17 души са задържани след мача "Левски" – ЦСКА в столицата

Счупени са стъклата на два автобуса от градския транспорт
29 апр 2012 22:28, Елка Василева
36
17 души са задържани след мача "Левски" – ЦСКА в столицата
17 души са задържани в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА. Снимка: архив, Булфото

17 души са задържани в полицейски управления в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА.

Един човек е задържан за притежание на наркотици, друг е задържан без документи за самоличност, един е бил в силно алкохолно опиянение. Шестима са задържани за опит да внесат на стадиона забранени предмети, а останалите са задържани за нарушение на обществения ред.

След дербито футболни фенове са счупили стъклата на два автобуса от градския транспорт. Полицейските служители са реагирали бързо и нарушителите са задържани в Първо Районно полицейско управление в София.

От падналите стъкла е ранен гражданин, който е бил в един от автобусите. Оказана му е медицинска помощ. Изяснява се ситуацията.

Не е имало тежки инциденти благодарение на добрата организация, която беше създадена от органите на реда, уточниха от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
20
 
! Отговори
Schutztaffel преди 11 години
Ами то футбола си е просташка игра, играна из английските села. Когато за радост на девиците от двете враждуващи села благородните играчи на терена са забравяли къде е топката от парцали и са се биели като павиани е била върховната радост.
9
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙЙЙ МНОГО ПРОСТИ И ТИЯ СОФИЯНЦИсега пак селяните Ви виновните ги няма в града, нали са празници!!!!***
8
4
 
72
 
! Отговори
Дрогите !!! преди 11 години
Само *** и непросветен човек, ще отиде да гледа далаверите в БФС, парите определят ШАМПИОНА в Б-я, не си заслужава да се хабите и да си давате парите за билети.
7
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да харесваш един спорт е едно. Но типичната сбирщина, която се означава с думата "агитка" е съставена от ***.Мерси предварително за минусите които ще ми нацъкат засегнатите :)
6
10
 
35
 
! Отговори
До Лумпените ! преди 11 години
Тези всички, който посещават такива мероприятия са за панделката. Друсани, пияни и недодялани *** ! Всички са крими - герой, дано Господ да си ги прибере един по - един, нямаме нужда от тях само тежат на обществото ни.
5
13
 
7
 
! Отговори
KKK преди 11 години
SWAT виждаш ли колко безумен коментар си дал и как първото ти изречение е заучено и несъответства на частта за национализма !??!
4
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Футболни фенове или друсани гамени?А разлика изобщо има ли?
3
9
 
30
 
! Отговори
S.W.A.T преди 11 години
Стига футболно и политическо деление, време е за национално обиденение! Насилието и побоищата по стадионите е безсмислен, това просто е една игра, понякога само се ескалира до грозни сцени, само заради политката на клубовете, било то расова дискриминация, национализъм, териториални претенции и емоции и много други причини!
2
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
наркомани... кви футболни фенове???
1
9
 
64
 
! Отговори
No more преди 11 години
Масата от българските "фенове" превръщат футбола в България в най-гнусния и мизерен спорт чрез хулиганското си *** поведение. Айде сега бой до посиране в ареста на големите мъже :)