Пиян политик зад волана, промилите - 1,56

Проф. Драгомир Драганов е бил ударен на Околовръстния път в София
27 апр 2012 20:30,
146
Пиян политик зад волана, промилите - 1,56
Драгомир Драганов. Снимка: Булфото

Бившият депутат Драгомир Драганов ще остане без книжка след като днес катастрофира на Околовръстния път. Той не е бил виновен за инцидента, като друга кола го е ударила, съобщиха от СДВР.

След направената проверка, полицаите са установили, че проф. Драганов е карал с 1,56 промила алкохол в кръвта.

По случая се води следствие, като се очаква солидна глоба и отнемане на шофьорските му права за година и половина.

Той беше депутат от левицата във Великото народно събрание и 38-тото НС. Драганов бе и кандидат за кмет на София  през 2007 година, но не спечели симпатиите на столичани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: проф Драгомир Драганов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
39
 
! Отговори
Дедо Цар преди 11 години
Преди години един *** от моята партия / май Алеко го думаха/ го хванаха да капа джипа си на зиг-заг след откриването на ловния сезон. Той изобщо не духа дрегера, а след това се нахвърли на ченгетата да ги бие. Накрая обясни, че е диабетик и му се размина. И на Драго ще му се размине. Вервайте ми!
103
0
 
34
 
! Отговори
Васил Василев преди 11 години
До: izumen - Моля правете разлика между политици и депутати. Той е политик, а това че не е в Парламента просто не го прави политик. Ако членува в партия човека си е действащ политик.
102
1
 
44
 
! Отговори
izumen преди 11 години
заглавието ме подведе, политик хванат да кара пил!!! Това драги колеги е невъзможно, бивш политик може.... това не се брои, искам да доживея да хванат действащ политик да кара пиян
101
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП-ето е голяма работа - половината са пияници, а другата половина - гейове. Дамите пък са к- - - и. Ударили са я на живот.
100
1
 
43
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
в 24 часа - "било спрей прополис за гьрло" баси спрея искам и аз :)
99
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хах, извадил е късмет явно - твърде малко промили са това за него. По принцип рядко е трезвен.
98
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а тоя колко акъл дава по тв и 24 часа.типично по български и бай ти ***.
97
9
 
42
 
! Отговори
eee преди 11 години
ако беше някой от хората на ББ и ЦЦ нямаше да го споменават в новините
96
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП поемат вината с мезе.
95
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ
94
2
 
45
 
! Отговори
След като прочетох преди 11 години
коментар 79 се убедих, че тук наистина участват и платени манипулатори. Но БСП явно закъсва, след като не може да си намери по-ловки драскачи. Как е възможно да се отричат неща, известни на всеки по-интелигентен българин на средна възраст?! Та ние дори още не сме в пенсия, а работим и носим на гърба си готованците с привилегиите от близкото минало - от времето, когато се случваше в СУ да се приеме цял випуск по специалност "Право", в който НИТО ЕДИН не е класиран "на общо основание"!
93
0
 
40
 
! Отговори
79 ЛЪЖЕ !!! Изуми ме преди 11 години
Той е написан в отговор на коментар 72. ПРОЧЕТЕТЕ ГИ !!! После,който иска, нека да отиде в Народната библиотека и да си поръча кандидатстудентски справочници от 60-те, 70-те, 80-те години на ХХ в., за да се убеди, че преобладаващата част от местата във всички по-хубави специалности бяха заделени за хора,ползващи някакви видове предимства.Не отричам,че в МГИ и МЕИ /сега ТУ/ имаше специалности,в които се влизаше и с тройка.Който е писал 72 явно е вътре в нещата-знае Драганов.Едва ли е "неудачник"
92
1
 
37
 
! Отговори
бг преди 11 години
Промилите са за отнемане на книжката и съд , не само за глоба. Да видим какво ще стане !
91
9
 
55
 
! Отговори
БГ Съдия преди 11 години
Нормално, в БСП всеки *** може да стане депутат.
90
0
 
45
 
! Отговори
хммм преди 11 години
е много лошо ще го накажат цяла година и половина да не кара, недейте с такива ,,солени,, наказания че ще ги е страх да шофират останалите....в Германия мой добър приятел му е отнета книжката за 7 години при по-малък инцидент, няма да казвам и колко пари има да дава, затова и стават толкова малко произшествия там, макар че по улиците за движение има по 4 платна
89
4
 
52
 
! Отговори
МММ преди 11 години
Леле какви *** сме търпели и търпим да ни управляват. Ужас!
88
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червените *** ни имат за пълни *** и твърдо вярват, че сме длъжни да се хващаме и да вярваме на всяка тяхна лъжа. Утре тоя ще се изкара жертва, ВЕРВАЙТЕ МИ! За целта услужливо помагат кутевистчетата от младежките формирования. Те не просто лъжат, нагло, те никога не казват истината, по-лошото е, че това се е превърнало във втора природа и вероятно изпит за приемане в гнусната червена партия.
87
12
 
36
 
! Отговори
pissed off преди 11 години
не, че защитавам пияните водачи, обаче такива случаи са си чиста дискриминация: не си виновен, ама го отнасяш, защото си пил, а другия свободен. Много яки закони си имаме :)
86
0
 
46
 
! Отговори
иво преди 11 години
Мастит комунист.Не е пил.Пръснал се е със спрей с ментол.И не се е съгласил за кръвна проба.Предпочита солидната глоба и отнета книжка, ама да го подозират?Як комунист.
85
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу ръцете от другара!Виновни са мръсните седесари и главно Иван Костов.Привет на всички комунистически сарфоши!Пиите НО не правете атомни централи-ГЪРМЯТ И УБИВАТ ХОРА..Ротфронт,венсеремос.Но ПАСАРАН.