Младеж бе наръган с нож в студентско общежитие

Възникнал е скандал между бившия и сегашния приятел на момиче
Обновена: 25 мар 2012 15:17 | 25 мар 2012 15:04, Елка Василева
45
Младеж бе наръган с нож в студентско общежитие

Нов инцидент е станал в Студентския град в София. Младеж е бил наръган с нож в стая на студентка в общежитие. Възникнал е скандал между бившия и настоящия приятел на момичето, съобщи БНТ.

Бившият дошъл с още един младеж. И двамата са криминално проявени за хулиганство и кражби.

Нараняването не е сериозно. Въпросът е, че в студентските общежития продължават да влизат хора, които не са студенти, и то с ножове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: ножСтудентският град
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
6
 
! Отговори
Елица Стоянова преди 12 години
Докога медиите ще търсят сензация и запълване на място или ефирно време с показване на всеки битов инцидент, поставяйки всички студентски блокове под един знаменател?!?!??!?! Ама каквито ни политиците, такива- медиите!
13
4
 
2
 
! Отговори
чарли преди 12 години
Това новина ли е.Нищо,когато не са трима заклани двама застреляни,няколко изнасилени,това е новина.А тук един боднат с нож и голяма работа.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви мерки, каква полиция? Нашите разглезени дечица и в петзвезден хотел да "студират", пак ще намерят начин да си избиват комплексите, самоизбивайки се... Държавата ли трябва да ги пази, след като ние не сме ги възпитали?
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тези студенти, които живеят в частни квартири кой ще ги пази ? Пълна селяния - навремето немаше такива работи ...
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да ги закрият тези общежития! Нека студентите си търсят частни квартири. Така и татю ще разбере, че е пратил детенце да се изучи, а не да си живее живота "у Софията"!
9
5
 
5
 
! Отговори
. преди 12 години
Мерките са затегнати , бардаците са затворени , полицията си върши работата , патрулира яко (не спи в патрулките) , чакаме едни пари за новия "кампус" и всичко ще е перфектно, на свинче - звънче !
8
6
 
13
 
! Отговори
Victimized преди 12 години
София можеше да е мн приятен град , това е град които съществува от хилядолетия , единствените европейски столици съществували в античността са София и Атина . Малоумното управление последните 50 и особено последните 20 години , превърна тази красива столица в място за събиране и доказване на най-големите комплексари . Трябва да се помисли мн сериозно по въпроса с централизацията и баланс м/у големите и по малките градове . Не съм от Сф и съжалявам , представям си на столичани какво им е !!
7
4
 
8
 
! Отговори
по-здрав от село преди 12 години
...А така,жалки ***,всеки ден по поне 1 такава случка и-колкото по-малко останете ПО ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР ТАМ,толкова по-добре за всички ни......
6
2
 
28
 
! Отговори
Студентски разВРАТ преди 12 години
Пак се изпотрепаха. ***! Лачено, дискотеки, скъпи лимузини и пиячка. Всеки размахва нещо: кой сатър... На финала ДИПЛОМА за... ВИСШИСТ. Леле! Тия са бъдещето на нацията. Ужас!
5
1
 
6
 
! Отговори
Миусука Мадете преди 12 години
До Габи. Кой за какво си мисли:)))))
4
4
 
20
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Глупави хора! Вместо да опънат поотделно, а после и заедно студентката, тръгнали да се бият и то в стаята на момичето, което пък е всичко друго, но не и студентка! Ама то и момчетата май че само носят името студенти, а иначе са си прости пишлемета, дошли кой знае откъде да харчат на родителите си парите! Сега няма ли пак да тръгнете на протест с/у вечерния час, нагли недорасли мамини и татини хлапаци?! Още не изсъхнали сълзите на майката на перничанчето Марио и се явиха нови кандидати за слава... Г-да ректори, очевидно ще се наложи да плащате на полицаи да помагат на портиерите за въвеждане на ред в общежитията! Ако тези сгради въобще може да се нарекат СО, а не долнопробни пиянски и за оргии бардаци!
3
3
 
11
 
! Отговори
Миусука Мадете преди 12 години
Тия са искали тройка да спретнат, но не са се разбрали кой да е отгоре...............
2
7
 
22
 
! Отговори
Nikolay_H преди 12 години
Това не е студентски град... Това е покварено място, където е събрана изметта на България... От колко и въже "студенти" които идват с прасетата и бурканите от село и започна слободията... А се предполага, че там е бъдещето на България... Мерси за такова бъдеще..
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...в студентските общежития продължават да влизат хора, които не са студенти, и то с ножове."Да влезе някой с бомба и да се свършва! Там озаптяване - няма :)