Задържаха държавна служителка от Кнежа с подкуп от 320 лв.

Жената изнудвала собственик на животновъдна ферма
13 апр 2012 18:57,
61
Задържаха държавна служителка от Кнежа с подкуп от 320 лв.

47-годишна жена от Кнежа е била задържана вчера с 320 лева, получени като подкуп, съобщиха от Областната дирекция МВР в Плевен.

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и разследващ полицай вчера предприели процесуално- следствени действия по образувано досъдебно производство и задържали жената с 320 лева. При последвало претърсване в офис в Кнежа били открити още 16 банкноти с номинал от 20 лева.

Парите били поискани от собственик на животновъдна ферма в общината, за да не му бъде взета проба сурово мляко за удължаване на категоризацията на млекодобивното стопанство. Поискана облага от длъжностното лице, за да не извърши действие по служба, била в размер на 440 лева, но вчера тя взела само 320 лева.

Банкноти са иззети. 47-годишната жена е привлечена в качество на обвиняема за престъпление по чл. 302, т. 2 във връзка с чл. 301, ал. 1 от НК. Наложена и е 24- часова мярка "задържане под стража". Внесено е искане за постоянното й задържане. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: арестКнежаподкуп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hora ot vsi4ki fermi kito ste davali pari na taq hubavica si iskaite parite
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nqma parre za cigare xa xa xa
55
1
 
2
 
! Отговори
карчо преди 12 години
тя да каже колко години си прибирала огромни суми от нас фермерите е хаиде нали свадба стяга простено е
54
1
 
1
 
! Отговори
бачо преди 12 години
върни на хората парите от които си зимала и изнуждала нямаш срама
53
1
 
2
 
! Отговори
дрън дрън преди 12 години
Тая е цвете. Я да дойдат и направят проверка на местната държавна съдебна изпълнителка ще им изхвръкнат очите: с една заплата 5-6 апартамента, джипки и ходи накичена със злато като коледна елха! На всичкото отгоре трябва да плаща хероина на един от синовете си!
52
1
 
0
 
! Отговори
karaman преди 12 години
ha ha ha dovijdane gospojnce utivai da rabotiw na poleto pri newo miranov ha ha ha
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ha ha ha dovijdane gospojnce utivai da rabotiw na poleto pri newo miranov ha ha ha
50
1
 
1
 
! Отговори
american boy преди 12 години
Тия 300 лева според мене са причината за световната икономическа криза. Сега с ареста на тая престъпна булка нещата ще се наместят... За кокошка зироу прошка! Комедианти.
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
две кори яйца,боя,козунаци,курабии,агне пълнено,бира,вино,ракия,водка,марули,лук,чесън,бонбони,ЧЕТИРИ ДЕНА ЕДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ СТРУВА ПАРИ ,ЩО ДА СЕ ХАРЧИ БУЛЯТА КАТО МОЖЕ ДА КРАДНЕ
48
1
 
2
 
! Отговори
до петко преди 12 години
Петко,тия с 320 милиона могат да отделят 10-20 бмлн.за раздаване на прокурори и съдии/те затова задоволяват жилищните си нужди от пететажни хотели на първа линия до морето/ и са недосегаеми по тази причина!А и са НАЗНАЧЕНИ за собственици и милионери и като си помислят,че наистина са такива ги уволняват дисциплинарно,а дисциплинарното уволнение при тях е седиш си в ***.лата и...бум!Евтино и ефиктивно!Тука е така,братле!За съжаление!!!
47
1
 
0
 
! Отговори
до човекът от 51 преди 12 години
Драги,така е както твърдиш,само че по закон!А проблемът е в изпълнението на закона-един изготвя протокола,а останалите подписват!В малките населени места като Кнежа си има феодал и той държи всички чиновници!Как-няма да ти обяснявам,защото е ясно!Така че съобщението е вярно,отговаря на действителността и НЕ Е СТАТИЯ!!!Бъди здрав!
46
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Чета, че тази жена гони петдесет години. Толкова ли е наивна за да не знае, че у нас не на всеки е разрешено да краде.
45
2
 
0
 
! Отговори
човек преди 12 години
категоризацията на животновъден обект се прави от комисия в която участват представител на местната служба по земеделие към мзх , официалния ветеринарен лекар за района и представител на общината . сам служител може евентуално да направи изненадваща проверка за качеството на млякото , иначе то се контролира ежедневно с проби от самата мандра изкупуваща го от фермера. заблуждаваща и некомпетентна статия .
44
1
 
1
 
! Отговори
ДАЙ,ДАЙ, ДАЙ ! преди 12 години
Как се взима шофьорска книжка в Пловдив?Даваш 150 лв. на ДАИ, за да не наточат брадвата, и се усмихваш !- в-к МарицаКУПУВАТ ЛИ С ТЯХ ПУРИ ЗА ...ШЕФЧЕТО В СОФИЯ ,БОЙКО ЗНАЕ ЛИ , ЧЕ СЪБИРАЛИ ПАРИ ЗА ПАРТИЯТА , ЗАЩО СИ ТРАЕ ? Добринка ДИМОВA: Как се взима шофьорска книжка в Пловдив? Оказва се, че са нужни 580 лв. (средно толкова върви и един шофьорски курс - от 350 до 650 лв. при различните фирми) и що-годе някакви сносни умения зад волана, за да не предизвикате пътнотранспортн
43
1
 
0
 
! Отговори
Димитров преди 12 години
Забележката ми се отнася за N28
42
1
 
2
 
! Отговори
Димитров преди 12 години
Научи се да пишеш ***: в българския език има буква "щ". това се учи оше в 1 клас
41
1
 
6
 
! Отговори
Геле преди 12 години
Прав си-има една групичка в София работеща особено ефективно в симбиоза с трибуквена фирма.Дори са се нарекли "бандата на Цезарина"-неразбиваеми са!
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че са кокошкарите, иначе Ушев как щеше да симулира дейност и да отчита резултати - не знам!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпросът е, че спрат там дето са почнали - демек при кокошкарите!
38
4
 
12
 
! Отговори
Никой преди 12 години
Браво!!!! Не са 320 милиона.. но ако не се спрът първо тези с 320 лв. как очаквате да стигнеме до тези с 320 милиона? :)