Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско

Целта и на двете престъпления била кражба на имущество
Обновена: 10 мар 2012 15:18 | 10 мар 2012 15:15, Бойчо Попов
254
Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско
Илюстрация: архив, Импакт Прес Груп

Полицаи от Велинград и Пазарджик са по петите на убиец. Вчера предиобяд в полицейското управление на курортния град е получено обаждане за намерено безжизнено тяло на мъж, се казва в съобщение на МВР.

То е било на 86-годишен велинградчанин И.В, който бил открит в една от стаите на къщата, в която живее.

Дежурна група от разследващ полицай, криминалисти и експерти, в присъствието на съдебен лекар, е извършила щателен оглед на местопрестъплението.

Оказало се, че има следи от насилие. Престъпниците са влезли, след като са разбили няколко врати.

Според полицията от къщата липсва и домашно имущество.

Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик, която е образувала дознание.

Друг пенсионер също е бил убит през същата нощ. 71-годишен мъж е намерен мъртъв в дома си в село Ягодово, съобщиха от МВР-Пловдив.

По първоначални данни смъртта е била причинена от удари с твърд предмет по главата. Няма задържан за убийството, а според разследващи извършителите са влезли в дома на мъжа с цел кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
0
 
! Отговори
SDS преди 12 години
GOSPODA OPRAVLQVASHTI SHTE PRELEE CHASHATA VSEKI MOMENT VZEMETE MERKI ZASHTOTO SHTE POSTRADAT MNOGO ROMI OPA IZVINQVAM SE NQMA DA POSTRADAT PO LOSHO SHTE E SIGORNO
206
0
 
2
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
4eterima *** zadarzani za ubiistvo na turski beznesmen, dvama pensioneri ubiti i ograbeni ot *** ,romski baroni pora4at ubiistvo na prokuror,sako bos na kokaina , pora4a ubiistva ........katunica ,kradat tok , zelezo i kvo im padne ....razdat deca i nie vsi4ki pla6tame za da gi otglezdame ako ne sme im namerili rabota 6te li da kradnat.....e az pitam samo do koga ....o6te edin 4as , den , godina ..........DO KOGA
205
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
248 - разбери, че безработицата и недоимъкът не може да са оправдания !!! В единия случай са били трима млади и здрави, мръсни *** срещу един старец, който при това сам ги е пуснал у дома си, за да ги почерпи !!! Толкова ли беше трудно двама да го държат (или да го държат), а третия да го преджоби? ВЪОБЩЕ НЕ Е БИЛО НУЖНО ДА ГО УБИВАТ... НО СА ГО УБИЛИ и то жестоко !!!!*** ВСЕКИ ДЕН ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ЗВЕРОВЕ, ИЗВЕРГИ - и ние точно като такива трябва да ги третираме !!!
204
3
 
1
 
! Отговори
юнака преди 12 години
и да ги хванат тия ***,ще им дадат максимум 1 год условно,все пак са от електората на Гоце .
203
0
 
9
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Политиката е виновна за всичко, политиката е *** работа. Нали уж искат да образоват ***, но не е така, защото колкото повече необразовани и балами, толкова по-лесно се командват. И не само *** са вече без образование, а и българите. Колко деца от провинцията продължават образованието си след 8-ми клас и какво знание получават в провинцията. А за безработицата, колко е, защо не казват истината. Нямаме никаква сигорност, все по-често стават грабежи и убийства, но никой не казва ЗАЩО..
202
1
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Тези убийства на 200% са извършени от ***! И да ги хванат няма да ги осъдят на повече от 20 години.
201
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Разбирете, че има само два водещи мотива за спазването на законите. Нормалните хора не крадат и не убиват най-вече по морални съображения, но *** нямат морал, защото са *** - затова единственият начин да бъдат принудени да спазват законите е ДА БЪДАТ ДЪРЖАНИ В УЖАС пред ответните репресии !!!!
200
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
226 - точно обратното - ако хладнокръвен човек бъде заплашен, той ще опита да избегне смъртоносния сблъсък, въпреки опасността, а по-малодушният е по-вероятно да грабне оръжието си като го нападнат и да започне да стреля !!!244 - грешиш - преди 10 ноември *** не смееха да крадат и убиват (поне не масово), защото бяха държани в ужас !!! Тогава имаше смъртни присъди, а дори и за дребна кражба милиционерите ги свличаха в мазето на районното и ги смазваха от бой като дървеници !!!
199
3
 
3
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Обществото ражда престъпноста и всички ние сме това общество и до като сме в това състояние на кома, ще има разни банди, които ще грабят и убиват. Системата ни е сбъркана и едва ли ще може да излезем от това състояние. Живеем в 21 век, а има хора нямат работа, гладуват и както се казва гладът е по-страшен от всичко. Защо преди демокрацията нямаше бездомни, гладни, безработни и такива убийства. Тогава имаше работа за всички и за ***, а сега са необразовани и безработни, но това е политиката.
198
0
 
28
 
! Отговори
иван преди 12 години
*** са най защитавания животински вид в България. Защото помагат активно на ГЕРБ да се справи с дефицита на пари за пенсии в НОИ.
197
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.тук да няма пръст ***, той мрази пенсионерите.
196
0
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
до 240А тебе дано те видят трима скинхедс и да ти избият зъбите !
195
15
 
0
 
! Отговори
do balgarin преди 12 години
dano skoro te iznasilqt 5 romi
194
2
 
15
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
до 237мразя някой да ми *** ,и затова ти трябва да бъдеш линчуван!Тука е България и ще се съобразяваш с хората,ясно ли ти е бе ***!?Като не искаш да се съобразяваш ,марш у Анадола,да те трепат турците !
193
0
 
25
 
! Отговори
Карапичо преди 12 години
До преди 80-90 години убийството на *** в русия не се е смятало за престъпление... защо ли?
192
2
 
14
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Наскоро прочетох една статия за мъж от Димитровград-вероятно е бил с нацистки възгледи ,решил да изколя всички ***,взел наточил ножовете и тръгнал из пътищата да търси ***!За съжаление не е открил никъде *** ,и заклал някакъв пазач (не знае дали е *** )!Полицията го арестува ,и пред РПУ-то в този момент се сбрали цял *** катун ,за търсят сметка от задържания !Тая *** няма да я търпим ,която се сбира и заплашва със смърт ,носи брадви,ножове и всякакви оръжия!
191
0
 
9
 
! Отговори
Сърджант и Симпс преди 12 години
Щом Държавата е неспособна да защитава поданиците си, значи, че тя е абдикирала от задълженията си. Вместо и поданиците да абдикират от плащането на данъци, те са лоялни и си плащат...Но поне да им се даде право да се самозащитават като се опрости режима за закупуване и ползуване на оръжие за самозащита! Както е в нашия еталон: САЩ!
190
0
 
12
 
! Отговори
Бай Трендо преди 12 години
Уважами колеги! Защо трябва да откриваме топлата вода. Проблемът е решен още с публикувания в бр. 198 от 30.08.1946 година на Държавен вестник приет от Народното събрание и утвърден от регентите "Закон за трудово мобилизиране на безделници и празноскитащи". За съжаление закона не може да бъде открит в Интернет, но във всяка библиотека в областен град, където се съхраняват старите броеве на Държавен вестник, съответния брой, посочен по - горе е налице. Сторете този труд, прочетете го, поискайте да ви го фотокопират, текстът е разтърсващ и едновременно с това много полезен. Дано го прочетат и нашите скъпи народни избраници, за да могат да го претворят в дела ...
189
0
 
10
 
! Отговори
ДЕМОкрация преди 12 години
Закона в България защитава престъпниците,полицията се купува за много пари също съда и прокуратурата, законите важат само когато тр да се накаже някой и той няма пари да се откупи, гладни крадливи политици с мечти за бъдещето ограбват същото това бъдеще на собственния си народ...бездействаща полиция гледа безучастно престъпленията и само "констатира"...
188
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ужас къде е държавата