Скандал на рожден ден завърши с убит и трима ранени

Кървавата разпра е станала в шуменското село Иваново
Обновена: 11 мар 2012 10:41 | 11 мар 2012 10:41, Красимир Ангелов
94
Скандал на рожден ден завърши с убит и трима ранени
Снимка: Архив Impact Press Group

57-годишен мъж почина, а други трима пострадаха тежко след скандал в шуменското село Иваново, съобщиха от полицията в Шумен.

На 10 март около 18:30 часа в полицията е подаден сигнал, че на улица в селото след възникнал скандал има ранени лица. Към болницата в Шумен са транспортирани четирима мъже.

57-годишен мъж от село Иваново, който е бил с нараняване в областта на корема, е починал на път за болницата.

36-годишния му син, който е с нараняване също в областта на корема, е настанен за лечение с опасност за живота.

Другият син на починалия, който е на 31 години, е с нараняване в таза, а в болница е настанен и 34-годишен мъж с нараняване в крака.

След като им е оказана медицинска помощ двамата мъже на 31 и 34 години са освободени за домашно лечение.

По първоначални данни е възникнал скандал между няколко лица, като част от тях преди това са празнували рожден ден.

За нападението над мъжете са задържани петима мъже от същото село.

По случая е образувано досъдебно производство. Иззет е нож, с който най-вероятно са причинени нараняванията, дървен кол, верига и брадва.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: убитсело Иваново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Цигания преди 12 години
ловещата драма почнала след един детски рожден ден в селото, на момченце, навършило 4 годинки. На тържеството от пострадалото семейство е бил само тежко раненият Недрет. Не е ясно какво се е случило там и за какво двете групи са се скарали. Нападателите живеят в ромската махала на селото, а нападнатите накрая на Иваново, по пътя за Методиев
63
0
 
0
 
! Отговори
ЦИГАНИЯ преди 12 години
След масов бой, станал на улица в село Иваново в събота около 18 часа, в който двете страни са се налагали с ножове, вериги, брадва и дървен кол, равносметката е трагична. Един човек е бил убит. Това е 58-годишният Рамадан Рамаданов, баща на двама сина, който се опитал да разтърве биещите се. По-големият му син Недрет, на 36 години, бере душа в шуменската болница, а по-малкият, 31-годишният Мехмед, е оцелял по чудо с малки наранявания.
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пияндурска история - наистина нацията се опиянчи и опростачи, ако греша простете!!!!
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се колят тъпите бантути, дреме ми на банана за пияните скотове........
60
3
 
0
 
! Отговори
DUHOVNO BOLNI преди 12 години
HAIDEEEEEEEEEEE TEMATA E ROMI DAVAI NA MASLINITE KOMPLEKSARIRE PLUITE NAI MNOGO PLUETE ROMITE I AMERIKANCITE SET TYAN SA TURCITE I NAI POSLEDNO EVROPA NAI MNOGO UVAJAVATE PUTIN I SIBIRSKATA DEMOKRACIA .
59
5
 
0
 
! Отговори
jamba преди 12 години
abe 82 ti da ne si Gospod Bog ta 6te kaje6 koi po kolko 6te rajda vie balgarite na 12 se proebavate i do 30 imate po 30aborta koito gi pravite sas znanieto na roditelite a majete 4akat da razduhat bade6tata mu jena i kato stane na 35-36do 40godini i se ojeni gorkia za niakoia ot tezi i si sazdadat"6tastlivo"semeistvo isled niakoia godina se razvedat i jiveiat kato lalugeri samotni i mirizlivi aide i as sam balgarin i znam ama sam jenen za ciganka
58
2
 
4
 
! Отговори
минаващ преди 12 години
Селска идилия. Етносът няма значение.
57
1
 
18
 
! Отговори
циганин преди 12 години
Не знам от какъв етнос са, а и не ме интересува ***, Българи,Турци няма значение трябва промени в законодателството за това трябва да се борим. Не ми е приятно като чета нападките но какво да се прави родил съм се ***... и като казвам, че трябва да се борим имам предвид всеки честен гражданин на България не зависимо какъв е лично аз съм ЗА смъртната присъда
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 65. Виждам, че си бъкан от към интелигентност за какво етническо прочистване говориш *** такъв ;) Отворете си малко очите и вижте истинските и големи престъпници. Не защитавам крадливите ***!!! Има хора и хора и между тях има свестни... що се отнася до крими новините те са 50/50 дане кажа и повече от към етническа принадлежност ай със здраве
55
3
 
41
 
! Отговори
цигани преди 12 години
Колове, вериги,брадви, ползувани при "честване на рожден ден" разкриват, че това са ***.И толкова ли ВСИЧКО им е наред, че да ПРАЗНУВАТ????Аз и близките ми НЕ ПРАЗНУВАМЕ, защото нямаме пари.Затова казвам, че РАЖДАЕМОСТТА на *** трябва да се ОГРАНИЧИ!За какво са ни ТЕХНИТЕ деца, които като пораснат, ще бъдат същите убийци, пияници, празнуващи с колове и брадви?От КАКВО се срамуват управляващите, че не приемат ЗАКОН за качествени БЪЛГАРСКИ граждани?ИЛИ както в ИТАЛИЯ- *** не работят, не учат, ЧАКАТ на социални помощи, НО И НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ!!!!!КОйто се прави на животно. ще живее като животно!КОГА и нашите държавници ще ЛИШАТ ТАЗИ *** от избирателни права?? Ласкаят ли се *** и безмозъчни да "ГЛАСУВАТ" за тях???? ТОВА е най-голямото унижение за един държавник! Да се запита"КОЙ гласува за МЕН?"
54
1
 
18
 
! Отговори
предложение преди 12 години
за заглавие"*** скандал завърши както обикновено с едва трима убити" ,да ги *** у ***.
53
6
 
12
 
! Отговори
лал преди 12 години
И после ми разправяйте че МАРИХУАНАТА Е НАРКОТИК,ама кой е обил някой след употребата и....А тия пияните се колят,като месари,а на другия ден питат другите кой са заколили защото не помнят нищо....*** и *** народ с изкривено мислене за някой неща...
52
6
 
6
 
! Отговори
Време е преди 12 години
Във вторник ще има протест в името на АНТИКОМУНИЗМА.Виж в дясно "БЛОГОВЕ".Време е да се изправим срещу комунистическата ***,която оглозга България,създала олигархичният модел.Време е да сменим корумпираните съдии и да изземем незаконно придобитото имущество от комунистите,бандитите и мафиотите и да го върнем на народа.Народа ни загива.
51
18
 
3
 
! Отговори
X преди 12 години
KOLKO STE ZLOBNI RASISTI NIKADE NE PESHE CHE SA *** AMA SAMO S PISANETO SHTE SI OSTANETE STRAHLIVI STE XA XA XA XA
50
1
 
35
 
! Отговори
свидетел преди 12 години
Бях войник в Хасково през 1972 г.Поделението беше до ЦК.*** правеха сватба по 7 дни.Последния ден ставаха сватбарските "традиции".Почти всяка седмица по 1-2 *** даваха фира и няколко в реанимация.*** след една ракия става войнствено настроен и първосигналното заработва.Ако се сбият две фамилии става голям екшън,какъвто няма и в Холивуд.
49
4
 
6
 
! Отговори
do 67 преди 12 години
"" ще дойдат великите сили и ще разделят БГ на части. ""......................................................... :)))НАРОДА е великата сила уважаеми, хората на една страна са великата сила. ТИ би могъл да бъдеш великата сила, ако за малко излезеш от дупката си и се заявиш като личност, като човек с права и ценности.Хората, които не се страхуват а излизат и протестират и си търсят правата - те са великата сила на една държава !Мишките които само се крият по кухните ... зад мониторчето и зад полата на жена си и редят за "световния заговор", те ... просто не стават за нищо ... бреме и мъртав товар за обществото сте.
48
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В това село щом така празнуват РД, смятай какво е на сватба!!
47
1
 
4
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Аз за това не празнувам-От пинитлък , а и да не се изтрепем.
46
13
 
9
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Не пише дали са *** или не, но не е изключено и да са българи... Алкохолът не прощава на никого...
45
23
 
9
 
! Отговори
26286566 преди 12 години
Единственото по лошо от *** са селяните