Разследват полицай за побой над ученик в Пазарджик

Криминалистът твърдял, че момчето заплашвало жена му
1 апр 2012 09:19,
87
Разследват полицай за побой над ученик в Пазарджик
Снимка: Impact Press Group

Полицай от Пазарджик е разследван от прокуратурата заради жалба, че е пребил 17-годишен ученик.

Срещу криминалиста Виктор Костадинов има и образувано дисциплинарно производство, потвърждава пред в. „Монитор“ говорителят на полицията в града Мирослав Стоянов.

Проверката трябва да докаже какво точно е направил служителят на реда и дали е превишил правата си, посягайки на непълнолетния младеж.

Всичко започнало една вечер, когато пострадалият Михаил Цонев отишъл да вземе приятелката си Мая от нейното училище в центъра на града. Тя била с дъщерята на полицая - Христина, която, разделяйки се с тийнейджърите, показала среден пръст на Михаил, твърди самият той.

Обиденият Михаил обаче решил да разбере защо момичето е реагирало така към него и й позвънил по телефона. Слушалката вдигнала майката на Христина.

„Телефонът се подслушва. Не ни безпокой, защото знаеш ли кои сме?”, заявила жената.

Младежът затворил, но ядосаната майка му звъняла три пъти. Най-накрая на мобилния се чул гласът на униформения Костадинов, който попитал тийнейджъра къде се намира.

След като се уговорили, полицаят пристигнал с две патрулки и шестима негови колеги, с които прибрали Михаил и приятелите му в районното.

Ще ми се молиш на колене!, крещял полицаят и удрял шамари на младежа, после го ритал с коляно в корема и слабините, което е доказано и в медицинското свидетелство, издадено от съдебния лекар д-р Борис Пеев.

Родителите на пострадалото момче Нина и Стефан Цоневи са категорични, че ще стигнат и до Европейския съд за правата на човека, но ще търсят отговорност от самозабравилия се полицейски служител.

„Ако не беше министър Цветан Цветанов, с когото лично се срещнах, да ускори проверката, още материалите щяха да си седят на нечие бюро“, възмутена е майката.

След като пазарджишките прокурори си дали отвод заради съвместната работа с Костадинов, разследването се поело от прокуратурата във Велинград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо не е точно. Част от историята се скрива, едва ли нещата са точно такива... Просто причината и следствието не си кореспондират.
23
7
 
38
 
! Отговори
Българин преди 12 години
И обърнете внимание:ДВЕ ПАТРУЛКИ И ШЕСТ ПРАСЕТА СРЕЩУ ЕДНО 17-ГОДИШНО МОМЧЕ ?!?И НИЕ ОЧАКВАМЕ ТАЯ СВИНСКА *** ДА НИ ПАЗИ ?!? Поредно доказателство, че ушевите са като *** - за да им дойде смелост, трябва да се съберат на тумба !!!! И едните и другите са наглеци и *** - единствената разлика е, че *** се ражда, а Ушев го назначават !!!
22
2
 
4
 
! Отговори
MEN преди 12 години
A.C.A.B.
21
2
 
8
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Това ще е винаги дереджето в Бг, докато управляват бивши комунисти и милиционери и докато на възлови места в системата им са само пенсионери и милиционери от време оно.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От цецковата милиция да ни опази човек, другото не е страшно.
19
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Ушевите *** са много отворени, когато посягат на възрастни хора или тийнейджъри, но стоят мирно пред *** бандити !!! НЕЗАБАВНО СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ И СЪД ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ ЗА ЦЕЦО *** !!! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ Т.НАР. "ПОЛИЦИЯ" ДА НИ ТЕРОРИЗИРА, ВМЕСТО ДА ЗАЩИТАВА СОБСТВЕНОСТТА И ЖИВОТА НИ ?!?
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В случая не е виновен само служителят, а пряко и тези които го ръководят. На какво основание е бил задържан въобще младежът в РПУ и какво тежко престъпление е извършил, съгласно каноните на правото и закона на МВР. Просто анархия и там си правят всичко каквото искат без всякакъв контрол от страна на ръководството.
17
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1. Да бъде уволнен за превишаване служебните задължения.2. Да бъде глобен преди това за уронване престижа на полицията.3. Да бъде съден за побой над непълнолетен и нанесени вреди.4. Дано му се върне и ако не пребита ,то нещо друго да се случи на дъщеря му!
16
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100% е виновна свинята. На всички е ясно, че си е превишил дебелашките права.
15
7
 
16
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Пазарджишкото Милиционерско *** е доказано най-*** *** развъждано в Задунайския *** създаден преди 134 години от руски *** за 32 тона златоРуската *** Грозданов завършил РабФак в Москва и неговото потомствено комунистическо ***(син на *** и баща на ***) Стоянов представителна извадка за кадровия състав на Пазарджишкото МВРО(***)***, ***, ***, ГАД, ***, ***, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕРКАЗАХ !!!bulgarya.co.cc
14
1
 
3
 
! Отговори
До №13 преди 12 години
Ей,с това гледане на порно по цял ден ти се чудя как ти остава време да прочетеш и новините...
13
3
 
12
 
! Отговори
да знаете ! преди 12 години
ето ,не мога да пиша коментари по повод аец белене ,*** умишленно ми блокирва ,и каква е причината причината е че пиша против мутрите от Герб ,изразявам гражданската си позиция това е в правото ми ,сигурен съм че има и други като мен , това е демокрацията ,информационно затъмнение .
12
1
 
30
 
! Отговори
made in bg преди 12 години
значи той има дъщеря на същите години, но без свян удря в слабините 17г момче-а дали бил доволен ако негов колега налага дъщеря му в яйчниците? толкова изпостя бг народа ...както се казва вашите грехове са зад гърба ви а чуждите пред очите ви...не може всеки да раздава правосъдие а само държавата да не го прави...трябва гражданско общество а бе обществено *** граждани
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като се уговорили, полицаят пристигнал с две патрулки и шестима негови колеги, с които прибрали Михаил и приятелите му в районното.егати полицайчето комплексарно ,харчи държавни бюджетни пари от данъкоплатците ,вика шесте си колеги да му помагат по всичко личи че и те са *** без мозък като него ,разкарват се с колите пак на сметка на данъкоплатеца . егати демокрацията . след тази случуа всички би трябвало да са уволнени ,ама какво ще се случи ха ха ха нали си знаем от много време .
10
7
 
5
 
! Отговори
. преди 12 години
Така никога не съм защитавал полицията , тя е под всяка критика , но в случая просто отдалече смърди , че Мишо е тормозил щерката на куката, за да се стигне до отчаяни заплахи от майката и лъжи , че телефона се подслушва , явно е вбесил полицая. Просто т'ва което са написали журналята е супер нелогично и явно ни вземат за ***. Разбира се това 17 годишно момче и куката трябва да си получи заслуженото , но не го изкарвайте светец !
9
2
 
25
 
! Отговори
Интересно е преди 12 години
до къде се докарахме милиционерите да не се занимават с ПРЕСТЪПНИЦИТЕ а да идват с патрулките и да плашат НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ??? с ДВЕ ПАТРУЛКИ И ШЕСТ ПОЛИЦАЯ дошли!? брей абe,ОТВОРЕНИ тия БЕ-АКО Е *** КВАРТАЛ ДА ЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ТОЛКОВА БЪРЗО ИЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ ДА ГИ ПРИБИРАТ?значи всеки който има познат в МВР става ГОЛЕМ ИГРАЧ и може да плаши всички????
8
0
 
12
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 12 години
Даже Цветанов се намесил не истина от един пръст до къде се стигнали тия по зле и от талибаните хахахаххаа
7
0
 
24
 
! Отговори
СОТЕ преди 12 години
Тука егаси *** история една показала пръст другия званял после да се кара третия отишъл с 6-*** колеги оня ги посрещнал с кварталната банда кибици егати и ЕВРОПЕЙЦИТЕ.
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
полицеска безнаказаност ,ако България беше нормална държава такива комплексарни *** с пагони нямаше да си правят каквото си искат . награя всичко ще покрият
5
4
 
9
 
! Отговори
Холандец преди 12 години
Полицайчето ,мну зле- причакай го някаде напраи му проверка ,мушни му 10 хапа в джоба и е готов,ще му се преобърне живота