18-годишен намушкан шест пъти от охранител пред бар

Младежът е с опасност за живота, охранителят е в ареста
1 апр 2012 13:19,
107
18-годишен намушкан шест пъти от охранител пред бар
Намушканият младеж е отведен в болница в Пловдив. Снимка: Булфото

18-годишен е с опасност за живота, след като е бил намушкан пред заведение в Асеновград, съобщиха от МВР.

По първоначални данни около 23.30 часа младежът посетил игралната зала на площад "Акад. Николай Хайтов", където го чакали петима негови познати.

На входа асеновградчанинът демонстративно попречил на бодигарда да установи самоличността му.

Афектиран от неговото държание 28-годишният охранител от Пловдив се опитал да избута навън младежа.

При настъпилата схватка между двамата се намесили и приятелите на младежа. По време на масовия бой пълнолетният младеж ударил с пепелник по главата служителя и го повалил на земята. После се нахвърлил върху него и започнал да го удря в лицето.

За да се защити охранителят извадил нож и намушкал няколко пъти младежа.

Пострадалият е откаран в болница в Пловдив, където са установени шест прободни рани в областта на гърдите и корема му.

В ареста на РПУ – Асеновград за 24 часа е задържан 28-годишният охранител.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** istoriq otnovo
26
3
 
4
 
! Отговори
ohranitel otli4no be преди 12 години
da podkrepim ohranitelia kato zanesem po edna razvalena tikva, edin vkisnal pipon i skaskana kratuna pred vseka *** pradliva centrala.ohraliteiu, kazi ot deka si kupil nijkata, 4e kato gleam sto pepelnici se motat iz-naokolo, 4ovek neznae, treba si. dano 18 godishnia pukne v razkosh ot nakacali go muhi. kakav velik podarak za roditelite si tva laiono e postignalo to4no za Velik den, eh velko Velko Velko, maianata ti govnio, sega se nadiavam 4e *** ti sa iztekli ot 4ervata i zag
25
0
 
32
 
! Отговори
До умерен преди 12 години
Бе трябва направо да ги кастрират. Всъщност всеки дето не може да се грижи за децата си, трябва да го кастрират, за да не прави повече ***, независимо българин, ***, турчин или там като какъв се самоопределя. Евентуално може да се остави *** и яйцеклетки в съответна банка, за да може все пак да има деца, ако един ден си промени положението.
24
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един написа че е *** и всички се съгласиха веднага... Голяма самозащита ще да е било, онзи е ръгал яко... И двамата са ***!
23
2
 
43
 
! Отговори
умерен преди 12 години
А защо няма комендански част за ***? Защо не живеят в оградени с бетоони стени и бодлива тел гета където след 9 вечерта се затварят входовете с помоща на бетонни панели , които с е поставят с кран за да няма местене? Така беше навремето в ЮАР и те бяха цъфтяща държава...............вързъха се по акъл ана Запада , дадоха права на *** и западнаха,също като нас
22
4
 
65
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Правилно е постъпил охранителят, това е позволено при самозащита! Трябвало е обаче да го намушка в краката а не в гърдите! Все пак това *** си го е търсило, може и да е било дрогирано! Изобщо днешната младеж са пълни ***, без култура, образование и бъдеще!
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая работа ми мирише на *** Джери
20
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния *** с братята си са се правили на отворени. По тези зали ходят само ***.
19
2
 
50
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Ей *** - ще ви видя като някоя групичка 18 годишни пияни наркоманчета пребие сина ви или изнасили дъщеря ви или вас, ква песен ще пеете. Кви са тия да се правят на отворени. Само за това заслужават да ги спукат от бой, щото явно родителите им са ги изпуснали.... Сега остава и да накажат човека задето се е защитил.
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***...........ти знаеш ли кой съм аз е нещо като код на честта на мачото у нас, незачитане на правила и закони е норма за истинския мъж.....следват псувни, бой , калъчкиКъде са били другите охранители? В таз *** май въпросите са излишни...........но *** с е прави от прасета, не от хора
17
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откакто няма казарма всички съвременни *** ходят въоръжени с ножове. Изобщо не е сигурно дали е станало точно така както го представят медиите. А и какъв бодигард е този след като един 18 годишен може да го пребие така. Защитил се бил с нож - много яростна защита ще да е била след като е надупчил на няколко места другия... Абе хвани единия , удари другия..
16
1
 
46
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
Да бе, мишко, да се прави на ербап и да не спазва установените правила за пропуск, да го уради с пепелник в главата, да го повали на земята и да го рита - пък на тебе охранителите и другите са ти виновни. Дай боже тебе или детето ти (дано имаш) така да му скочат и така да го налагат, да те питам тогава какво ще напишеш от мишата си дупка дето ти го набутват всички ежедневно и не смееш да се обадиш. Ще дойдеш да платиш на такъв като мене да те измъкне от *** не ами... Ама сега иначе знаеш.
15
0
 
58
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
а как да стане от земята и да извади перото,за да погали този *** бе,*** ? Това имал в джоба,това изкарал.Ако беше фатален удара с пепелника,каква песен щеше да пееш сега ?
14
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уж шестима го нападнали а е наръгал само един и то няколко пъти...
13
15
 
6
 
! Отговори
ТЪМНО ЧЕРЕН НЕГЪР преди 12 години
Трепайте се, трепайте се... още няколко години и идваме ние новото поколение!
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаи, охранители, съдии, законотворци, адвокати....Кога хората ще разберат, че тези, които на теория трябва да ги пазят и да им служат, са най-голямата опасност и най-големите престъпници.
11
3
 
70
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Срещу шестима пияни *** един нож е малко.Стоп-патрончета му е майката, три броя, другите бойни - ако след третия изстрел чакалите не се разбягат, следва стрелба на месо!
10
0
 
52
 
! Отговори
!!!!!! преди 12 години
Каквото повикало, такова отговорило.
9
0
 
38
 
! Отговори
Бо преди 12 години
Младежите вече съвсем изпушиха!
8
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Охранител. Само в тази страна за тази професия може да бъде взет всеки ***. По идея истинските охранители имат поне елементарна подготовка по анализ на поведението и психонализа с цел да се предотвратяват подобни кретении като се открие и се опита да се успокой "бабаита" с двадеситината приятелчета зад гъба (дали такава помощ им е необходима за всяка мъжка работа а???), подготовка по бойни изкуства, боравене с оръжие и координация с други служители и органи на реда, но тука е *** така че