Задържаха държавна служителка от Кнежа с подкуп от 320 лв.

Жената изнудвала собственик на животновъдна ферма
13 апр 2012 18:57,
61
Задържаха държавна служителка от Кнежа с подкуп от 320 лв.

47-годишна жена от Кнежа е била задържана вчера с 320 лева, получени като подкуп, съобщиха от Областната дирекция МВР в Плевен.

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и разследващ полицай вчера предприели процесуално- следствени действия по образувано досъдебно производство и задържали жената с 320 лева. При последвало претърсване в офис в Кнежа били открити още 16 банкноти с номинал от 20 лева.

Парите били поискани от собственик на животновъдна ферма в общината, за да не му бъде взета проба сурово мляко за удължаване на категоризацията на млекодобивното стопанство. Поискана облага от длъжностното лице, за да не извърши действие по служба, била в размер на 440 лева, но вчера тя взела само 320 лева.

Банкноти са иззети. 47-годишната жена е привлечена в качество на обвиняема за престъпление по чл. 302, т. 2 във връзка с чл. 301, ал. 1 от НК. Наложена и е 24- часова мярка "задържане под стража". Внесено е искане за постоянното й задържане. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: арестКнежаподкуп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
17
 
! Отговори
Щото е в КНЕЖА. преди 12 години
В София ежедневно се прибират пари на ръка ,ама никой не ги лови.Просто госпожата е объркала града за рекетиране. Следващият път ела в София и няма никой да те закача , защото всички са в кюпа.
36
2
 
10
 
! Отговори
пръц преди 12 години
такива са им служителите, нали си ги избират по собствен образ и подобие.......наши хора на всички места и йерархия, затова и администрацията е некомпетентна и алчна.
35
1
 
17
 
! Отговори
Цецо Шестака преди 12 години
до 34Хващаме ги ежедневно бе......за дедовия!
34
1
 
9
 
! Отговори
Цецо Апартаменто преди 12 години
Щом няма риба - и ракът е риба!
33
2
 
15
 
! Отговори
9689 преди 12 години
Голяма работа,има една с 320 милиона,всички я знаят но никой не прави нищо.До като се краде на едро и това е държавна политика,до като хората изнемогват такива новини са неуместни.И тези некадърници водят държавата до пълна разруха-до кога?
32
3
 
21
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Боже, Боже...с какво занимават народа, с някв'и си 300 мижави лева подкуп.ЩО НЕ ХВАНАТ ОНИЯ ТАРИКАТИ С МИЛИОНИТЕ ПОДКУПИ, МАСКИРАНИ КАТО КОМИСИОННИ.ЩЕ..ама друг път, нали!
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Бойко Борисов и Симеон Дянков, които откраднаха парите от фискалния резерв и пенсионните фондове кой ще ги задържи?????? Колкото по тая новина - близките на полицайката трябва да му направят главата компот на тоя фермер, не стига, че цакат потребителите си с разредено мляко с вода и всякакви отрови и лекарства, ами и топят тоя и оня! Никаква прошка за такъв долен ***!!!!!!! И недейте ми разправя, че нямат пари, цицат стотици хиляди левове еврорубсидии и млякото им пак е пълни ***!!!
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
щом са му искали пари на животновъда да не му анализират млякото, ясно е че не е стока. обаче това някак си остана без внимание
29
6
 
20
 
! Отговори
здравен инпектор преди 12 години
Никъде не се споменава , че това е *** ветеринар от накалинчената агенция по безопасност на храните.Тази измислена агенция се ръководи от ветери които се кичат с титлата доктор. Такива доктори са , че си ядат пациентите. Разбиха такова звено в бившите РИОКОЗ подготвени и дипломирани специалисти , за да създадат накалинчена агенция под вещото ръководство на Миро мършата вкарал 25год ирландско месо.
28
11
 
16
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
При тези цени , държавния служител с 300-400лв заплата какво да прави бе ? Същото е и при катаджиите , с ниски заплати са , ако не ви е известно и заради това са принудени да ви муфтят , а това , че му се е изгубило мярката е друг въпрос. Нарочно се поставя народа в такова положение , а после обясняват с "еми то народа такъв , та затова ..." Народа е пластелин , който шепа хора оформят както си искат . Други пък са принудени да злоупотребяват , защото инак изхвърчат .
27
7
 
1
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 12 години
Не забравяй, че още стоят бараките, във Дахау . Цигойна..................
26
9
 
4
 
! Отговори
ccc преди 12 години
Vseki vika che politicite ne si varshat rabota, ama kakvo rabota da vyrshat kato naroda nestava be? Prosto ne stava!!!
25
8
 
0
 
! Отговори
циганин преди 12 години
бате дай на мен да ти удрим печата :)ние сме бъдещето на българите !
24
2
 
20
 
! Отговори
борец преди 12 години
корупция, беззаконие, престъпност!
23
2
 
4
 
! Отговори
жертфа преди 12 години
докато ти земе парите ти се мазни после върви да я гониш
22
7
 
7
 
! Отговори
росен преди 12 години
затвор затвор за тая измамничка върни си на хората парите това са кървави пари
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
докато тия мутри комунисти окрадоха милиарди и продължават ,обикновения българин стигна до там от немотия да се прецаква един други го за дву и три цифрени суми ,семейства се избиват по между си ...възможно ли е още да изпаднем?
20
2
 
8
 
! Отговори
иво преди 12 години
всички които са жертва на тая хубавица захаяинка да си търсят парите
19
12
 
13
 
! Отговори
жулев преди 12 години
парите са били за кампанията на ГЕРБ,в Кнежа ще има избори.Герберите масово купуват гласове,раздават кебапчета,козунаци!
18
2
 
7
 
! Отговори
pewo преди 12 години
тя взимала такса на вси4ки ферми от 400 до 500 на опщина кнежа