Счетоводителка гушна 200 бона от шефа си

Пет години 34-годишната Людмила "източвала" фирмата
Обновена: 29 мар 2012 17:35 | 29 мар 2012 17:22,
41
Счетоводителка гушна 200 бона от шефа си
34-годишна счетоводителка свила 200 бона от шефа си. Снимка: архив, Dnes.bg

34-годишната Людмила Пашева е арестувана, след като завлякла собственик на пловдивска фирма с 200 хиляди лева.

От 5 години тя му водила счетоводството, но измамите й лъснали сега, след като източването на сметките станала прекалено видно.

Шефовете на охранителна фирма гласували пълно доверие на счетоводителката, като й разрешили да се разпорежда със сметките.

При счетоводна проверка обаче се оказало, че голяма част от плащанията са пренасочвани към сметки на бизнесмени, с които компанията няма взаимоотношения, или към личните сметки на счетоводителката.

Част от парите Пашева твърдяла, че внася за осигуровки на служителите, но отново прибирала парите в джоба си.

Срещу 34-годишната жена ще бъдат повдигнати обвинения за набавяне на имотна облага в особено големи размери, съобщиха за Dnes.bg от прокуратурата.

След сигнала за крупната измама полицията е претърсила жилището на счетоводителката в пловдивския район „Южен”.

Иззехме множество платежни нареждания и други счетоводни документи на фирмата, както и два компютъра, чрез които са вършени измамите, заявиха от „Икономическа полиция”.

Недобросъвестната счетоводителка е в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Пловдивсчетоводителка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Парите са укривани от собственика на фирмата и когато от данъчните се усещат, че не се внасят парите коректно, натопяват счетоводителката като нагласят нещата, че не са знаели и тя е действала сама. Айде не ми ги обяснявайте, че никой 5 години не е погледнал сметките на собствената си фирма и не усеща как 200 000лв са изчезнали
37
0
 
5
 
! Отговори
Лмн преди 11 години
а колкото до счетоводителката - затвора ще и е малко
36
4
 
5
 
! Отговори
Лмн преди 11 години
Сот Барс??? Те са супер готини, работя в тая фирма и не виждам защо трябва да говорите такива глупости за тях. Те са коректни с мен и не виждам смисъл да обсъждам какво правили шефовете. Аз си върша работата и те ми плащат за това и се държат супер готино с всички!!!
35
1
 
6
 
! Отговори
ЕЕее преди 11 години
Ееее страшни сте, това българина е много мръсно племенце.... Как може без да знаете да коментирате и да плюете тези хора!!! Те били крали, те били такива.... а вие какви сте....най-вероятно общи работници....Като сте толкова отворени направете си собствен бизнес и работете за себе си и тогава да видим как ще запеете друга песен!!! За тези, които не си вършат работата, много ясно, че шефовете са им виновни..... е за това България е на тоя хал - завист и злоба....
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ураааааа - и така, както си тръгнала да мечтаеш могат да ти се сбъднат и всички анални мечти, като ти подарим "ненарязаната краставица" !!!
33
5
 
3
 
! Отговори
ураааааа преди 12 години
Че е крала, няма човек който е работил в СОТ БАРС и да не е бил потърпевш от това. Въпроса е че не е само тя. Всички шефове там са крадци и мошенници. Злоупотребите са космически на гърба на работниците. Дано като я притисне следствието да ги изтропа всичките и да станат съседи по килия. Само като си представя картинката Людмила Пашева, Нина Червенякова и Анна Малчева съседки по килия и си менкат ненарязана краставица. Просто красота. Това да го бях мечтала, щях да си мисля, че не е постижимо.
32
0
 
3
 
! Отговори
miro преди 12 години
kakvo da se kaje osven AL4NOST vzemal vzemal 4ove6koto oko nqma naqjdane :D
31
0
 
1
 
! Отговори
Бръмбър преди 12 години
То така и неграмотни роми източва ДДС за милиони.
30
0
 
4
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Какво значи "набавяне на имотна облага"??? Пишете го КРАЖБА!!! Откраднала ги е чрез имама...
29
3
 
6
 
! Отговори
йордан преди 12 години
значи ще повдигнат обвинение а когато шефа не изплаща заплатите гладуваме стачкуваме и тн.но за него обвинение няма и тъпият работник пак е от страна на булката
28
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 12 години
До 13:Браво Пламене,Не се бях замислял затова! Естествено *** от dnes.bg няма да дадат отговор на неудобния ти въпрос!
27
4
 
17
 
! Отговори
алооо преди 12 години
Тая фирма е източила поне 2 000 000, за да не усетят 200 000, а може и много повече да са претакани. Тука се е точило ДДС, прали са се пари и момата е щипнала някой лев. Щом има балами да и вярват. Парите винаги трябва се контролират от 2-*** независими един от друг човека- управителя и счетоводителя, или финансов мениджър и счетоводител. Както винаги истината е погребана под един тон простотии и замазване на очите.
26
4
 
20
 
! Отговори
mhm преди 12 години
Щом е крала от шефа (крадеца)-може!
25
4
 
27
 
! Отговори
коко преди 12 години
името на фирмата е Барс охранителна фирма тази жена е изкупителна жертва
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
28-ми, това прави по около 3 бона и малко на месец - средно. Мислиш ли че не ги е изяла и ***, отдавна при това?
23
1
 
7
 
! Отговори
Счетоводител преди 12 години
Повечето колеги са мноо зле! Посочената трябва да е била крайно.... неинтелигентна, да не кажа ***, не само за да източва, а и да източва по такъв начин! Да не говорим за морал. Да беше се договорила за свестен хонорар, а не да краде - и пак повтарям - по най-левашкия начин!
22
3
 
21
 
! Отговори
от фирмата преди 12 години
Айде бе, свила 200 000... сигурно е свила 200 лева, а останалите са се "самооткраднали" от нашите чорбаджии
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ааа ако някой е дал пълномощно ,защо после ще се сърди че е окраден? Пада им се на собствениците на фирмата! Много модерното не е много сигурно, а ?
20
2
 
3
 
! Отговори
rosenbosen преди 12 години
До 23:Вие говорите пълни глупости!!! С едно пълномощно за електронно банкиране мога да си превеждам и тегля пари когато и колко си поискам. Стига сте писали без да знаете!
19
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 12 години
А вие за електронно банкиране чували ли сте ? От там може да си превеждаш пари на когото искаш не ти трябват пълномощни не ти трябват подписи имаш един код и си превеждаш.