем всички останали ще са информирани и ще се пазят!Би трябвало и по националната телевизията да има някакво предаване в точно определен час, в което да информират относно издирвани лица - и престъпници, и изчезнали. Защото не всеки ползва компютър и интернет.
3
0
 
16
 
! Отговори
миси преди 12 години
той човека направо кърти осъждан криминално проявен ,90 заявителски материала,изобщо за какво го търсите като ще го пусннете
2
8
 
28
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Що е Георги Димитров все е измамник!
1
6
 
18
 
! Отговори
a преди 12 години
ХАХАХА - от юли 2010, а инъче родната пулициа на пази :))))))))))